נוריתE |
לפני 17 שנים •
23 באפר׳ 2007
גדי שלי (ליום הזכרון ובכלל)
לפני 17 שנים •
23 באפר׳ 2007
נוריתE • 23 באפר׳ 2007
(סיפור ישן שלי)
אירית פגשה את גדי בפאב השכונתי,היתה כבר כמעט שעת סגירה כשהיא התכוונה לצאת ונתקלה בכוס בירה שנשפכה על השמלה החדשה שלה.. היא התכוונה לנזוף בבעלים של אותה כוס ,אבל כשהרימה עיניה ראתה חיוך מקסים עינים אפורות ו..זהו... תרשי לי לפצות אותך,אני ממש מצטער ,לפעמים אני כזה גמלוני,קול..זהו.. היא נישבתה..זה בסדר,אמרה כשרעד חולף בבירכיה ,אני גדי,הציג את עצמו ואני..מוקסמת..היא גמגמה,זאת אומרת אירית..הוא חייך חיוך ששוה את המכבסה והריצות והכל... * * * הם סגרו את הפאב..ישבו ודיברו היא גם לא זכרה על מה, הילה,הצהירה למחרת באוזני חברתה בפלא פון, אני מאוהבת, מזל טוב..ומי המיועד? צחקה זו, המ..קוראים לו גדי,ויש לו עיניים וחיוך ו.. מה עוד? אוזנים פה אף?? את תמשיכי ככה ואת לא שומעת ממני מילה, לברית תזמיני?? הילה די! טוף,מיהו מהו בן כמה מאיפה, הוא בן 24 ,ופה השמיעה חברתה קולות חנוקים אירוטוש..נפל עליך גיל הבלות? עריסות את שודדת בגילך?? אני לא והוא מאוד בוגר,יחידה צבאית מיוחדת הכל ביסיידר ביסיידר,מתי נראה את ה" צנחן"?? בקצב הזה?? בחיים לא, אמרה בחצי חיוך וניתקה, הבוס עמד לה מעל לראש... * * * בקושי המתינה לערב..בושם חדש שמלה חדשה ושוב גדי,בפאב,רוקדים צמוד למוזיקה שרק נשמעה באזנייהם. היא ספרה להורים,אבא שלה חייך,הו כשאני הייתי בנח''ל התחיל להעלות מורשת קרב ידועה אימא שלה רק היביטה בה בשקט,אירית,בגילך..אני מקווה שאת יודעת מה את עושה..כזה בחור צעיר.. אמא!! אני בסך הכל בת 36 זה לא נורא והוא בוגר ואוףף די,נמאס לי תרוצים. ימים ושבועות חלפו,היא וגדי זוג צמוד, הפאב הפך להיות הביית השני שלהם כשהם סוגרים כמעט כל לילה על החוף מול הגלים והזריחה.. * * * ביום הולדתה דפק על דלתה עם זר כלניות ונרקיסים,גדי..איך ידעת, לא ספרתי לך אף פעם.. נידמה לי שאני מכיר אותך שנים, חומד,אמר ונשק לשפתיה..בואי, נשאר הערב בביית..היא שמה מוזיקה שקטה, פתםה את עטיפת הנייר ומשהו נפל למרגלותיה, צילצל בעדינות..טבעת זהב קטנה פשוטה, חרוטה בפנים "ג-א" אותו לילה, הם לא ראו את הזריחה.. שבוע נוסף חלף..גדי אמור היה לבוא באותו ערב אבל הוא התקשר.. אירית..אני מצטער..הקפצה בגדוד, לא יודע מתי אני אחזור..אני מבינה ,היא הסתירה את האכזבה..אני אחזור חומד, מבטיח באוזניה, זו נישמעה כפרדה איומה. ימים חלפו שבועות,גדי לא בא וגם המחזור החודשי לא הגיע.. הילה..היא בכתה באזני חברתה שישבה לידה בסלון הקטן,הוא איננו נעלם לא מתקשר,אף אחד לא מתקשר כמו הוא לא היה אף פעם.. יש לך טלפון שלו?? מנותק. כתובת..לא זוכרת וה..אני משאירה בשום אופן לא עושה הפלה! גם אביה ןאמה לא הצליחו לשכנע אותה... * * * ימים ושבועות, התינוק כבר בעט..והיא המתינה. יום הזכרון באותה שנה היה חם מהרגיל, היא היתה במיטבח מכינה כוס משקה קר והטלוויזיה בשקט ברקע הורים מספרים על בניהם, התינוק בעט שוב בחוסר מנוחה חזרה לסלון,התכוונה לכבות את הטלוויזיה כשמשהו תפס את אוזנה.. "גדי שלנו..בן 25 נעדר מאז יום כיפור.." היא שמעה את האם בוכה, היא הרימה מבט למסך,זוג הורים קשישים סלון צנוע, תמונה על הקיר הלב שלה עצר מלפעום היא צרחה כמעט גדי שלה, מחייך על קיר הסלון בטלוויזיה ברקע עברה התמונה לקריין, "גדי בן הרוש, הוא אמר, נעדר מזה יותר משלושים שנה, נלחם בתעלה.. כיתובית עברה על המסך..משפחת בן הרוש מושב... התינוק השתולל הצירים התחילו היא הרימה את השפורפרת וחייגה 144 "משפחת בן הרוש ,היא בקשה..מושב... * |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
23 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באפר׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 23 באפר׳ 2007
מצמרר..
מטלטל את הנפש.. |
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
23 בינו׳ 2012
מקפיצה
לפני 12 שנים •
23 בינו׳ 2012
נוריתE • 23 בינו׳ 2012
למה
אתמול או בשבת,ראיתי בקומדי סנטרל של הוט ,פרק מ"החיים זה לא הכל" לא ראיתי את הסדרה במקור בערוץ הכל שהוא שהיא באה ממנו. בקיצור הם שמה דיברו בניהם ויצא משהו כמו "זוכרים את האגדה האורבנית על הבחורה שהיתה מאוהבת בחייל שבעצם מת לפני 20 שנה?" ונו?מה קפץ לי לראש? "גדי שלי" הסיפור הזה.. ואני הסיפור הזה בא ממני לפני לא יודעת כמה שנים אבל זה לא משהו שקראתי בנט לפני שכתבתי מענין מאיפה הם חשבו על זה... |
|