גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לעיתים- המציאות עולה על כול דמיון
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 10 באפר׳ 2007
אני רוצה להיות חסר אונים במידה כול שהיא
נתון בידי 5 שולטות לפחות שלוקחות מימני בכוח וברוטאליות את מה שאיני חפץ לתת. מפשיטות אותי מכופפות /קושרות על מיתקן המפסק את רגליי כשפלג גופי העליון כפוף אצבעותיהן פולשות לתוכי בעודי מביע היתנגדות אך לשווא שכן יד אוחזת ה בשערי מנחה אותי לעבר מיקדש מלכותי.. ואכן זה קרה רק ליפני חודש או קצת יותר הכול עדיין מעורפל מישמש של אירועים ומה שאני זוכר עולה כעת למיקלדת בדרכו למסך לקק כלב שכמותך שאיםלא כן תוענש קשות אין לי ברירה אלא להוציא לשון לענגה בעודה רוכבת עלי בו בזמן אני מרגיש מורחב כניראה בפלאג מיתנפח ואז חודרת לתוכי כף יד עד לפרק אני שומע אותן מדברת אכן כלבה אנאלית נאה מצאנו לנו ראו כמה היא פתוחה לקראתינו ואז זה ניכנס לתוכי חי רוטט בעוצמת המנוע החזק סטרפון ארוךך גדול ועבה שממלאיני עד תום מרחיב פותח מכין אותי לבאות ידיים אוחזת בישבני בעודה ניכנסת לתוכי בכול הכוח זוג ידיים אחר חובא בי מחמם ומדרבן אותי להרפות ולשירר קדימה כלבה קבלי אותנו תני לנו את הסיפוק שהובטח כול זה היתרחש כיומיים לאחר שפגשתי אותה במועדון בנמל היא הייתה מהממת גוף פצצה חזה מושלם רגליים ארוכות שפתיים אדומות מלאות מעירות לחיים את איברי הרדום היתמזמנו החלפנו נוזלים הלשון שלה ניכנסה אל יבצרפתית ידיה מיששו אותו במיכנס היא החדירה לתוכי אצבע כמו רומזת בוא איתי עכשיו אני חמה אשששששששש בשרותים קיבלתי מימנה מציצה חלומית וכמובן שירדתי לה משך שעה לפחות מביאה לשיאים היא אמרה לי שיש לה כמה חברות שאוהבות גברים שכמוני? צייתנים - נישלטים וכנועים היא ענתה בעודה סותרת לי מפילה אותי לריצפה דורכת בזילזול על איברי הדואב אז מה היא אמרלה לי בלעג רצית זיון קל ..וחשבת שתקבל אותי מימני ואכן כך תהיה רק שאנחנו נזיין אותך . מצאתי עצי לפתע מוקף בעוד 4 נשים מהממות הובלתי ביניהן לתוך רכב מיסחרי ללא חלונות עיני ניקשרו הנסיעה נימשכה כשעה או יותר אני לא בטוח כמה שכן ראשי היה טמון בין זוג רגליים מענג אחת מהן מנסה בכך לשכנען לשחרר אותי. הובלתי לחדר גדול מלא ציוד של סאדו הופשתי בכוח ניגררתי לעבר מיתקן הרתימה וניקשקשרתי אליו הוסבר לי שאני שלהן למשך אותו סופ"ש ואים יהיה ילד טוב אזכה לשמשן גם כויברטור אנושי כלומר שאהיה עקוד על גבי איברי זקוף תמידית והן רוכבות עלי בתורות אחת על איברישניטמן עמוק במיקדש מלכותי חם ומזמין והשנייה רוכבת על לשוני.... |
|
משרת מכובדות(אחר) |
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
נשמע דמיוני , יש כאלה מקרים במציאות?
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
משרת מכובדות(אחר) • 11 באפר׳ 2007
לא יודע מה לחשוב
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 באפר׳ 2007
לגור בדירת פאר
לחשוב שאתה מליונר להתעורר אחר הצהריים ליד נערה או שתיים... מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות! להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם... מילים:דוד חלפון |
|
kaly |
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 באפר׳ 2007
kaly • 11 באפר׳ 2007
ענקית
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 14 באפר׳ 2007
lady @in black כתב/ה: לגור בדירת פאר
לחשוב שאתה מליונר להתעורר אחר הצהריים ליד נערה או שתיים... מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות! להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם... מילים:דוד חלפון אשליות? כן? חחחחחחח הצחקת אותי.את חייה בסרט? 5 מלכות עולה 1750 ש''ח זה סכום שאי אפשר להשיג? במקום לטוס לחו'ל או ללכת לסוף שבוע במלון. לא יודע למה כול דבר נחשב דימיוני בארץ ,יש אנשים שאמרו לי שאני מדמיין ולא יהיה לי ציוד כמו שיש או שאני לא אדע לנגן כמו שאני מנגן.חלומות ניתן להגשים תלוי מי הבנדם. |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
בטח שאתה יכול להשיג
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
המלכה ננה NNA • 14 באפר׳ 2007
ממי זה אתה שגר עם ההורים ?
ההוא מהתמונה עם המיטת נוער? נכון אתה הוא מגשים הפנטזיות הגדול |
|