ערן {S} |
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
בעקבות כתבה במעריב על פארק שליטה נשית ביפן.....?
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
ערן {S} • 2 במאי 2007
בעקבות הכתבה על פארק שליטה נשית ביפן.
חשבתי לעצמי איך אני הייתי יוזם כפר כזה באחד המושבים /קיבוצים בארץ. הכניסה לפארק, מורשית לזוגות בלבד. או למלכות בודדות. עבדים ללא מלכה צמודה, לא יורשו להיכנס וזאת כדי לשמור על איזון יחסי ואו ריבוי של מלכות. השהייה מיום רצוף עד שבוע ימים. המלכה לא מורשית לצאת מהפארק מבלי לאסוף איתה את עבדה. הכניסה לפארק בתשלום לגברים, נשים בחינם. כל מלכה בפארק, יכולה להשתמש בכל עבד קיים בתנאי שהוא פנוי. הלינה תהיה בחדרים / צימרים לכלאו שישהו מעל לימממה. לעבד יוצע מזרון דקיק והוא יונח למרגלות מיטת המלכה , כשהוא קשור לקולר ושרשרת. לעבד אין זכויות פרט למזון קל ושתייה, ועשיית צרכים ומקלחת בזמנו הפנוי או ברשות מלכתו. העבדים יילבשו מכנס קצר בלבד ונעלי ספורט ללא שרוכים. על העבדים להיות אזוקים בקולר ושרשרת בכל זמן שהייתם בפרק. העבדים יחולקו לקטגוריות לפי בחירתם, לפחות קטגוריה אחת או יותר. הקטגוריות יהיו כדלקמן: 1. פטיש רגליים: דריכות מכל סוג, ליקוק כפות רגליים / נעליים / מגפיים בכל דרך, טרמפלינג, שטיח אנושי, וכדומה. 2. אסלה אנושית: תחליף לנייר טואלט, מרקקה, אסלה לכל סוג של צרכי מלכה, ישיבת פנים מכל סוג, וכדומה. 3. סוס / חיה אנושית: אילוף סוסים אנושי, רכיבת מלכות בכל תחום הפארק על ארבע, על שניים, כיכרות, ריקשות, כתפיים, והעברת משאות. בתפקיד סוס אנושי, העבדים יקבלו רסן לראש עם מושכות, ומגני ברכיים, וחל עליהם איסור לאסירם ללא רשות. בתפקיד כלב אנושי, העבד ייקשר לקולר עם רצועת שרשרת עם פעמון, יקבל מגני ברכיים, ורסן לפיו, ויתנהג בהתאם לכלב. עליו להלך אך ורק על ארבע. 4. כאב והצלפות: הצלפות מכל סוג ועם כל שוט, מצבטי פיטמות, סטירות, בעיטות, צינוק, דריכות, להוציא CBT . 5.CBT : התעללות באשכים, ובאיבר במין ע"י בעיטות, לחיצות, מכות, דריכות, קשירה ועוד. 6. השפלה: ליקוק אבריה של מלכה בכל הגוף על פי דרישה, לאורך זמן בלתי מוגבל, כולל רגליים, ישבן ואברי מין, שימוש כרהיט אנושי, יריקות, מזון נלעס מפיה של המלכה, משחקי שליטה משפילים. משחקי שליטה והשפלה בין עבדים להנאת המלכות על פי בחירתן. 7. מלצרות ומתן שרותים: הגשת מזון, שתייה, תמיכה גופנית מכל סוג, רהיט אנושי, ועוד. 8. קשירות: קשירה מכל סוג, בגופו של העבד, בכל מצב ודרך לפי שיקול דעת המלכה. כל קטגוריה כזו, תסומן בפתק דביק וצבעוני שיודבק על גופו כדי למנוע אי הבנות. כל מלכה יכולה לאמץ לעצמה בכל רגע כל עבד פנוי, ולהשתמש בו על פי הקטגוריות שבחר לעצמו. אין להכריח עבד לתת את שרותיו שלא על פי הקטגוריה שבחר. עבד שבחר קטגוריה כל שהיא עו יותר מאחת, מחוייב להתנהג בהתאם ולפי רצונה של הלכה. המלכות