גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
הלוואי שכול הקשרים שלי יתחילו בצורה פשוטה שכאזת
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 19 במאי 2007
היא נתנה לעצמה ולי היזדמנות להכיר בלי
טירטורים- בחינת התאמה וירטואלית חקירות וכול מה שמיסביב ראתה אותי במצלמה כמו שאני דברה איתי בטלפון והחליטה להביא אותי אליה לבדוק אותי תרתי משמע למזלי נתי מעצמי את כול שדרוש ענגתי פינקתי ושימשתי עבורה ויברטור אנושי לעינוגה האישי מבלי להתחשב ראשית בצרכים שלי. בסופו של העינין היא שלחה אותי הביתה והלכה לישון מעונגת ומסופקת ומה מבקש הבן אדם חוץ מ הידמנות אחת להיפגש להוכיח עצמו כמות שהוא בתכלס וליזרום עים אישה שולטת. |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Re: הלוואי שכול הקשרים שלי יתחילו בצורה פשוטה שכאזת
לפני 17 שנים •
19 במאי 2007
Afroditi • 19 במאי 2007
WIZARD כתב/ה: היא נתנה לעצמה ולי היזדמנות להכיר בלי
טירטורים- בחינת התאמה וירטואלית חקירות וכול מה שמיסביב ראתה אותי במצלמה כמו שאני דברה איתי בטלפון והחליטה להביא אותי אליה לבדוק אותי תרתי משמע למזלי נתי מעצמי את כול שדרוש ענגתי פינקתי ושימשתי עבורה ויברטור אנושי לעינוגה האישי מבלי להתחשב ראשית בצרכים של בסופו של העינין היא שלחה אותי הביתה והלכה לישון מעונגת ומסופקת ומה מבקש הבן אדם חוץ מ הידמנות אחת להיפגש להוכיח עצמו כמות שהוא בתכלס וליזרום עים אישה שולטת. שתמשיך רק להנות. |
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
Re: הלוואי שכול הקשרים שלי יתחילו בצורה פשוטה שכאזת
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
ניקי666 niki • 20 במאי 2007
ירדן* כתב/ה: WIZARD כתב/ה: היא נתנה לעצמה ולי היזדמנות להכיר בלי
טירטורים- בחינת התאמה וירטואלית חקירות וכול מה שמיסביב ראתה אותי במצלמה כמו שאני דברה איתי בטלפון והחליטה להביא אותי אליה לבדוק אותי תרתי משמע למזלי נתי מעצמי את כול שדרוש ענגתי פינקתי ושימשתי עבורה ויברטור אנושי לעינוגה האישי מבלי להתחשב ראשית בצרכים של בסופו של העינין היא שלחה אותי הביתה והלכה לישון מעונגת ומסופקת ומה מבקש הבן אדם חוץ מ הידמנות אחת להיפגש להוכיח עצמו כמות שהוא בתכלס וליזרום עים אישה שולטת. שתמשיך רק להנות. מצטרף לירדן |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
ממש גרוע(אחר) • 20 במאי 2007
פה באמת טמונה השאלה:
עד כמה מלכות יכולות לזרום בצורה פשוטה, בלי התחייבויות ופוזות, סתם סשן ליום אחד, בלי להתחיל לחזר ולברבר.. כשיש מחסור במלכות כוסיות, חוששני שזה לא קורה הרבה. |
|
Cryptic |
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
אך בנוגע לאשף...
לפני 17 שנים •
1 ביוני 2007
Cryptic • 1 ביוני 2007
בתור קורא דומם מזה זמן רב יחסית,
לא נראה לי שארכיון הכתיבה המפואר של ידידנו האשף הייחודי- מותיר ספק בנוגע לרצינות כוונותיו ואיכותו האנושית... וכמו תמיד, וויזארד- כיף לקרוא את דברייך, כיף לקרוא אותך! |
|