neron7(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
סליזי מרכזית - סיפורשת
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
neron7(מתחלפת) • 7 באפר׳ 2007
הייתח כאן לפני שנתיים וחצי
כשאיזו נערת כריעה שבה שאפשר לגנוב ממני שירים לשמחתי הרבה מהלי הפורום הזה עשו איתי חסד והיא לא פרסמה מאז הודעות כיאה לגנבים כאות תודה על שמירת הזכויות והמנהלים החלטתי לתת כאן אור ראשון לסיפור שלי שעדיין לא ראה אור חג סקסי לכולם נרון7 - secret_miki@walla.co.il כל הזכויות שמורות לסיקרט מיקי (C) שזו אני! סליזי מרכזית דיברנו ברשת ארוכות, התעוררו מיצים בנינו עברנו לטלפון ונשמעת לי מרתק מספיק לבוא קבענו מפגש בתחנה המרכזית - הנגישה לי הגעתי בין נסיעה לנסיעה רפרפתי בין הקומות, הצימאון הפיסי והתשוקה הריקה הביאו אותי למקומות בהם אין היגיון רק מפגש של בשר רוויה זמנית לצימאון האינסופי XXX בין קומה ראשונה לשנייה במקום בו פושה ריח השתן וצחנת העזובה זורקת כתום צהבהב בכל פינה אני פוגשת אותך בשעת לילה שקטה שעון על קיר ליד המעלית השלישית במספר מחכה לי מעשן סיגריה לאט ובדריכות, שואב את כל הניקוטין שהסיגריה מתרה שיניך מחייכות אלי, עבשות אבל גופך חטוב ומדויק אני בולעת רוק, נרתעת פנימה מחייכת החוצה, משתעלת מנערת את התלתלים ומתפללת שהטלפון יצלצל, שתהיה לי סיבה טובה להתחמק לומר שזה מאוד בהול ואני חייבת ללכת, ואין טלפון ואתה מחייך אלי, לא אומר מילה רק מסמן לי באצבעך להתקרב - ואני לא זזה ממקומי אתה ניגש אלי, עיני מושפלות אתה מתקרב מאוד, מידי XXX אני רואה את המכנסיים שלך נעות אלי באיטיות - העיניים מחפשות מרכז, רוכסן, כפתור, תפיחה גדולה ומתנועעת ואני בולעת רוק של מבוכה וחשק, אתה קרב ואני מרגישה את התפיחה שלך נבלעת בי אתה נצמד אלי לחיבוק קרוב ואנקה דקה בוקעת אתה לרגע מתרחק ממני, מביט בכולי ובוחן מחייך מעביר אצבע על שפה תחתונה ומסמן לי לבוא אחריך אני מביטה בך עולה במדרגות, נבוכה רואה את ישבניך נעים ימין ושמאל עסיסיים בג'ינס,אתה מביט לעברי ואני מהופנטת, עולה אחריך לאט ובזהירות, בוחנת סביב אתה פותח דלת של שירותי-גברים נטושים ומסמן לי להיכנס אחריך, אני מהססת לרגע ונכנסת באיטיות בעקבותיך אתה סוגר אחריך את הדלת, מחייך ושותק האוויר דרוך כבד ועתיר פחד והגוף מדבר איברים XXX שלושה תאי שירותים עוקבים, צפוף נטוש והמוני ריח שתן ושאריות צואה עולים באפי - בחילה קלה אתה מביט סביב בוחן היטב, מאתר תא נקי יחסית מרטיב נייר טואלט במים, מנקה מושב בתא המרכזי מתיישב עליו ומחייך זימה כבדה, לתוך עיני אתה לא אומר מילה רק הנחש במכנסיך נע ומהפנט אותי תנועה, אתה מגשש בידך ומאתר ראשיתו של רוכסן - ופותח אותו לאט מאוד אני שומעת כל חלקיק נפרד בוקע, רוכסן בחלקיקים מעולם לא היה הסאונד של הפתיחה איטי כל כך קצרת סבלנות אני חוזה בתפיחה שבוקעת מהרוכסן. אתה לא נוגע בה כלל - רק מאפשר לה לבקוע XXX אני נבוכה ומביטה אל הרצפה, בולעת רוק תאב מציצה וחוזה בך על האסלה ושוב אל הרצפה תחתי גם במבוכתי שמתי לב איך אתה מניע אגנך קלות קלות אל האוויר שמעליך ואני יוצאת מדעתי מהריקוד המטורף הזה התפיחה שלך בוקעת את המכנסיים ואתה מתנועע פורם כפתור כשהלחץ גדל והתאווה מעמיקה כמו קפיץ בלום - התפיחה שלך פוקעת בתחתונים ואני רוצה ולא רוצה, נשימתי נעתקת הפחד והתאווה מהפנטים אותי להביט, השפתיים תפוחות והצימאון אדיר אתה ממשיך להניע אגנך קטנות ואני רואה את איברך קורץ לי מבעד תחתון לבוא, להתקרב, להישטף בתשוקה אתה מסמן לי לבוא ואני נעה מהוססת אליך אני עומדת מולך עיני אל התפיחה ואתה בקול רך ונעים שואל לשלומי ואני עונה לתפיחה, שואל אם אני חוששת ואני עונה לתפיחה המתנועעת כמו ממתק חדש לילדה שמתביישת לרגע XXX ואז אתה צוחק אלי, שואל אם ארצה לשבת איתך אני לא עונה, רק מתיישבת בשקט מעל לתפיחה בדיוק אתה לא זז - רק מחייך ושפתיך מפיקות אנקה דקה, רכה באצבע עדינה אתה מלטף תלתל, סנטר, צוואר