יכולות להשתמש בעבד בכל מצב בשטח הכפר, בחברה, באופן פרטי, על הדשא, ובכל מקום שיחפצו. ניתן לשלב "פליי- פרטי" ומסיבות חשק או השפלה, בין כמה וכמה מלכות שבתחום הפארק. העבד מתחייב להתמסר ולאפשר למלכה שימוש יעיל בכל זמן ודרך שתחפוץ וחל עליו איסור לסרב לה. דעתכם חברה??? ע._________________ לרגליך תמיד שוקו מלכתי! |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 2 במאי 2007
בגדול הרעיון שלך יפה,
אני רק חושב שאתה נכנס קצת יותר מדי לקטנות ולדקויות, הייתי מתקן כמה דברים ..בטח לא מתערב במה שקורה בחדרים, שיישנו איך שהם רוצים וכיו"ב.. הייתי מאפשר גם כניסה של עבדים בודדים אבל שומר על פורפורציה סבירה, צריך להביא אישורים רפואיים ולעשות בדיקת איידס בכניסה (יש ערכות לבדיקה מיידית). לעבדים תהיה זכות סירוב לשתי מלכות ואם גם סירבו לשלישית הם יוצאו מהמקום בלי לקבל את הפיקדון הכספי שהשאירו ובלי אפשרות לחזור במשך כמה חודשים (גם מלכה שבאה עם עבד ויצאה בלעדיו תאבד איזה פיקדון קטן אבל אי אפשר להכריח אותה להישאר). ברגע שיש חיבור בין עבד למלכה שולחים sms לאחת מעובדות המקום (דיילות/מפקחות) שמגיעה ומלבישה קולר לעבד ומוסרת את המפתח למלכה שקיבל על עצמו, אם הוא בא עם מלכה שאינה בת זוגו יהיה עליו קולר זמני שהוא יצטרך להוריד ברגע שהם כבר לא יסתובבו יחד. לדעתי עבדים בררנים ידאגו לבוא עם בת זוג בכל מקרה כדי שלא ישועבדו בסופו של דבר ע"י מישהי שלא מוצאת חן בעינייהם. כל יום תהיה ביקורת של עובדות המקום וכל עבד יוכל להשתחרר מהמלכה שלו ויעמדו לרשותו מחדש שתי אפשרויות דחייה. נראה לי שכך גם לא תהיה תופעה של עבדים אובססיבים שמציקים, הם ישמרו על פרופיל נמוך - אפילו ישחקו מחבואים כדי להיבחר רק ע"י מלכה שמעניינת אותם. ונעלי התעמלות.... זה רק לספורט, צריך משהו יותר קליל. |
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
6 במאי 2007
לפני 17 שנים •
6 במאי 2007
ניקי666 niki • 6 במאי 2007
כמה דברים ...:
הכתבה במעריב מדברת על סין ולא יפן . לא מאמין שמקום כזה יכול להיות כלכלי ולראייה ה owk שעל פי מיטב ידיעתי נסגר . מה שכן אתה יכול לארגן פליי פארטי לסוף שבוע ,בזה אני מאמין שיהיו קופצים .. |
|
שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
וואו, כמה אני מפסידה כשאני קוראת רק הארץ.
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 14 במאי 2007
הדבר הכי קרוב לבדסם, או מזוכיזם עצמי במקרה הזה, היה כתבה על מחנות הפליטים בסודן והמלחמה/טבח עם בקונגו.
אני חוזרת לצהובונים. הלאה מודעות למתרחש בעולם. שלום בידור! תסרוק את הכתבה! איפה בסין, אני אולי אסתובב במזרח בקרוב, לך תדע אולי זה יהיה בדרך. למרות שאני צריכה להשאיר משהו לעוד כמה שנים. בגלל זה אני לא טסה לאווק. מה אתם אומרים, עוד כמה שנים יהיו ריגושים חדשים שעדיין לא חשבו עליהם? פלאי הטכנולוגיה? |
|