שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שוד המכוניות הגדול בחניון הדאנג'ן

נילי ונילי
לפני 17 שנים • 7 באפר׳ 2007

שוד המכוניות הגדול בחניון הדאנג'ן

נילי ונילי • 7 באפר׳ 2007
יהודים* טובים, הושיעו נא!

טוב, אולי קצת הגזמתי עם "השוד הגדול", אבל ככה זה אצל דרמה קווינז.
אמש, כשיצאנו מהדאנג'ן אחרי המסיבה, גילינו שמספר רכבים נפרצו בחנייה.
אחד מהם היה הרכב של ימ"ש והשני של c-view המדהימה.

לקחו את התיקים, כמובן.
לא שהה שם כ"כ הרבה כסף, בכל זאת, אנחנו לא מלייאנים. כולה היו שם כמה שטרות, אבל הניג'וס של לחדש עכשיו את כל התעודות הוא משהו שיכלנו כולנו להסתדר בלעדיו.
רק הכרטיס של קופ"ח לבדו ייקח חצי יום של ניירת. כושלראבאק ערס.

אני די בטוחה שלפורצים אין מה לעשות עם כרטיס המועדון שלי בסופרמרקט, אז מניחה שהם רק לקחו את המזומן וזרקו את התיק איפשהו.

בקיצור, אם מיהו יודע/ראה/נתקל בטעות בשיחים או בפחי אשפה או במדרכה במהלך הלילה או שעות הבוקר המוקדמות בערימה של שלושה תיקים, ארנקים וכן הלאה- אני אשמח ממש ממש אם תוכלו לתת איזו הודעה.

כמו כן, אם פרצו גם לכם את האוטו אתמול, אתם מוזמנים להשאיר פה הודעה או ליצור איתי קשר, לכל מקרה שיקרה נס ומישהו כן ימצא את המסמכים.
אני וסי נתנו את השמות שלנו למשטרה ודרכים ליצור איתנו קשר, בתקווה שהתיקים יימצאו.

חג שמייח,
שלא נדע עוד צער,
ובבניין ציון ננוחם.

*הפניה מיועדת גם לבני עדות הפלאשמורה ולבני מיעוטים.
ניקי666 niki
ניקי666 niki • 7 באפר׳ 2007
יפו מלאה בעברות של התפרצות לרכבים ,אתמול כאשר יצאתי מהמועדון ראיתי מספר אנשים
שטענו כי פרצו להם לרכבים ,אין ספק כי אחרי הפריצה הסיכוי כי חקירת המשטרה תישא פרי שווה
לכך שחללית של נסא תנחת בכיכר קדומים ..
לכן הצעתי היא כדלהלן :
יש לגבש מספר אנשים כאשר במסיבה הבאה יהיו באזור מגרש החנייה כאשר הם ממתינים לאותם פורצים ,לציין כי החוק קובע כי רשאי כל אזרח להשתמש בסמכות עיכוב בעבירה מסוג פשע ואף יותר מכך ,רשאי כל אזרח להשתמש בכוח !![בניגוד לשוטר }אם ישנה התנגדות לעיכוב .
במילים אחרות :לתפוס את אותם פורצים ללמדם לקח ואולי אף למוסרם למשטרה .

תחשבו על זה ,בעיות יש לפתור מהשורש .
tch​(נשלט)
tch​(נשלט) • 7 באפר׳ 2007
גם במסיבת פורים האחרונה היו פריצות למכוניות,ממש מכה.
מדובר בפירוש בבעיה וחומר למחשבה.
אמילי קייג'​(אחרת)
אמילי קייג'​(אחרת) • 7 באפר׳ 2007
אכן דבר מעצבן, אני בהחלט רוצה לפנות למרחב יפתח. בעבר הם עשו סיורים בחניון ואני אלך אליהם לברר מה הפרוצדורה בעניין.

