נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
הפעם הראשונה שלו איתי....
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
נקיטה(לא בעסק) • 20 במאי 2007
הכרנו פה באתר הזה,מבט אחד בך,ידעתי שאיתך זה יהיה אחרת,לא סתם עוד אחד,שמתרברב,אלא באמת מישהו מתמסר מהלב.
הרגשתי כאילו מכירה אותך,נתת לי תחושה מתוקה,וכבר בפגישה ראשונה,נסענו אליך הביתה, למרות שאתה קצת לא מחונך,לא ידעת לפתוח את דלת המכונית למלכתך,רצת לכיוון ביתך,לא ממתין לי,עד שכמעט נפלתי,אבל סלחתי לך ביליבי,את העונש תקבל אחר כך,והכל למעשה זה עניין של זמן. הדלקנו סרט די טוב,אבל אתה היית קרוב,ולי בא בפרץ של נחמדות,לשלוט בך,בלי היסוס. שמת את ראשך היפה על ברכיי,ואני דחפתי לפייך את אצבעותיי,ליקקת אותן בחושניות מטריפה,ואני כנגד משכתי בשערך,גניחות מתוקות יצאו מפיך,וכל גניחה העצימה את כוחי,לשלוט בך,יותר ויותר עד שתשבר.המשכתי לפטמות הזקורות שלך,עניתי אותן בצביטות כואבות,ומפייך,שמעתי רק גניחות,ואז גופך השרירי קרץ לי,קרבתי אליך",רוצה פינוק?" שאלתי. "כן גברתי ענית" ואני נשקתי לענייך,מצצתי את שפתייך,נשכתי אותן,עד שכאב,אפילו את הסנטר לא השארתי מיותם.ואז על צוארך,השארתי מזכרות כחולות,בין גניחה לצרחה,בשיער משיכה.לקחתי בפי את הקרח מהכוס,והתחלטי ללקק אותך,אתה היית מוטרף מהתחושה,ולמרות שמאוד בא לי,לטפטף עליך שעוות נרות,החלטתי לחכות,בכל זאת פעם ראשונה,לא רוצה ממש להפחיד אותך,האמת התמסרת ללא גבולות,הבטתי בך,איך אתה מנשק,מלקק,יודע לקבל רשות,לא נוגע ויודע,שרק תנועה אחת שלך לא נכונה,ואתה יוצא מין התמונה,אכן היית זהיר מאוד,העינוי הזה,נמשך שעה או יותר,כשבן לבין אני שואלת שאלות,שממש מרדימות,אבל זה כל הקטע,בודקת אותך,מביטה בתחתוניך,אברך עומד ומצפה,אתה שואל"הגברת מרשה לגעת בעצמי" . אני מביטה בך,אתה עבד כל כך יפה,משהו בך עושה לי את זה,"כן תרגיש חופשי",אני לך אומרת אתה מביא חומר סיכה,מאונן מולי,אתה פשוט יצור מקסים,מעולם לא נהנתי לחזות כך בעבד,גוף מושלם,פתיחות מטריפה,ואני הרגשתי נמסה.עד שאפילו ישבתי עליך,מתנועעת בטירוף,שלפתי את השד,ציוותי "תלקק ומיד"ואתה בגניחה מדהימה,ליקקת,שיגעת אותי.פוחד לעבור לצד השני"אפשר גברתי?"כן אמרתי בטון מצווה,ודחפתי את ראשך לכיוון הפטמה השניה.כולי ישובה עליך,רטובה כבר מאוד,ועוד לא מחליטה,מה ואיך,משהו בך ,מאוד מבלבל,שוב מעין תמימות,של פעם ראשונה,ואני מחליטה להיות עדינה.שואלת אותך"רוצה אותי עדינה?" אתה עונה לי"כן גברתי,בבקשה" "תתחנןןןןןןןן" אומרת לך"בבקשה גברתי אני מתחנן,בבקשה היי עדינה". אני יודעת שהפעם אצתרך להתאפק,אתה לא כמו כולם,אתה משהו אחר,עבד שצריך לשמור עליו, וכרגע ,ברגע מהיר החלטה אני..... החלטתי לעזור לך,שפשפתי לך את הזין,שהיה עומד כמו טיל,ואמרתי"אתה יודע שאסור לך לגמור,בלי אישור ממני,נכון"? "כן גברתי" ענית לי,ממשיך במלאכת השיפשוף,ואני סופרת...עד 10 1 2 3 4 5 בדרך דוחפת יד לבצים שלך,מלטפת ברכות,הפעם אין פראות,ואז דוחפת אצבע לחור התחת,אתה מביט בי בתשוקה,נהנה מההרגשה המטריפה. ואני ממשיכה לספור,האצבע בתנועת בוא מתנוענעת שם,היד שלך משפשפת,ואני כולי ניטרפת, 6 7 8 9 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 10 עוד שניה ואתה מתפוצץץץץ,משפשף חזק בשיא הכוח,לא מוצא לרגע מנוח. מחבקת אותך,ואתה אותי. זאת הפעם הראשונה שלך איתי,מביטה על גופך,עטור הסימנים,לא יודעת מה תחשוב מחר,כרגע אני מרוצה,מלשלוט בך,הפעם זה היה עדין ומתוקי. בפעם הבאה,זה יהיה פראי,חסר מעצורים,ואני שואלת... כדאי לך,בכלל להתעסק איתי? |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
הצילו ... הודפס פעמיים...
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
נקיטה(לא בעסק) • 20 במאי 2007
מי יכול לעזור לי?
איך מוחקים נושא? |
|
נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
מרוב התרגשות.
לפני 17 שנים •
20 במאי 2007
נסיך הכתר • 20 במאי 2007
הודפס פעמיים - קורה במשפחות הכי טובות- המסר שרצית להעביר - הבעיר את הלילה השקט והמלחש- תיאור מקסים עם בעירה .
|
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
21 במאי 2007
Re: מרוב התרגשות.
לפני 17 שנים •
21 במאי 2007
נקיטה(לא בעסק) • 21 במאי 2007
נסיך הכתר כתב/ה: הודפס פעמיים - קורה במשפחות הכי טובות- המסר שרצית להעביר - הבעיר את הלילה השקט והמלחש- תיאור מקסים עם בעירה .
תודה נסיך...מקסים כהרגלך |
|