venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
~~~יום הולדת שמח , אהובי- ד מ י א ן !!! ~~~
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 1 באפר׳ 2007
כל המילים היפות כבר נאמרו כל השירים היפים כבר נכתבו כל מילות האהבה כבר הומצאו מזמן. ומה אוכל לתת לך במילותיי הקטנות ביום הולדתך ? וכיצד אוכל להביע את כל אשר אני מאחלת ומייחלת בשבילך ולמענך ? איש שלי. אהובי. אדוני. בן זוגי. החבר הכי טוב שלי. מים, אש, אוויר ואדמה אתה בשבילי כולם מתקיימים בתוכי, מתגשמים בי בהווייתך בהשתקפותך מולי איתי לצידי מעליי מי אהבתי אדמת חיי אש תשוקתי אוויר מחשבתי וביום הולדתך אבקש לאחל לך את כל אשר תאחל לעצמך בכל יום וים לאסוף כל יום ב365 הימים הבאים כל משאלה, כל חלום, כל תקווה נצורה, כל שאיפה לאגוד אותם בשבילך לכרוך בסרט אדום לתת אותם לך עטופים בניחוח של אהבה ויצירה עטופים בטעם של הגשמה כל שתבקש כל שאי פעם תחלום ותרצה כי יום הולדתך, החל היום, הוא יום חג. זכיתי לאהוב אותך. יום הולדת שמח אהובי, אלופי, אדוני והמון המון המוןןןןןןןן מזל טוב אוהבת מקצה הנשמה עד קצה, אני. |
|
טמונה במסגרת |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
לא יודעת למה, אבל ככה בוחרת לברך אותך, דמיאן
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
טמונה במסגרת • 2 באפר׳ 2007
כל הרחובות כבר ריקים
הסמטאות כולן שלו שוב הוא לבדו, שוב רק עם צילו כל הרחובות כבר ריקים הסמטאות כולן שלו אין מה למהר או לאחר לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן איזה עולם נפלא הוא היה בונה לו רק להשיב ניתן את שחלף מזמן איך העולם אז היה משתנה אז פשוט מזל טוב ענק והמון נישוקים וכל הייתר, כאמור.... |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
צ'יטה(שולט) • 2 באפר׳ 2007
מזל טוב איש
ים עצום ורב של אהבה ואושר רק טוב |
|
אשR(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
כולם מברכים אזגמני
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
אשR(לא בעסק) • 2 באפר׳ 2007
טוב אני כותב מעט באיחור לכן כנראה אין לי מה לחדש
ובכל זאת שיהיה לך יומולדת הכי שמח שאפשר שתבורך בכל הברכות האפשריות אתה יודע מה ? גם בברכות הבלתי אפשריות.....ככה עלי.... אושר, בריאות וגם עושר, למה לא ? שיהיה (ואז תוכל לחלוק עם חברים) בקיצור ,שתהיה מאושר כל השנה וכל השנים אחרי אשR |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2007
מזל טוב דמיאן
שכל משאלותיך , שאיפותך, רצונותיך, חלומך יתגשם |
|