סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צביטות ונשיכות

morgause​(מתחלפת){מ}
לפני 17 שנים • 2 באפר׳ 2007

צביטות ונשיכות

morgause​(מתחלפת){מ} • 2 באפר׳ 2007
מישהו אמר פה שלחץ של מצבטים יכול לגרום למעיכת רקמות ונזק בלתי הפיך. האם גם צביטות ומעיכות, ונשיכות חזקות (אבל ממש, ממש חזקות!), בעיקר באזורים רגישים, עושות אותו הדבר?
מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 2 באפר׳ 2007
מקבי​(מתחלף) • 2 באפר׳ 2007
ציטוט: מישהו אמר פה שלחץ של מצבטים יכול לגרום למעיכת רקמות ונזק בלתי הפיך

QUE?

לא מוכר לי העניין הזה. צלקות נוצרות במקרה של פציעת העור, ופציעה כזו צריכה להיות מספיק עמוקה ולהתרפא בצורה מספיק גרועה בכדי שתיווצר צלקת. זה תלוי גם, כמובן, בסוג העור.

כבר היו לי אישית שטפי-דם איומים (לא מבדסמ, בהכרח) שלקח להם שבועיים לעבור.. אבל הם עברו. כל עוד הנשיכה לא פצעה עור (כלומר, שהשיניים נכנסו מעבר למספר מ"מ ותלשו גם כמה חתיכות עור\בשר בעת השחרור), אין לך מה לדאוג. icon_smile.gif

מצד אחד, הגוף האנושי הוא דבר שביר למדי.. אבל לעיתים, אנשים יתפלאו איזו התעללות הוא מסוגל לעבור.
מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 3 באפר׳ 2007
מקבי​(מתחלף) • 3 באפר׳ 2007
ציטוט: אני התכוונתי לנזק פנימי, לא לצלקות חיצוניות.

נזק פנימי? אלא אם חבר שלך הוא כריש או שהוא נוהג להכות אותך עם אלות\פטישים\אגרופים, אין ממש סכנה לשטפי-דם פנימיים... או כל 'נזק פנימי' אחר שעלול להיגרם עקב חבלה חיצונית.
פייה{O}
פייה{O} • 3 באפר׳ 2007
מקבי כתב/ה:
ציטוט: אני התכוונתי לנזק פנימי, לא לצלקות חיצוניות.

נזק פנימי? אלא אם חבר שלך הוא כריש או שהוא נוהג להכות אותך עם אלות\פטישים\אגרופים, אין ממש סכנה לשטפי-דם פנימיים... או כל 'נזק פנימי' אחר שעלול להיגרם עקב חבלה חיצונית.

על סמך מה אתה כותב זאת?
מקבי​(מתחלף)
ציטוט: על סמך מה אתה כותב זאת?

היגיון ומעט ידע וניסיון. בלתי-סביר שנשיכה מלסת אנושית תגרום לשטפי-דם פנימיים רציניים - בעיקר בגלל שדרוש עומק מסויים ששיניים אנושיות אינן מגיעות אליו, כמו גם לחץ רציני, וגם רדיוס נשיכה מסויים. בקיצור, כריש כן, אדם לא. שוב, אני לא חותם על זה, אבל בהחלט לא הייתי רוצה לפגוש את האדם שמסוגל לחדור דרך הבטן לכבד\כליות באמצעות נשיכה. icon_smile.gif

שיטה אחרת לגרום לשטפי-דם פנימיים היא חבלה חיצונית... מכות אגרוף חזקות, מכות עם אלה, פטיש, תאונות דרכים וכו'. אני בהחלט מקווה שאין מישהו שעוסק בדברים הללו כחלק מהבדסמ שלו\שלה...
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 3 באפר׳ 2007
לא התכוונתי לדימומים מהכבד, אלא ל"סתם" נזקים לרקמות הקרובות לעור. ובשביל שטפי דם תת- עוריים רציניים, לא חייב להיות כריש.
מקבי​(מתחלף)
ציטוט: לא התכוונתי לדימומים מהכבד, אלא ל"סתם" נזקים לרקמות הקרובות לעור. ובשביל שטפי דם תת- עוריים רציניים, לא חייב להיות כריש.

נכון, ואלה מתרפאים ונעלמים ללא סימנים תמידיים. icon_smile.gif זה עשוי לקחת זמן (שוב, תלוי בעוצמת הנשיכה\פגיעה ובסוג העור), אבל בסופו של דבר זה נעלם. זאת, כמובן, לפי מיטב ידיעתי, הבנתי וניסיוני. icon_smile.gif
פייה{O}

Re: צביטות ונשיכות

פייה{O} • 3 באפר׳ 2007
morgaus כתב/ה:
האם גם צביטות ומעיכות, ונשיכות חזקות (אבל ממש, ממש חזקות!), בעיקר באזורים רגישים, עושות אותו הדבר?

ככל הידוע לי,
טראומה חזקה באיזור השד יכולה לגרום לנמק של רקמת שומן באיזור.

בנוסף, נשיכות רציניות עלולות לגרום לזיהומים מהחיידקים שנמצאים בחלל הפה של הנושך.
מקבי​(מתחלף)
ציטוט: טראומה חזקה באיזור השד יכולה לגרום לנמק של רקמת שומן באיזור.

לא ידוע לי. אחקור ואקח לתשומת-ליבי.

ציטוט: בנוסף, נשיכות רציניות עלולות לגרום לזיהומים מהחיידקים שנמצאים בחלל הפה של הנושך.

בלתי-סביר, אך אפשרי. בכל מקרה, כדאי לחטא את המקום במקרה של פציעה אמיתית (ולא רק 'שעון' של נשיכה).