מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
זה כבר קרה
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 4 במאי 2007
לא ניתן להחזיר את הגלגל,מה שכן מעולם לא נהנתי ככה.
הגעתי אליה לדירה בסביבות 11:25 ,אני נכנסתי לפתע עומדת מולי אשה בג'ינס ממש קצר יחפה עם חולצה מאוד קצרה,אני חשבתי שזו מישהי אחרת כי באינטרנט הייתה דווקא תמונה של אחת בינונית,לפתע עומדת מולי אישה הרבה יותר רזה כמו שאני אוהב,אז שאלתי אם זו היא אז היא אמרה כן זו אני ,אז שאלתי יש עוד אנשים פה ? היא אמרה שלא וכול הדירה לרשותנו,אני הייתי במתח טוטאלי בגלל שאני לא מכיר אותה ולכן כדי שהיא תהיה סבלנית שילמתי לה יותר מראש. היא שאלה אותי למה אני נראה מתוח,אמרתי לה שאני רגיל להכיר מישהי לפחות שבוע עד שיוצא לי איתה משהו. לפתע היא התפשתה לחלוטין ואמרה לי בוא לחדר ואני עם רגשות מעורבים כי חונכתי חינוך דיי נוקשה . אמרתי לה שאם היא לא תשב לי על הפנים אין טעם בכול זה. היא התחילה להיתיישב עליי ,אני לא יכולתי להיתאפק התחלתי ללקק לה את הכוס הקטן , אין לי פצעים בפה אך עדיין ברור שיש סיכונים. היא מגולחת לחלוטין ויש לה קעקועים קטנים שעמד לי בטרוף מיזה. התחלתי ללקק לה את הכף רגל העדינה והכי יפה שראיתי או שזכיתי ליראות מיתוך כול הנשים שהייתי עד היום. התחלתי למצוץ לה את הכף רגל כמו משוגע ,היא לא ממש הבינה מה אני רוצה מהרגלים שלה ואני אחרי שבועיים בלי סקס נכנסתי לאטרף של ליקוקים בכול גופה . ירדתי לה פעם שנייה ושלישית כמו מטורף ,באובססיביות והיא התחילה להגיב בנשימות חזקות המבט שלה היה שהיא לא הבינה למה אני משרת אותה כי זה אמור להיות הפוך. לא עיניין אותי מה תפקידה ומיקצועה,המראה שלה עורר בי סגידה וכניעה,כמו התמכרות שלא ניתן להסביר. החדירה עם הקונדום בתנוחות השונות לא היה משהו ,לכן ליקקתי לה את הכף רגל וממש בלעתי את כול האצבעות של הכף רגל העדינה שלה ביזמן שהיא עושה לי ביד,וגמרתי מלא ובסוף הלכתי להתקלח. היא מוצצת ויודעת לעשות ביד בצורה שבחיים לא נהנתי כך. איזה רגל טעימה אך איזה טענוג . איזה עור של תינוק ,היא צחקה כי כול רגע הבאתי לה מחמאות התחלתי להגיד לה שהעור שלה מדהים תוך כדי ליקוקים ,ברעבתנות כזו ,טוב אף אחת מכול הנשים שבליתי לא מתקרבת לדרגה כזו ועוד היא בכלל לא הייתה מאופרת אלא באופן טיבעי היא ניראת כך. היה קטע שאמרתי לה אני נימשך אלך בטרוף והיא צחקה, אךך איזה עור משובח איזה כוס קטן ומדהים לא זכיתי מעולם לחוויה כה מהנה , אך איזה רגלים טעימות אך זה טעם בילתי נשכח. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
שכחתי לומר שהיא ראתה שאני נהנה להשפיל את עצמי אז היא אמרה רוצה יריקה לתוך הפה?
פתחתי את הפה והיא ירקה לי בתוך הפה. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
אתה מתרשל בתפקידך!
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 4 במאי 2007
בתור המשווק המורשה והלא מורשה שלהן שכחת
להוסיף את הסלוגן הידוע שלך: נערות ליווי זה הכי,אחי. |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
Re: אתה מתרשל בתפקידך!
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
ohad - m(אחר) • 4 במאי 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בתור המשווק המורשה והלא מורשה שלהן שכחת
להוסיף את הסלוגן הידוע שלך: נערות ליווי זה הכי,אחי. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בתור המשווק המורשה והלא מורשה שלהן שכחת
להוסיף את הסלוגן הידוע שלך: נערות ליווי זה הכי,אחי. תלוי מי הבחורה .יש כאלה שעלות השרות שלהן זול והשרות חרה.היתקשרתי ל-20 מקומות לפי הדיבור בטלפון פסלתי אותן. שהמחיר עולה היחס והמראה עולה. אני שילמתי לא מעט ,אני חושב שכול שקל היה שווה. צריך להגיד אמת נשים שהכרתי תקופות לא נהנתי כמו איתה. זה המקצוע שלהן ,הן יודעות איפה לגעת. שגמרתי כולי הייתי מלא שפיך ולכן מייד ניכנסתי להיתקלח. הישפרצתי כמות מפחידה ושגמרתי השמעתי קול כי זה היה חזק ביותר. |
|
zboy{זאתי} |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
zboy{זאתי} • 4 במאי 2007
אמוץ כתב/ה: רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: בתור המשווק המורשה והלא מורשה שלהן שכחת
להוסיף את הסלוגן הידוע שלך: נערות ליווי זה הכי,אחי. תלוי מי הבחורה .יש כאלה שעלות השרות שלהן זול והשרות חרה.היתקשרתי ל-20 מקומות לפי הדיבור בטלפון פסלתי אותן. שהמחיר עולה היחס והמראה עולה. אני שילמתי לא מעט ,אני חושב שכול שקל היה שווה. צריך להגיד אמת נשים שהכרתי תקופות לא נהנתי כמו איתה. זה המקצוע שלהן ,הן יודעות איפה לגעת. שגמרתי כולי הייתי מלא שפיך ולכן מייד ניכנסתי להיתקלח. הישפרצתי כמות מפחידה ושגמרתי השמעתי קול כי זה היה חזק ביותר. אני רואה שנכנסת ברצינות לעניין השיווק, יצא לך פעם לחשוב על מה שעובר על רוב אלה שנמצאות שם כדי לספק לך כזאת חוויה מעולה? זה דווקא גורם לי לחשוב בעניין ההשוואה הבלתי בין מפסקת בין נערות ליווי למלכות בתשלום, שבניגוד לנערות ליווי מלכות בתשלום זה משהו שנובע מבחירה אישית, או במילים אחרות, לא שמעתי על מישהי שאולצה לשמש כמלכה בתשלום, לא כל כך קשור לפוסט אני יודע, סתם עלה לי בראש, בקשר לנושא עצמו אני יכול לומר שכיום נערות ליווי מעלות בי בעיקר מחשבות על סבל, ואני לא מוצא כל כך קשר בין הפוסט הזה לנושא הפורום, ערב טוב, z |
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
Re: זה כבר קרה
לפני 17 שנים •
4 במאי 2007
שכינה. • 4 במאי 2007
אמוץ כתב/ה: לא ניתן להחזיר את הגלגל,מה שכן מעולם לא נהנתי ככה.