לגבי מה שאתה מציע ניקי, אין לנו מושג מי האנשים ואני חושבת שאל לנו לסכן את חיינו כדי לנסות לתפוס פורצים, אתה לא יודע במי תיתקל ומה הוא מחזיק ביד ימינו או בכיסו.
הדבר הזה עשוי להיות מסוכן ובשביל זה קיימת משטרת ישראל (וגם אני צריכה אותך בחתיכה אחת כי אתה כזה כפרה icon_cool.gif ).
HardQueen​(שולטת)
HardQueen​(שולטת) • 7 באפר׳ 2007
niki 666 כתב/ה:
שטענו כי פרצו להם לרכבים ,אין ספק כי אחרי הפריצה הסיכוי כי חקירת המשטרה תישא פרי שווה
לכן הצעתי היא כדלהלן :
יש לגבש מספר אנשים כאשר במסיבה הבאה יהיו באזור מגרש החנייה כאשר הם ממתינים לאותם פורצים ,לציין כי החוק קובע כי רשאי כל אזרח להשתמש בסמכות עיכוב בעבירה מסוג פשע ואף יותר מכך ,רשאי כל אזרח להשתמש בכוח !![בניגוד לשוטר }אם ישנה התנגדות לעיכוב .

ניקי יקירי!
אתה האדם המתאים ביותר למשימה.
ממליצה בחום!!!
הצביעו ניקי לשמירת הרכבים בחניון.
icon_lol.gif
ניקי666 niki
אוחחחחחחח על המחמאות ............ icon_lol.gif
לגבי משטרת ישראל ,מרחב יפתח ולגבי הפרוצדורה אני מוכן לסייע לכם ,אין צורך בסיורי הרתעה לא זקוקים אנו לתחושת בטחון בעזרת הקוזאק הכחול ,יש צורך בצוותי בילוש בכדי שיתפסו את החברה האלה ,נדבר יום שלישי.
ניקי666 niki
ועוד דבר :

המתחם מדובר הינו שטח ששייך לחברה הנקראת "הרשות לפיתוח יפו העתיקה " החברה הנל גם גובה כסף ,דמי מעבר וחנייה ,יתרה מזאת מי שרוצה לשכור או לקנות נכס במקום זקוק לעבור ועדת
קבלה ומנסיון אני יכול לומר שלא כולם מתקבלים .
אני רואה אחריות מסויימת של החברה כלפי המבקרים ,להזכירכם לא מדובר במגרש חנייה אלא במתחם פרטי שהכניסה אליו היא גם למטרת בילוי וביקור .
מן הראוי שהחברה תהיה מיודעת לגבי הבעיות הנל ותפעל בכדי למגר אותן ,ויש דרכים שאני אמנה חלק מהן :
פנייה למשטרת ישראל
שומרים ומאבטחים במגרש החנייה
רישום מספרי הרכבים שנכנסים [בהסתמך שהפורצים מגיעים ברכב ,ובהצלבות אפשר יהיה לאתר את הפורץ ..]
התקנת מצלמות במקום .

חומר נוסף למחשבה .
C view​(לא בעסק)
C view​(לא בעסק) • 7 באפר׳ 2007
תודה לכל המלאכים שהתגייסו היום לעזור לי בחיפושים.
עשיתם לי חיוך.

לבעלי הרכבים הנוספים שנפרצו, אם מישהו יצור איתכם קשר לגבי מסמכים שימצאו,
אני אשמח לקבל הודעה על זה (בתקווה שכל הדברים נזרקו יחד).

אין שום פרט מזהה על החפצים שלי, מדובר בתיק שהיו בו בעיקר מחברות.
פרס כספי ינתן למי שיהיה שותף לזה שאני אקבל אותן חזרה.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 17 שנים • 8 באפר׳ 2007

זהירות!

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 8 באפר׳ 2007
niki 666 כתב/ה:
לכן הצעתי היא כדלהלן :

מי שחושב להישמע להצעה הזו צריך לקחת בחשבון שעלול להיות שבתסריט כזה הגנת הצורך (שאותה הזכיר ניקי) לא תעמוד לו, ובמקרה שכזה אולי יהיה פורץ שישב זמן קצר בכלא, אך ייתכן שיהיה מתנדב שכזה שיישב זמן רב יותר על תקיפה...

מקרים של גניבה מרכב עדיף למנוע (ראו ההצעות בשרשור של ד"ר רשע) מאשר לתקן, להטיל על אחרים או ליטול סיכון גדול יותר.

[ וכן, אפשר גם להפעיל לחץ על המשטרה, אולי הם יוציאו את האף מהתחנה מדי פעם ]