סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המשחק האחרון שלנו - בראשי פרקים

zoog
לפני 17 שנים • 30 באפר׳ 2007

המשחק האחרון שלנו - בראשי פרקים

zoog • 30 באפר׳ 2007
מאחר ויש בפורום הזה מספיק סופרים וכותבים חובבים(...) אנחנו ממשיכים באותה דרך שבה התחלנו - כתיבה בראשי פרקים. שכל אחד מכם יחליט איך לדמיין, לחלום ולפנטז במילים הפרטיות שלו. את המשחק הזה עשינו לפני מספר ימים, והנה הוא פה להנאתכם.
סיפור המסגרת: הוא מגיע לראיון עבודה אצל בוסית, ומגלה שהתפקיד פתוח למזכירה ולא למזכיר כפי שחשב. למרות זאת, מחליט להגיע למחרת בלבוש מתאים על מנת לקבל את המשרה.
לבוש מתאים: תחתוני סאטן, גרביונים חומים, חזייה לבנה, חצאית שחורה, חולצה לבנה ונעלי עקב.
התחלת העבודה: לאחר תדרוך על-ידי הבוסית (לבושה בהתאם, כולל חצאית, גרביונים שחורים וחזייה שחורה מבצבצת) הוא מבין כי עליו לכתוב מסמך לבחירתו בנושא BDSM. הבוסית יוצאת והוא מתחיל במשימה.
בדיקה ראשונה: לאחר כ - 15 דקות היא מגיעה לבדוק את ההתקדמות. בדיקה מהירה דווקא מגלה את הזקפה הבולטת שלו מבעד לחצאית. "הישען על השולחן והרם את החצאית למעלה" - היא אומרת, וסדרת הצלפות באמצעות שוט (20 מכות). בתום ההצלפות היא מבחינה כי התחתונים שלו רטובים מעט. היא מוציאה גרביון וקושרת חזק את אשכיו ואת איבר מינו במטרה לעצור את הטפטוף. בנוסף, הוא נשלח לשירותים להוסיף תחבושת על מנת שתבלום את הרטבת התחתונים.
לאחר מכן יוצאת, והוא ממשיך בכתיבה.
בדיקה שנייה: במשך 30 דקות נוספות הוא ממשיך לכתוב. הלחץ על איברו הזקור גדול: קשירת האשכים ואיבר המין, התחתונים לוחצים, עליהם התחבושת והגרביונים שלובש נועלים הכל היטב - ומגבירים מאוד את הגירוי.
ואז היא נכנסת. "שבי פה על הרצפה לידי בזמן שאני בודקת מה עשית" היא אומרת, והוא יורד, מצליח להריח את הגרביונים המבושמים שלרגליה.
קוראת את מה שכתב, ומזהה מספר שגיאות הקלדה. "את לא לומדת" היא אומרת. "קומי, הרימי את החצאית, והישעני על השולחן".
הוא עושה את מה שאמרה וממתין לה.
לאחר חיטוט קצר בארון, היא חוזרת אליו ומפשילה את הגרביונים והתחתונים שלבש הוא משיך להישען על השולחן, כאשר לפתע מרגיש את הדילדו מתחיל לחדור אליו - בהתחלה לאט ובכוח, וככל שעובר הזמן, מהר ובכוח.
"את יכולה לאונן ביד אחת, בזמן שאת מלטפת את עצמך בשנייה, ואם לא תגמרי עד שאני אגמור, אז הלילה זה כבר לא יקרה".
היא הגבירה את הקצב של החדירה האנאלית מרגע לרגע. הוא אונן במרץ ביד אחת וביד השנייה פתח את כפתורי החולצה שלבש על מנת למשש את החזייה שלגופו.
לאחר מספר דקות של חדירה מאסיבית, היא גומרת, והוא לא...
טוב, לא כל סשן צריך לגמור, נכון?

* למחרת בבוקר לפני שהלך לעבודה היא הורידה את החזייה שלבשה בלילה ונתנה לו.
"אתה יכול לדפוק את החזייה שלי לפני שאתה הולך לעבוד, אחרי הכל, אני רוצה שיהיה לך יום נחמד".