שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
על ההבדל בין פחד לדריכות
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
שלגיה א ח ת • 30 באפר׳ 2007
נשלטות מדווחות על כך שפחד מרטיב אותן.
פחד מחרמן אותן פחד מטיס להן את האדרנלין לשמיים פחד מאיץ אורגזמות פחד עושה בילד-אפ חזק לסקס העוצמתי ביותר שניתן לחוות. ואני לא אוהבת פחד. לא רוצה לפחד מאף אחד. פחד גורם לי לתחושת נחיתות חזקה. גורם לי לדאוג שמא יאונה לי רע. גורם לי לא לסמוך על הגבר שנמצא איתי. אני קוראת לטעם הטוב של הפחד - דריכות. זהו "פחד קטן" שמחרמן אותי יותר ומקדש את המטרה. להיות דרוכה סמורה קמורה כשהבשר נעשה חידודין-חידודין בגלל הבלתי צפוי אבל מתוך העובדה שאת סומכת במאת האחוזים על מי שנמצא איתך זה מחרמן. פחד הוא רגש שמבחינתי קרוב לאלימות מצד האדם שאני פוחדת ממנו. לא רוצה להיות שם, במקום הזה. אני רוצה להיות דרוכה ומרוגשת. חמה ומחורמנת סקרנית ותאבה רטובה בתאווה ותשוקה. דרוכה מצומררת סמורה. ואתן/ם? מה מעצים לכן את תחושת הנשלטוּת? פחד? או דריכות? |
|
ליידי בלה בלה(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
פחד.
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
ליידי בלה בלה(נשלטת) • 30 באפר׳ 2007
פחד הוא מצב נפשי הנגרם בגלל איום של סכנה, זאת ההגדרה המילונית לפחד.
לכן באמת פחד משתק אותך, אותי ועוד נשים כנראה. כאשר מבינים שאין סכנה, אבל עדין יש פחד, זה כבר פחד שונה, זה אותו הפחד שגורם לנשים להרטיב, להתגרות, ולהנות מהתחושה שלו. מתה להגיעה לפחד הזה אותי, כמו אותך, הפחד משתק, מרתיע. מעיין. (: |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
המלט • 30 באפר׳ 2007
יש סיכוי גדול, גדול מאד, שהסוגיה היא בכלל סמנטית, והתחושה ה"נכונה" הלכה
לאיבוד במכבסת המילים השכונתית. וכן... פחד זה לא מגניב. |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
שלגיה א ח ת • 30 באפר׳ 2007
המלט כתב/ה: יש סיכוי גדול, גדול מאד, שהסוגיה היא בכלל סמנטית, והתחושה ה"נכונה" הלכה
לאיבוד במכבסת המילים השכונתית. וכן... פחד זה לא מגניב. תגיד, מותקקק, במכבסה השכונתית הזאת... איזה מרכך שמים? "סוד"? או "בדין"? תודה על התגובה. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
30 באפר׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2007
לא פחד ממנו
"פחד" שיש בו ריגוש , בגלל המבט, המעשה או המחדל ,תגובה ,או הלא נודע |
|
שולט בך יפה(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
שולט בך יפה(שולט) • 1 במאי 2007
לגמרי לא מפתיע שפחד גורם לתופעות פיזיולוגיות שונות. הפחד הוא תהליך מנטאלי , מעין "אור אדום" , שגורם לנו לעצור ולחשוב שוב... לבחון את המצב ולקבל את ההחלטה הרלוונטית הנכונה ולא לנקוט בצעד פזיז שאיננו נכון עבורינו. בניגוד לחרדה שהיא החמרה של מצב הפחד ומונעת מאיתנו לפעול פעולה כלשהי אפילו היא חשובה או נחוצה לנו. הדריכות היא מצב פיזי כתוצאה מהפחד. התקשות של שרירים, לפעמים קושי בנשימה ועוד תופעות מהסוג הזה.
כך שאם נושא מיני כלשהו קשור גם בפחד, עצם המחשבה והעיסוק בפחד הזה גורמים לריגוש מיני. בדיוק כמו שלוחם שעסוק בפחדיו בשדה הקרב מקבל "זריקת" אדרנלין בדמו. בדיוק כמו שילד שמשהו מפחידו בוכה כדי לקבל עזרה לפחדיו... הדריכות באה בעקבות הפחד.... והמגבת בעקבות הרטיבות... |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
morgause(מתחלפת){מ} • 1 במאי 2007
זה בדיוק כמו שאנשים אוהבים סרטי אימה: הם יודעים שזה לא באמת, אבל עדיין קצת מפחיד...
|
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
פחד .!@!
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
להבה חשופה • 1 במאי 2007
להיות
דרוכה סמורה קמורה כשהבשר נעשה חידודין-חידודין בגלל הבלתי צפוי אבל מתוך העובדה שאת סומכת במאת האחוזים על מי שנמצא איתך זה מחרמן. בדיוק ככה . !! פחד - "מנגנון" {שגם} שומר עלינו .!@! |
|
ronikesh(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
הדבר הכי טוב שנכתב פה
לפני 17 שנים •
1 במאי 2007
ronikesh(נשלטת) • 1 במאי 2007
שלגיה זה הדבר הכי חכם שקראתי פה.
פחד הוא הרבה פעמים כל הרגשות האלו ועוד, ומה שאת תיארת הוא הצורה הטובה שלו. פחד יכול בקלות להתחלף בהתרגשות ודריכות עם ההכוונה הנכונה. הם כל כך קרובים... וזוכרת שפעם הבנתי- פחד הוא ידיד ומדריך. צריך לדעת איך להקשיב וזו משימה לא פשוטה (בשבילי...) |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
היינו הך
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
דובדבן • 2 במאי 2007
אני הכי שונאת את תחושת הפחד. כאבי הבטן, הדאגה, הלחץ שיכול לשגע. אף הדריכות (כמו הצפיה לכבות את האש לפני שהחלב גולש) לא עושה לי טוב.
|
|