גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
איך לנסח פנייה אל שולטת שאתה מעוניין להכיר?
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 29 באפר׳ 2007
מה עליי ליכתוב
כיצד ליכתוב זאת האים כדאי להיחשף כולל פרטיים אישים כולללת טלפון ומסנגר האים כדאי לציין ניסיון קודם ונטיות - פטישים האים כדאי צלצייןשיש ניסיון בסשנים במצלמה? |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
אחלה שאלה
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
ללא גבולות' • 29 באפר׳ 2007
אז ככה , אין דבר כזה "שולטת ", יש נשים ונשים שונות מטבען אבל ...
כל אישה באשר היא מעריכה פנייה אינטלגנטית ומנומסת צריך להיות ניכר שטרחת לקרוא את הפרופיל שעברת על הבלוג שלה אם יש וגם שקראת את תגובותיה בפורומים . אם היא מבקשת שלא לפנות ובכל זאת פנית , ראוי שתייחס לזה . פניות לקוניות שחוזרות על עצמן (פעמיים שלוש ארבע ללא שינוי !) לא מגרות ובטח לא מעודדות תגובה . פניות שלא יועילו לרוב הן פניות מסוג של "היי ביי" או פניות לקוניות שרואים שנכתבו והועתקו ללא סוף. ואני אישית , מעניין אותי לראות שיש איזה ייחוד כלשהו בפניה, נימה אישית מיוחדת , חריגות אולי זה מסביר למה לא יצאתי בשנה האחרונה עם אף גבר שהכרתי דרך הכלוב ... בקיצור, תשתפרו. אגב, הטענה שאין סיבה להשקיע כי מי יודע אם יגיבו לי זאת אחלה טענה שמסבירה לגבר במצוי למה הוא לבד. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
Re: אחלה שאלה
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 29 באפר׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה: אז ככה , אין דבר כזה "שולטת ", יש נשים ונשים שונות מטבען אבל ...
כל אישה באשר היא מעריכה פנייה אינטלגנטית ומנומסת צריך להיות ניכר שטרחת לקרוא את הפרופיל שעברת על הבלוג שלה אם יש וגם שקראת את תגובותיה בפורומים . אם היא מבקשת שלא לפנות ובכל זאת פנית , ראוי שתייחס לזה . פניות לקוניות שחוזרות על עצמן (פעמיים שלוש ארבע ללא שינוי !) לא מגרות ובטח לא מעודדות תגובה . פניות שלא יועילו לרוב הן פניות מסוג של "היי ביי" או פניות לקוניות שרואים שנכתבו והועתקו ללא סוף. ואני אישית , מעניין אותי לראות שיש איזה ייחוד כלשהו בפניה, נימה אישית מיוחדת , חריגות אולי זה מסביר למה לא יצאתי בשנה האחרונה עם אף גבר שהכרתי דרך הכלוב ... בקיצור, תשתפרו. אגב, הטענה שאין סיבה להשקיע כי מי יודע אם יגיבו לי זאת אחלה טענה שמסבירה לגבר במצוי למה הוא לבד. תודה גבירתי על התשובה אני קורא את הפרופיל הבלוג הפירסומים ופונה בהתאם מיחודת וחריגה בהתאם לציפיות של השולטת/מלכה/דומית מסגנן פנייה יחודית שניראת לי ראוייה מנסה שלא להטריד בפניות חוזרות ומ נישנות כשאין לי סיכווי לא פונה כאשר מצויין בפרופיל במפורש שלא לפנות משקיע בפרופיל ומשפר אותו שוב ושוב מחזיק תמונות אישיות שמסבירות מה אני אוהב כנישלט כותב והרבה בבלוג האישי חושף עצמי ועולמי הפנימי תרתי משמע http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=88220&blog_id=6038 |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 29 באפר׳ 2007
לדעתי המקום הטוב ביותר להכיר בת זוג היא דווקא במסיבות ולא דרך הכלוב.