הגעתי אליה לדירה בסביבות 11:25 ,אני נכנסתי לפתע עומדת מולי אשה בג'ינס ממש קצר יחפה עם חולצה מאוד קצרה,אני חשבתי שזו מישהי אחרת כי באינטרנט הייתה דווקא תמונה של אחת בינונית,לפתע עומדת מולי אישה הרבה יותר רזה כמו שאני אוהב,אז שאלתי אם זו היא אז היא אמרה כן זו אני ,אז שאלתי יש עוד אנשים פה ? היא אמרה שלא וכול הדירה לרשותנו,אני הייתי במתח טוטאלי בגלל שאני לא מכיר אותה ולכן כדי שהיא תהיה סבלנית שילמתי לה יותר מראש. היא שאלה אותי למה אני נראה מתוח,אמרתי לה שאני רגיל להכיר מישהי לפחות שבוע עד שיוצא לי איתה משהו. לפתע היא התפשתה לחלוטין ואמרה לי בוא לחדר ואני עם רגשות מעורבים כי חונכתי חינוך דיי נוקשה . אמרתי לה שאם היא לא תשב לי על הפנים אין טעם בכול זה. היא התחילה להיתיישב עליי ,אני לא יכולתי להיתאפק התחלתי ללקק לה את הכוס הקטן , אין לי פצעים בפה אך עדיין ברור שיש סיכונים. היא מגולחת לחלוטין ויש לה קעקועים קטנים שעמד לי בטרוף מיזה. התחלתי ללקק לה את הכף רגל העדינה והכי יפה שראיתי או שזכיתי ליראות מיתוך כול הנשים שהייתי עד היום. התחלתי למצוץ לה את הכף רגל כמו משוגע ,היא לא ממש הבינה מה אני רוצה מהרגלים שלה ואני אחרי שבועיים בלי סקס נכנסתי לאטרף של ליקוקים בכול גופה . ירדתי לה פעם שנייה ושלישית כמו מטורף ,באובססיביות והיא התחילה להגיב בנשימות חזקות המבט שלה היה שהיא לא הבינה למה אני משרת אותה כי זה אמור להיות הפוך. לא עיניין אותי מה תפקידה ומיקצועה,המראה שלה עורר בי סגידה וכניעה,כמו התמכרות שלא ניתן להסביר. החדירה עם הקונדום בתנוחות השונות לא היה משהו ,לכן ליקקתי לה את הכף רגל וממש בלעתי את כול האצבעות של הכף רגל העדינה שלה ביזמן שהיא עושה לי ביד,וגמרתי מלא ובסוף הלכתי להתקלח. היא מוצצת ויודעת לעשות ביד בצורה שבחיים לא נהנתי כך. איזה רגל טעימה אך איזה טענוג . איזה עור של תינוק ,היא צחקה כי כול רגע הבאתי לה מחמאות התחלתי להגיד לה שהעור שלה מדהים תוך כדי ליקוקים ,ברעבתנות כזו ,טוב אף אחת מכול הנשים שבליתי לא מתקרבת לדרגה כזו ועוד היא בכלל לא הייתה מאופרת אלא באופן טיבעי היא ניראת כך. היה קטע שאמרתי לה אני נימשך אלך בטרוף והיא צחקה, אךך איזה עור משובח איזה כוס קטן ומדהים לא זכיתי מעולם לחוויה כה מהנה , אך איזה רגלים טעימות אך זה טעם בילתי נשכח. כמה שגיאות כתיב.... שתהייה בריא. ו... זה אמיתי הסיפור? כי...... כתוב בצורה לא משהו..... |
|
נולי |
לפני 17 שנים •
5 במאי 2007
Re: זה כבר קרה
לפני 17 שנים •
5 במאי 2007
נולי • 5 במאי 2007
שכינה. כתב/ה: כמה שגיאות כתיב.... שתהייה בריא. ו... זה אמיתי הסיפור? כי...... כתוב בצורה לא משהו..... על דיסלקציה שמעת? כי לא ממש חיבים להעליב ולפגוע אישית. (ויש לנו לא מעט דיסלקטים וכדומה כאן, וגם כמה עולים חדשים.) זה לא מדור סופרים מתחילים וכל אחד כותב כמו שהוא יכול או בא לו. |
|