שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה אין זכויות הגבר?

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 20 באפר׳ 2007

למה אין זכויות הגבר?

תמיד יוצא שהנשים מופלות כולל גם בגידול ילדים וכו'?

תמד נשים טוענות שיש אי שיויון לרעתן ,אני אעביר לה סיטואצייה הפוכה.ברגע שרוצים שיויון אז הן אומרות שאנחנו שובינסטים.לי אין בעייה שתיהיה ראש ממשלה אישה אך באותה מידה יש הרבה אי שיויון עם גברים ואני אתן דוגמה:

מדוע על כל אישה בקהילה יש לפחות שלושה גברים?
17:46 20/04/07

אני אענה לשאלתך .

זה לא רק בקהילה זה בכול מקום או מוסד.

בכול זה הגברים אשמים.רמת הביקוש כלפי נשים היא גבוהה ולכן הפכנו לשוק שלהן שהן עושות
עליינו מיון.

אתה שאול מאיפה לי?

כול קשר שלא הצליח לי היה מיסתיים בידידות.היה לי ידידות כוסיות שלהחיים אפילו.
כול פעם שמישהו היה מתחיל איתה הן היו עושות שיחת ועידה ואני הייתי רואה את זה ממש
כמו שוק ועוד אחרי שהיא כבר ניצלה אותו.
הרי מה ניהיה שהן מזלזלות בנו כי הן יכולות היום בערב לצאת לילבוש משהו יפה ולצאת עים 3 טלפונים לפחות.

רף הדרישה שלהן עולה כי היום הבנים פה נורא קלים להשגה.
החברה יצרה מצב שאנחנו פריירים.הן ביום האישה מיתלוננות שאין שיויון וכו'.
אז נשאלת השאלה למה הגברים החרייתים מצליחים.כי גבר מנאיק הוא הרבה יותר שובינסיט
מהגבר הטוב.אז בעצם הן צבועות או שהן פשוט לא יודעות מהן רוצות מעצמן.זו הבעייה האמיתית.

הן רוצות שיוויון רק איפה שנוח להן.תחשוב איזה כיף זה מהבחינה הזו שהן יוצאות מהבית ומתחילים איתן.אני ניראה טוב ואני משכיל ואני במצב כלכלי טוב ,זה אומר שאשה מקבילה לי

היא פאקינג סנובית ולמה?
כי יש לה משהו בין הרגלים ששולט עלינו כי יש לה חזה יפה?

תחשוב זה הולך כך אתה מיתקשר מזמין אותה לצאת שזה לוקח שעה .
אחרי זה אתה אוסף אותה ומבזבז דלק.אחרי זה אתה צריך לבדר אותה במיסעדה לשלם ובסוף לקחת אותה הבייתה ואז אם יצא נשיקה אז
אתה אמור לשמוח.

הן מצידן לא עושות כלום הן יכולות להיתנהג איך שבא להן מה כי הן נשים?

כול הזמן צריך להתאים את עצמו אליהן למה? בא לדבר מהר ובקול רם בא לי להיות מטורף נמאס לי להיות שפוי.בא לי להיתנהג כגבר ולא כעדין שאני לא כזה.

אנחנו בני אדם ויש לנו זכות בחירה אז למה אנחנו ביכלל צריכים לחזר.

החוצפה שלהן עוברת את הגבול.הן משחקות באנו מרוששות אותנו ומנצלות אותנו ואז גם זורקות
אותנו אחרי שהן חיסלו אותנו.

יש פיתרון אם הביקוש ירד.

איך עושים זאת?

עוברים למין בתשלום ,זה אפשרי .

אתה יודע הרי מה אכפת להן שאני אלך למין בתשלום.
אך יפריע להן כי אני ממעמד טוב כולל השכלה ואני נראה טוב הולך לזונות? איך זה נשמע?

אדם אינטילגנט הולך לנערות ליווי.התשובה כן כי אני לא אסבול את האגו שלהן ואני אלחם
ויש לי כוח ואני לא מפחד מינשים כמו רוב הגברים שלא יעזו להודות שהמצב בילתי נסבל.

למעלה
Afroditi

ידידי היקר

Afroditi • 20 באפר׳ 2007
ראשית, לגברים יש הרבה זכויות, למשל, האם אתה מכיר את כל המחקרים לפיהם גבר משתכר יותר

מאישה, גם אם הם באותה משרה? ויש עןוד מקומות רבים בהם לגברים זכויות רבות. כיום עדיין יש

מקומות בעולם בהם האישה היא רכוש הגבר,עד לא מזמן, לנשים לא הייתה זכות הצבעה, וכו.

שנית, אם אתה רוצה להכיר נשים, באמת, ולחזר אחרי נשים ממקום של לתת כבוד, זו בטח לא

הדרך.

שלישית, אל מי אתה מאיים, בא לך ללכת לזונה, תהנה. אתה מאיים על מישהו? מין אפשר לקנות

בכסף ואפילו מין טוב, אבל לא אהבה. והרי זה מה שאתה וכולנו מחפשים.