כידוע, תיבתן של הנשים מופגזות בהודעות שבלונה, או הודעות אחרות הגורמות לקורא/ת לחשוב, מדוע השאירו את כותבן ליד מכשיר חשמלי לבד. המצב הזה מקשה לברור בין האיכותיים ללא איכותיים. את כל הנשים איתן היה לי משהו הכרתי דווקא במסיבות ("משהו" - נע ממערכת יחסים לסתם סשן) בהודעה קשה הרבה יותר לגרום לעניין |
|
נולי |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
נולי • 29 באפר׳ 2007
Blondie the good כתב/ה: .... מדוע השאירו את כותבן ליד מכשיר חשמלי לבד.
...) או למה לא השאירו אותו ליד הטוסטר ועוד יותר למה לא סגרו עליו את המכסה. אמה מה? את בלונדי לא כדאי אפילו לראות במסיבות. זה סכנת נפשות! |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באפר׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 29 באפר׳ 2007
נולי כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: .... מדוע השאירו את כותבן ליד מכשיר חשמלי לבד.
...) או למה לא השאירו אותו ליד הטוסטר ועוד יותר למה לא סגרו עליו את המכסה. אמה מה? את בלונדי לא כדאי אפילו לראות במסיבות. זה סכנת נפשות! לא ידעתי שאני כ"כ מאיים |
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
שכינה. • 30 באפר׳ 2007
נולי כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: .... מדוע השאירו את כותבן ליד מכשיר חשמלי לבד.
...) או למה לא השאירו אותו ליד הטוסטר ועוד יותר למה לא סגרו עליו את המכסה. |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
מה לא ומה כן
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
המלכה ננה NNA • 30 באפר׳ 2007
בתור אחת שמצאה את הבחור שאיתה פה והכל התחיל ממשהו שהוא כתב לי אני יכולה לענות לך ואתחיל במה לא לכתוב
"ערב טוב המלכה אשמח אם תצרי קשר אני עבד מנוסה מוכן לעשות הכל" דוגמא גרועה ועוד אחת עבד מין נישלט+cbtמעוניןהאים יכול להתאים ואם תרצו עוד אני יכולה לעתיק מההודעות שלי לכאן עוד המון. מה כן קודם כל שורות ארוכות מלאות מעניינות מצחיקות שמספרות עליך בתור אדם שמציגות אותך בצורה אטרקטיבית במספרות מה אתה מחפש מה אתה עושה מה עשית מה רצית מה אתה חולם וכו. צא מהBDSM וספר איזה מין אדם אתה . ואיזה אדם אתה מחפש הקפד לכתוב ללא שגיאות כתיב וניסוח , בפיסוק נכון ,ובתשומת לב . בהצלחה |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2007
ועוד פרט קטן אבל חשוב:
שימו לב שאתם אכן פונים לשולטות, כי פניה מנוסחת היטב ככל שתהיה, לא תעזור לכם אם תפנו לסאבית או למישהי שאינה בעסק. |
|
tch(נשלט) |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
שאלה פצצה..
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
tch(נשלט) • 1 במאי 2007
לדעתי יש לפנות לשולטת בגובה העיניים.
תהיה אתה ,תהיה אמיתי,תפנה אליה כאדם אל אישה. אתה לא העבד שלה עד שלא יווצר החיבור וההתאמה,ההכרות וההסכמה שלה ושלך. לדעתי פניה לשולטת ב.."גבירתי,מלכתי,אני על 4 ומלקק את נעלייך" בפירוש דוחה.לטעמי זה אפילו מגעיל. תמיד בגובה העיניים ובכבוד הראוי.זה א'-ב' של תקשורת בין בני אדם. לפנות לאישה "גבירתי ומלכתי" אינו ראוי כל עוד אינך שייך לה. אתה צריך ל"הרוויח" את הזכות לקרוא למישהי "גבירתי".להיות ראוי לכך. ובלי "רשימת קניות",אני רוצה שתעשי לי ,תזייני אותי,תחרבני עליי וכ'ו. תראה רצון שאתה מוכן להתמסר ללא תנאים ולתת מעצמך ואת עצמך. יחד עם זאת אל תהיה סמרטוט,סמרטוטים יש בחנויות לחומרי ניקוי בשפע. תהיה יחודי ומיוחד,תרגש אותה,תחזר,תהיה אתה. |
|