Whole Me(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
קישור הבלוגים למנועי חיפוש דוגמאת גוגל...
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
Whole Me(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2007
אולי רק לי זה מפריע, אבל אני מניחה שיש כאן אנשים נוספים שמבקשים לא לחשוף את זהותם באתר. עבורי בכל אופן, כל העניין בפרסום בבלוג הוא שאף אחד לא יוכל לזהות אותי ולכן אני מרגישה יחסית חופשייה להוציא את מה שיש בליבי... זה עוזר... כותבי בלוגים כאן וודאי מבינים.
בכל מקרה, המחשבה שברגע שכל אחד מעולמי הפרטי שמחוץ לאתר הכלוב, יכול להקיש מילת חיפוש בגוגל ולהגיע בטעות לבלוג שלי ומשם לכרטיס שלי ולזהות אותי, מלחיצה אותי. נכון, תמיד יש הפתרון של להפסיק לכתוב בבלוג, אבל חבל לי להפסיק כשבכל זאת יש בזה משהו משחרר... בקיצר, אין לי מושג מדוע זה חיוני שיהיה קישור מגוגל לבלוגים של אנשים באתר. חשבתי שכל הרעיון כאן הוא פרטיות. |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
James Bondage(מתחלף) • 16 באפר׳ 2007
אין אפשרות טכנית למנוע ממנוע חיפוש לקרוא את האתר; כלובי יכול, אמנם, לבקש ממנועי החיפוש לא להוסיף את הבלוגים או הפורומים לאינדקס, אבל אף אחד לא מבטיח שהם יתחשבו בזה (גוגל מתחשב אמנם, אבל יש כאלה שלא). רק למען הסר ספק -- בהעדר הוראה מפורשת, מנועי החיפוש אוספים קישורים לכל עמוד ועמוד באינטרנט. זה לא שצריך לבקש מהם לעשות זאת -- אם לא רוצים קישורים, צריך לבקש שלא יקשרו.
בכל מקרה, הדבר היחיד הסביר לעשות הוא להניח שכל מי שאת מכירה יגיע לבלוג שלך מתישהו, אם זה דרך גוגל או במקרה; אל תשאירי פרטים מזהים, ולא יהיה לך מה לדאוג. אני, למשל, לא מילאתי את תאריך הלידה הנכון שלי, וגם בבלוג שלי יש מדי פעם דיסאינפורמציה. ברור לי שלא זאת התשובה שרצית, אבל זו המציאות, לטוב ולרע. באופן כללי, הרשת גם לא שוכחת. ברגע שהעלת משהו לאויר, יש סיכוי סביר שניתן יהיה להגיע אליו בעתיד גם אם תמחקי -- לדוגמא, דרך archive.org או google cache או במגוון צורות אחרות. Everything you say can and will be used against you |
|
מידאס' |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
מידאס' • 16 באפר׳ 2007
James Bondage כתב/ה: אין אפשרות טכנית למנוע ממנוע חיפוש לקרוא את האתר; כלובי יכול, אמנם, לבקש ממנועי החיפוש לא להוסיף את הבלוגים או הפורומים לאינדקס, אבל אף אחד לא מבטיח שהם יתחשבו בזה (גוגל מתחשב אמנם, אבל יש כאלה שלא). רק למען הסר ספק -- בהעדר הוראה מפורשת, מנועי החיפוש אוספים קישורים לכל עמוד ועמוד באינטרנט. זה לא שצריך לבקש מהם לעשות זאת -- אם לא רוצים קישורים, צריך לבקש שלא יקשרו.
בכל מקרה, הדבר היחיד הסביר לעשות הוא להניח שכל מי שאת מכירה יגיע לבלוג שלך מתישהו, אם זה דרך גוגל או במקרה; אל תשאירי פרטים מזהים, ולא יהיה לך מה לדאוג. אני, למשל, לא מילאתי את תאריך הלידה הנכון שלי, וגם בבלוג שלי יש מדי פעם דיסאינפורמציה. ברור לי שלא זאת התשובה שרצית, אבל זו המציאות, לטוב ולרע. באופן כללי, הרשת גם לא שוכחת. ברגע שהעלת משהו לאויר, יש סיכוי סביר שניתן יהיה להגיע אליו בעתיד גם אם תמחקי -- לדוגמא, דרך archive.org או google cache או במגוון צורות אחרות. Everything you say can and will be used against you מדויק במאת האחוזים, ואני רק אוסיף הלצה קטנה: You have NO privacy, get over it. |
|