אז ,לסיכום, עצה ידידותית, תלמד על נשים ותלמד איך לתת לנו כבוד ואז דרכך אליהן תהייה סוגה בשושנים.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)

Re: ידידי היקר

ירדן* כתב/ה:
ראשית, לגברים יש הרבה זכויות, למשל, האם אתה מכיר את כל המחקרים לפיהם גבר משתכר יותר

מאישה, גם אם הם באותה משרה? ויש עןוד מקומות רבים בהם לגברים זכויות רבות. כיום עדיין יש

מקומות בעולם בהם האישה היא רכוש הגבר,עד לא מזמן, לנשים לא הייתה זכות הצבעה, וכו.

שנית, אם אתה רוצה להכיר נשים, באמת, ולחזר אחרי נשים ממקום של לתת כבוד, זו בטח לא

הדרך.

שלישית, אל מי אתה מאיים, בא לך ללכת לזונה, תהנה. אתה מאיים על מישהו? מין אפשר לקנות

בכסף ואפילו מין טוב, אבל לא אהבה. והרי זה מה שאתה וכולנו מחפשים.

אז ,לסיכום, עצה ידידותית, תלמד על נשים ותלמד איך לתת לנו כבוד ואז דרכך אליהן תהייה סוגה בשושנים.

והזוגיות היום זה אהבה?

הצחקת אותי אותכן מעניין כסף עוצמה ובטח שאתן נפגעות מהרעיון של נערות ליווי בימיוחד שהן ניראות פי 10 יותר טוב מהאשה הנורמלית.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
את מדברת על שיויון חוקי ואני בעד מה שאת רוצה נשיאה ראש ממשלה.כול תפקיד את כניראה לא מבינה אותי אני חושב שנשים מעולות בעבודתן.אני מדבר על שיויון בנורמה לא יתכן
שאנחנו נמשיך להיות ולחכות בתור ואתן תיבחרו ואנחנו נשב ונחכה.צריך להוריד את הביקוש
וזה אפשרי רק צריך שהגברים יקבלו אומץ ויגידו פה מה באמת הם חושבים.יש לי כוח להילחם
ואני בטח מהווה בעייה בישבילך ,כי אני תמיד אנצל את מעמדי להפוך מין בתשלום לנורמה ולא לבושה.יש לי כוח השפעה על אנשים .זה אפשרי ליתפוס כול מיני ולהגיד בימקום חודש לבזבז דלק וזמן בוא תשיג עם אשה פי 10 יותר כוסית .
Afroditi

ידידי

Afroditi • 20 באפר׳ 2007
אני ממש בעד נערות ליווי ובעד זנות, למה לא. רק אמרתי שזה לא קונה אהבה.

נראה לך שאני כועסת על זה בגלל שהן נראות פי 10 ממני? הצחקת אותי. אני יודעת איך אני נראית.

אתה עדיין ממשיך לא לתת כבוד ומתלהם, אז מה הפלא שלא הולך לך עם נשים. תפנים את המסר.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)

Re: ידידי

ירדן* כתב/ה:

נראה לך שאני כועסת על זה בגלל שהן נראות פי 10 ממני? הצחקת אותי. אני יודעת איך אני נראית.

אתה עדיין ממשיך לא לתת כבוד ומתלהם, אז מה הפלא שלא הולך לך עם נשים. תפנים את המסר.

יש לי היום קשר עם מתחלפת לא רציני אלא רק סשנים.זה לא שלא הולך בדייוק כי מיתוך המון נסיונות השגתי,אך פיתחתי משהו אחר בדרך.חייתי עם נשים אני מכיר אותן מקרוב ויש בהן שטן קטן שמיתעורר מידי פעם.אני רוצה לשנות את המצב ,שהוא לא מקובל על רבים שאין להם את האומץ לצאת נגד.אני לא מחפש פה בחורות אני נהנה מהשירשורים פה ואני רואה רעיונות לסשנים אך נשים אני לא מחפש ולכן אני לא חושש ממכן.
גון קונור מקלאוד​(נשלט)

Re: ידידי

ירדן* כתב/ה:

יש לכולם זכויות וחובות

הכסף לא קונה אהבה אלא רק אשלייה של אהבה

אהבה אמיתית מבוססת על נתינה וקבלה

מוכנות לתת מעצמך ולוותר על חרויות מסויימות

היתלהמות וחוסר מתן כבוד לזולת

זילזול ואטימות לא משיגים כלום
כולנו מקופחים חלקית מנקודת המבט שלנו

שכן כול אחד רואה את התמונה השלמה מנקודת מבטו

תלו במעמד שלו ביום יום ובעבודה

בעמדה שלו וביכולות הכלכליות.

ציטוט: הצחקת אותי. אני יודעת איך אני נראית

אין לי מה להוסיף מלבד זאת שאת נראית מצויין.
Afroditi

תודה, וייורד

Afroditi • 20 באפר׳ 2007
על המחמאה. icon_biggrin.gif
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
הסתכלתי בפרופיל שלך לאחת בגיל 42 את ניראת טוב.אבל את לא מיתקרבת לעשירית מהרמה שלהן והן גם בנות 20+ אז מה את רוצה להגיד אני לא מבין.אל תיפגעי אך הן ניראות יותר טוב מירוב הבנות.אני אוהב להגיד אמת.סורי.