כריות אצבעותיך נעות בי חשמל חם מלא זימה עיני נעצמות וצווארי נמתח ארוך ומשתוקק אני מניעה את האגן לחוש אותך טוב יותר בישבני עכשיו אתה בדיוק מתחת לעמק הרטוב הלח והצמא שלי אתה מרגיש אותי ומשיב לי בתנועת אגן קלה ומחושבת האנקות שלנו משתלבות והצמא פוער את שפתי מעל ומתחת - וכאב הצימאון זועק לרוויה אני מרגישה איך התשוקה גונבת אותי לתוך המערבולת הפיסית של הטרוף והקצב פנים וחוץ מכפיל את עצמו והילדה שבי תגיע לממתק עכשיו XXX אני קמה מעליך לרגע, מנסה לפתוח כפתור במכנסי ואתה מנשק את טבורי, שפתיך מבלבלות אותי ידי כושלות מלפתוח ואתה - מביט בי ומבקש ממני בעיניך - לפתוח בעצמך אני מחייכת, מפנה ידי לקראתך - אתה לוחך את הכפתור בשפתיך ופותח את הרוכסן בשיניך מסיר את המכנס בפיך עד שהוא נושר ופניך מול תחתוני השחורים ואתה עוצר לרגע ואני כבר לא מהססת, מסירה את המכנס ומתיישבת עליך בדיוק, אתה מרגיש כמה רטוב לי ומניע את האגן שלך ואני נענית לו, עצומת עיניים אני מתחילה לנוע בעצמי מעליך - לוחצת אותי לתוך האיבר האדיר שלך אתה גונח עוצם עיניים - ואני רוצה עוד, אני קמה ממך מתכופפת אל המכנס שהושלך, מאתרת במהירות בכיס המכנסיים קונדום ושולפת אתה חוזה בישבני המכופף לפניך וקם לקראתו מקרב תחתוניך לחריצי ובא והולך בישבני שוב שוב, מתחיל בעדינות ואז מצמיד את ישבני בכוח ואני עם הקונדום ביד נעה לעומתך וגונחת בקול, אתה ממשיך ואני לוחשת שתוריד כבר את התחתונים, שתבוא בי כולך ותמלא אותי בנוזל החם אתה מפסיק הכל לרגע ואני עוד מכופפת וחמה, חוזה בך מחייך אלי אני מתרוממת עיני נוצצות זימה ואני מגישה לך את הקונדום XXX אתה צוחק אלי, אומר לי שאי אפשר לשים קונדום על תחתונים אני אומרת לך שתשים אותו על התפיחה, ואתה לא עוזר לי אני מבינה מה אתה רוצה ומתכופפת אל התחתונים פני מול איברך הכבד, הנחש המתנועע ולשוני חגה על הנחש שלך מבעד תחתונים עיגולים ונקודות אני בולעת בד אפור גדוש בשר משתולל, ואז מקרבת שפתי לשולי תחתוניך, נושכת בד בשיני מתכופפת עם הראש והגוף, מסירה את הלוט לאט ואיברך הכבד פורץ החוצה נוגע בפני חם ואדיר לוטף לחי, נחיר, שפה בוער ומתנועע ואני רוצה כל כך אותך עכשיו בכוח XXX אתה תולש מידי את הקונדום קורע בשיניך את העטיפה שם על ראש האיבר וממתין אני מגישה אצבעותיי ומגלגלת את הקונדום על איברך חשה אותו חם ואדיר ורוצה אותו בתוכי - מסיימת לגלגל ואתה מוכן אלי, אני מחכה שתשב שוב ואתה מפתיע אותי מתקרב אלי במהירות, מסובב אותי, מכופף גבי על הכיור ובא מאחורי אני מכופפת ואתה מכוון איברך לתוכי וחודר אני מנסה לומר לך משהו ואתה כבר בתוכי בא והולך והמלל שלי נמס אל האנקות האדירות ונעלם אתה ממלא אותי באיברך - אדיר וגדול בתוכי אתה נשען מעלי אוחז את שדי מבעד בגד ונע בי בכל הכוח שוב ושוב ללא רחם ואני נאנקת תחתיך מרגישה דם נע בי מכובד האיבר ואתה חוזה בו מטפטף פסים על רגלך הימנית נבהל לרגע עוצר, שואל XXX ואני מנצלת את הרגע ודוחפת אותך אל האסלה שתשב, ואתה נדחק בידי בקלות מתיישב על האסלה לפני שהספקת לומר מילה ואני כבר מעליך מתיישבת על איברך האדיר מתכופפת להביט, לראות אותך חודר לתוכי ואיברך נעלם בתוכי ואני עולה ויורדת ואתה נאנק אוחז בדפנות האסלה ואני בכוח ובמהירות שוב ושוב ואני נאנקת ואתה נאנח בקול גובר, אני ממהרת את הקצב ואתה זועק, גומר בכוח ואני איתך בקול אדיר אחר כך שקט ומנוחה אתה עוד בי אני עוד עליך לא זזים, איברך נמס אתה חובק אותי מזיע ואני נחה בחיכך, שותקת מקרב שפתיך לנשיקה רכה אני מנשקת אותך בעדינות, צעדים גונבים במדרגות את השלווה שלנו ואני נבהלת קמה ממך, איברך עטוף זרע במעטפת הקונדום נחלץ ממני ואני קמה להתחבא בתא מזוהם אתה ממהר אל הדלת נשען עליה ערום מסיר קונדום שאריות זרע מטפטפות על פנים הירך ופתאום אתה זז מישהו דוחף מעברה השני של הדלת ושנינו ערומים שותקים ומבוהלים XXX |המשך יבוא| כל הזכויות שמורות לסיקרט מיקי (C) שזו אני! |
|