lori{ע_מ} |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
על נגיחות וקטעים אחרים
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
lori{ע_מ} • 14 במאי 2007
באיזה קטע פתאום של התלהבות הוא מתחיל לזיין לי את הגרון
במשך כמה דקות הוא מחזיק עם שתי ידיים את הראש שלי ומכניס ומוציא מכניס ומוציא ונראה לי שהוא סופסוף תפס את הפרנציפ ואולי בכל זאת יש סיכוי... ואז הוא קולט שתי דמעות שמתגלגלות על הלחיים ומפסיק. "לורי?" ואני מרימה אליו מבט "יו אני מצטער אני לא התכוונתי.." "לא לא!! אני אוהבת ככה!! אני רוצה שתמשיך!" "לא, את כולך עם דמעות אל תדאגי אני בחיים לא עושה לך את זה יותר" {עכשיו יש לי זכות מלאה להיות בקריזה!} "מאמי.." "מה?" "מאמי, למה אתה לא מנייאק?" "מה?" "למה אתה לא מנייאק? אני אוהבת שאתה מתחיל להיות אגרסיבי פתאום ודואג לעצמך ולא לי. כוחניות לא עושה לך את זה?" "דוקא עושה אבל.. לא יודע" "נו, אז מה הבעיה?" "אם זה מניאק אז עד הסוף" "כן!! עד הסוף!" "זה לא יחזיק שבוע" "למה?" "מנייאק עד הסוף. אני אזרוק אותך" {פרשנות: חשיבה מעוותת של ונילים) "מה זה?" "מה?" "יש לך פנס. מהמשחק עם חברים שלך היום?" "לא. ממך!" "ממני? מתי אני עשיתי לך פנס?" "אתמול. נגחת בי עם הראש שלך" "אני נגחתי בך???" "נגחת בי! ואחר כך את מזיינת את השכל שאת רוצה שאני אכאיב לך" "אתה צוחק? למה לא נתת לי סטירה במקום??" "עזבי אותי, את פסיכית" {הבחור חוטף נגיחה ולא מחזיר.. אבל אני הפסיכית} |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לורינק'ה טפו עלייך !@!
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
להבה חשופה • 14 במאי 2007
כל פעם את מדהימה אותי מחדש.
טפו טפו טפו עלייך . חמסה חמסה .. מלח מים מלח מים . שלא יגמר לך לעולם את כותבת הכי הכי אמיתי וסוחף תודה לך .!@! |
|
Jake(שולט) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
Jake(שולט) • 14 במאי 2007
לורי'לה,
את ילדה טובה |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
עבודת מאסטר{lori} • 14 במאי 2007
אני היחידי שזה מזכיר לו את הסטייל של גולד?
בכל מקרה לורי - אהבתי! |
|
גוני(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
גוני(לא בעסק) • 14 במאי 2007
מלכה
|
|
רפאל |
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
לפני 17 שנים •
14 במאי 2007
רפאל • 14 במאי 2007
מצויין. למרות שהקטע הזה דמיוני לחלוטין. במציאות זה הרבה יותר גרוע. כאשר אתה מפחד על סאבית במקום להתאכזר אליה. כאשר אינה יכולה לבכות מבלי לקבל מייד אפטר-קייר ולשמוע כמה אוהבים אותה ומעריכים אותה כאדם. אז היא לא מנהלת איתך דיאלוג זוגי. אז היא לא משפילה את עצמה כדי לשאול למה הפסקת ולהסביר שזה מה שהיא אוהבת. אז היא מרגישה מרומה ונבגדת. אז היא מסוכנת מאוד. ואתה אכלת אותה.
טוב להתאכזר לסאבית כאשר אינה רוצה בכך, מאשר לעשות לה אפטר-קייר כשאינה רוצה בכך. |
|