סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קבלת עצה חשובה

grasshopper
לפני 17 שנים • 19 באפר׳ 2007

קבלת עצה חשובה

grasshopper • 19 באפר׳ 2007
שלום לכולם,
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר שמאוד אהבתי במשך שנה וחצי ואפילו עברנו לגור יחדיו בחו"ל...
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחרות.. לאחר חיפוש נוסף גיליתי שזה נמשך בערך בכל השנה האחרונה..
מיותר לציין כמה פגועה אני מרגישה על עצם הבגידה ...ואי השיתוף...
אבל השאלה שלי היא כזו, אותי העולם הזה לא מעניין ואני לא רואה את עצמי נכנסת לעולם כזה... הוא מכחיש כל קשר לזה, אבל בהתאם לדברים שגיליתי ובהתאם להתנהלות (שאני מבינה אותה רק בדיעבד) במיטה, אני מבינה שזו הדרך שלו להגיע לסיפוק...
האם לדעתכם יש טעם בכלל להישאר ביחד ולנסות לסדר את מערכת היחסים שנשברה בשל חוסר אמון .. או שזה דחף שתמיד ישאר איתו וכיוון שאני לא אוכל לספק את צרכייו בשלב מסויים הוא יצטרך לבגוד... ואז אין טעם בכלל.
אודה מאוד לתשובתכם.......
silence​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 21 באפר׳ 2007

אני רואה את זה מהצד שלו...

silence​(נשלטת) • 21 באפר׳ 2007
או שאולי הוא יכול לחיות בלי בדסמ, מה שלא כל אחד יכול להצליח....
או שתדברו על מה שאת קוראת לו בגידה, ותסכימו שיהיה לו קשר בדסמי עם אחרת. כל עוד מדובר רק בבדסמ ושניכם תצליחו להפריד, אני חושבת שזה פיתרון טוב.
הוא​(שולט)

זה קשה

הוא​(שולט) • 21 באפר׳ 2007
וגם כואב אבל נסי לחשוב אחרת יתכן שהוא גילה סקרנות לתחום או אפילו צורך
שמומש או לא. הוא לא שיתף אותך כדי לא להרוס את הקשר או כדי לא לפגוע
נסי לאפשר לו לגלות לך ללא חשש איפה הוא עונד לגבי התחום יתכן שאצלו יהיו יותר תשובות
נסי גם לחשוב איזו אהבה והערכה תקבלי ממנו אם תאפשרי לו לממש את הצורך הזה שהוא גילה
ולהיות בטוחה באהבתו אליך אלא אם המימוש הוא לחלוטין על חשבון חיי המין שלך שלכם.
Afroditi

Re: קבלת עצה חשובה

Afroditi • 21 באפר׳ 2007
grasshopper כתב/ה:
שלום לכולם,
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר שמאוד אהבתי במשך שנה וחצי ואפילו עברנו לגור יחדיו בחו"ל...
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחרות.. לאחר חיפוש נוסף גיליתי שזה נמשך בערך בכל השנה האחרונה..
מיותר לציין כמה פגועה אני מרגישה על עצם הבגידה ...ואי השיתוף...
אבל השאלה שלי היא כזו, אותי העולם הזה לא מעניין ואני לא רואה את עצמי נכנסת לעולם כזה... הוא מכחיש כל קשר לזה, אבל בהתאם לדברים שגיליתי ובהתאם להתנהלות (שאני מבינה אותה רק בדיעבד) במיטה, אני מבינה שזו הדרך שלו להגיע לסיפוק...
האם לדעתכם יש טעם בכלל להישאר ביחד ולנסות לסדר את מערכת היחסים שנשברה בשל חוסר אמון .. או שזה דחף שתמיד ישאר איתו וכיוון שאני לא אוכל לספק את צרכייו בשלב מסויים הוא יצטרך לבגוד... ואז אין טעם בכלל.
אודה מאוד לתשובתכם.......

זה ממש דזאוו....לא שאלת כבר את השאלות הללו בפורם אחר...
Afroditi

אפילו

Afroditi • 21 באפר׳ 2007
כתבתי שלדעתי הסיפור הזוי לגמרי . אם את לא מפה, איך הניק שלך כבר חודשים פעיל. ..???

ויש עוד תמיהות בסיפור הזה.

מחפשת תשומת לב??? cow.gif
נולי
נולי • 21 באפר׳ 2007
ירדן לא יפה ככה!
א. מותר לה להעלות בעיות כואבות בכל מקום שנראה לה.
ב. כנ"ל לגבי דרישה לצומי.
ג. למה את לא עונה על שאלת בכל מקרה?
ד. גמל שלמה יקרה (גראס הופר זה גמל שלמה. נכון? מה זה כל החרקים פה לאחרונה בכלל...) אני ממליצה לך לקבל החלטות לגבי עתיד הקשר בלי תלות בסקס. להזכירך בגיל 60 זה נגמר למרבית הגברים ולעיתים גם קודם. החיים קצרים. תהני מהם ותני לאחרים להנות גם.
ה. מזכירה גם שזין לא עשוי סבון. זה לא מתבזבז לך אם גם אחרות נהנות ממנו. תסבירי לו יפה שישים קונדום ואורוב.

שבוע טוב
N
godisafemale​(שולטת)

העיצה הטובה ביותר לעניינך:

godisafemale​(שולטת) • 21 באפר׳ 2007

תזזזזרקי אותו!!!!

(עייני ערך: ורדה רזיאל ז'אקונט)