עוף חול |
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
ליל שישי ארוך- סיפור בהמשכים
לפני 17 שנים •
11 במאי 2007
עוף חול • 11 במאי 2007
מגע ידה המלטף את שערי כמו נעלם מליטוף לליטוף, ואת מקומו תפסה רוח מחלון חדרי הקטן, והעירה אותי אט אט אל ערב קר, של יום שישי...
מביטה אל השעון- 6 וחצי... "אוי איך נרדמתי ככה" אני כועסת על עצמי... עוד שעה הן צריכות להיות פה... הבישולים של הבוקר הכריעו אותי.. קמתי מהמיטה בעל כורחי, יודעת שעוד עבודה לפני... טלפון- "הלו" "הי מאמי, הערתי אותך?" "לא זה בסדר.. מה קורה?" "תשמעי , שתי חברות שלנו נתקעו פה עם האוטו קרוב, בדרך למטולה... הן רוצות להישאר הלילה במרכז איתי עם נועה... יפריע לך שיבואו גם?" "אממ...טוב בסדר, שיבואו... יאללה מותק.. אני חייבת להתארגן...- אה חלה טלי, לא הספקתי לקנות" "אני אטפל בזה, ביי מותק" המיטה חייכה אלי כל כך יפה, אבל כרגע סידרה לי טלי עוד שתי פיות... ועוד לא התקלחתי... סיימתי מהר את מטלותי, בדיוק בזמן לצלצול הפעמון... פתחתי את הדלת מחייכת, הזוג הזה תמיד עושה לי תחושה משפחתית, אחריהן נכנסו שתי הבחורות הנוספות... סקרתי אותן בעיני אחת אחת לפי ההיכרות שערכה נועה "זאת שיר"שיר -בחורה יפה.. עור כהה שיער חום עיניים ירוקות גוף מושלם... "היי" חייכתי "היי" חייכה גם היא. "נוי.." הורתה נועה על הבחורה השנייה, נמוכה מעט משיר גם לה לא חסר חן ויופי, חייכתי..." וזאת קרן בנות.." התיישבנו לאכול... צחקנו כהרגלנו בארוחות שישי, ושיר ונוי היו תוספת נחמדה... הן היו פשוט חמודות.. אח"כ ישבנו לראות סרט בסלון מצחקוקות על כל שטות, קצת יותר מידי יין... ומצאתי את עצמי שוכבת עם ראשי על שיר ששיחקה לי בשיער.. נוי ישבה על הכורסא מצחקקת מכורבלת ונועה וטלי התמזמזו על הספה הגדולה, כהרגלן בקודש. הסרט נגמר וטלי הכריזה שהיא עייפה. מזמן לא נהנתי ככה, ורציתי שישארו עוד קצת... בעוד אני חושבת אם להגיד משהו שיר אמרה "אני נשארת פה הלילה" נועה בהתה בה.. בעצם כולנו אבל כנראה שעל נוי זה לא עשה רושם כי היא הוסיפה "גם אני- טוב לי" המבטים הפעם הופנו אלי "אממ טוב למה לא?" טלי ונועה הביטו אחת בשנייה ונועה אמרה שהן חייבות ללכת... והן יצא כשטלי מביטה בי במבט כולו תחינה "סורי מותק אני אפצה אותך על זה" יכלתי ממש לשמוע את העיניים שלה אומרות, והן סגרו את הדלת.. "אממ טוב אני אארגן לכן מיטות..." אמרתי עוד קצת נבוכה " לא צריך" אמרה נוי שכבר קמה מהכורסא והתקדמה לעברי ולעבר שיר היושבות, כבר אחת ליד השנייה על השטיח מול הטלויזיה "אנחנו נישן איתך." הסתכלתי עלייה דיי נדהמת... היא כבר עמדה מעליי מביטה בעייני מלמעלה "אמ או-אוקיי" התבלבתי קצת.. "אני לא בטוחה שיהיה מקום שם לכולנו.." "אז תארגני לך פינה חמה על הרצפה" אמרה שיר ומשכה את ראשי חזרה אל רגלייה, אבל הפעם מהשיער... בעוד נוי מצחקקת. ההמשך יבוא אני פשוט עייף עייף -חיילת- נ.ב- אתן מוזמנות להמשיך גם אתן |
|
עוף חול |
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
המשך :)
לפני 17 שנים •
12 במאי 2007
עוף חול • 12 במאי 2007
"זאת בדיחה... היא צוחקת" חשבתי לעצמי... אבל ליבי הלם... היא גירתה אותי..
חייכתי בכוח, להסתיר מבוכה וניסתי לקום, אבל שיר כנראה הייתה מאד רצינית, כי היא משכה אותי חזרה אל חיכה, מתקרבת עם פניה לשלי. "למה מאמי? את באמת רוצה לקום?" אמרה מסתכלת לי עמוק עמוק בעיניים, בקול מתוק מדבש, וידה עוד אוחזת חזק בשערי. הסתכלתי חזרה בעיניה, קצב פעימת ליבי הולך וגובר, רציתי נורא לומר לה- 'לא' או 'כן' אבל כלום לא יצא.. והיא חייכה. נוי הצטרפה אלינו אל השטיח והביטה בי גם היא בעינייה התחולות. כשעיניה של שיר גברו על שלי הסטתי אותן אל נוי... מבטה היה רך יותר עכשיו וגם היא חייכה. ניסיתי להשתלט על ליבי שכמו התנפח בחזי ועצר אותי מלנשום או להוציא כל הגה החוצה, לאור המצב בו שהיתי, על רגליה של שיר ושתי הבחורות מביטות בי מלמעלה. "טלי ונועה ספרו לנו הרבה עלייך..." אמרה נוי "כן-הן באמת אוהבות אותך את יודעת..." הוסיפה שיר "הן סיפרו על החברה הקודמת שלך, ועל איך שכעסו עלייך שנתת לה "להתעלל " בך, לטענתן. סיפרו לנו כל מיני סיפורים ממה שהן ראו בינכן" אמרה שיר בחיוך הולך וגודל "כן, אבל אנחנו הבנו עם מי יש לנו עסק ... והיה דיי ברור שהן לא הבינו אותך כהלכה" אמה נוי חיוכה דועך מעט... לא הצלחתי אפילו לחשוב, אבל הרגשתי איך מבפנים אני הולכת ונחנקת... בשלב זה עייני כבר טיילו לכל מקום אילו הצליחו להתחמק רק לא לעיניהן של שתי הבנות, שנראה כאילו קראו בהן חד וברור... "תסתכלי עלי" הרצינה פתאום שיר. היישרתי אלייה מבט ודמעה בלתי מוסברת פילסה דרכה על לחי... היא התקרבה אל פני ונשקה רכות על שפתי. ההמשך יבוא... |
|
מקצועי(שולט) |
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
יפה
לפני 17 שנים •
31 במאי 2007
מקצועי(שולט) • 31 במאי 2007
תמימות ילדותית משולבת עם אלמנטים רכים של שליטה.......
מחכה להמשך.... |
|
silence(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
נו מה עם ההמשך?
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
silence(נשלטת) • 1 ביוני 2007
אני סקרנית
|
|