| מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
מאסטאר אחר
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 13 ביוני 2007
רוצה להקדיש שרים שכתבתי לידידות שלי שהן: Child of hurt ,morgaus ,Aimee , נוגה
הושפעתי מהן בהיתנהגות כלפי אנשים ולכן אני רוצה להביע את הערכתי. השירים לא מדברים עליהן אלא על החברה הדמיונית שלי שבעתיד תיהיה אמיתית. תגובות יתקבלו בשמחה. תמיד נשלט: אני כשולט אני כמיתחלף אך תמיד נשלט סוגד לגופכן הרך כמהופנט ובסוף נשלט נשלט נשלט נשלט למראה נשלט לקול הפכתי לזונה של שפחות כנשלט לנשלטות כמו שיכור שלא רואה את דרכו ומוכר את גופו ואת אופיו כזונה של נשלטות בסוף תיתני לי משענת כנשלטת שולטת בסוף תיתני לי נחמה על מכאובי בסוף תיהי לי לאוצר בסוף תהי הנשלטת שלי מלכה שלי: את המלכה שלי אך גם השפחה שלי את אהובה שלי אך גם עלוקה שלי רואה אותך כמחנכת אך תמיד זוכר שאת נשלטת רואה את יופייך ורוצה ורוצה את אהבתך תלות: תלוי בערצתך ותלוי באהבתך תלוי בגופך ותלוי במתיקותך צורך אותך יום וליל כי את לי יחצן כמו שאת לי חמצן כמו תינוק יללן שרוצה חלב ורוצה ממתק בשורה התחתונה רוצה אותך רוצה: רוצה ללקק את שדך ורוצה לנשק את ישבנך נופל כגבר שנשלט לכל עבר רוצה לסבול בגלל יופיך כאפר לרגלך משפיל מבט מולך כדי לתת אושר לליבך |
|
|
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 13 ביוני 2007
שווה:
את יפה ומתוקה אך ליפעמים שרוטה את אוהבת ומחבקת באותה מידה גם חונקת שווה ליקוק שווה נשיקה שווה הצלפה שווה מציצה את הדבר היקר ביותר הכוס שלך טעים והתחת שלך נעים הרגל שלך יפה ואת מאוד עדינה את הדבר היקר ביותר. |
|
|
| Lin l |
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
13 ביוני 2007
Lin l • 13 ביוני 2007
הממ... אחלה שירים
|
|
|
| amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 19 שנים •
14 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
14 ביוני 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 14 ביוני 2007
תודה מתוק. גם אנחנו אוהבות אותך
|
|
|
לפני 19 שנים •
15 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
15 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 15 ביוני 2007
תודה בנות.עכשיו יש לי משהו בישביל כול הנשלטות בפורום ורק להן.
רק נשלטת תתקבל בהערצה: את לא כשולטת שצועקת מחוסר ביטחון לא את לא את לא מתחלפת שפעם רכה ופעם קשה כבטון לא את לא את אך ורק נשלטת את לא שרירית וגברית לא את לא ואת לא חוצפנית אלא אישה אייכותית סגידה: גופך המדהים ופנייך היפות נשלטת שלי כה רכה כה עדינה נשלטת שלי רק אותך אוהב נשלטת שלי מושלמת שלי הדבר היקר ביותר כמו כן גם הנחשק ביותר עליונות שלך חשובה לי יותר מהמוסיקה שלי יותר מהלימודים שלי ויותר מימני את הדבר שנותן לי סיבה לחיות חיים ללא את רקים ומתים מתוכן כי רק את רק את יכולה למלות לי תוכן |
|
|
לפני 19 שנים •
15 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
15 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 15 ביוני 2007
תאבון:
תאבון להעיר אותך בבוקר עם ארוחה מפנקת תאבון לקבל את פניך בזרועות גדולות תאבון לנשק אותך ללא הרף תאבון לסגידה תאבון ללקק לך את ההפרשות מהכוס שזה השמפנייה של הטבע תאבון ללקק לך את התחת המתוק תאבון לזיין אותך בתנוחת דוגי סטייל תאבון לפנק אותך תאבון לאהוב אותך |
|
|
| venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
16 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
16 ביוני 2007
venus in our blood(שולטת) • 16 ביוני 2007
חן חן אמוץ
מאחלת לך שתמצא את זו אשר נפשך מבקשת
|
|
|
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 18 ביוני 2007
► נוגה כתב/ה: חן חן אמוץ
מאחלת לך שתמצא את זו אשר נפשך מבקשת ![]() תודה נוגה את מקסימה.יש לי עוד משהו בישביל הנשלטות האייכותיות. אשמור: אשמור שלא תיפגעי כי את שלי אדאג שלא תסבלי כי את שלי לא אחלוק אותך בדבר כי את לי עולם לא אתן לאף אחד להניח עליך יד כי את שלי אעבוד קשה שכול יום יהיה יפה כדי שתהי מאושרת ולא מאוכזבת אתן לך את חיי אתן לך את מנגינותי אתן לך שארית כוחותי בעבור דבר אחד שזה נכס חיי שזה את שברתן את רוחי: שברתן את רוחי המלחמתית בגלל כתיבה לבבית הרסתן את דרכי הכועסת בגלל כתיבה הורסת מחייה הפכתי לאדם ומקמצן הפכתי לנדבן פתחתן את ליבי הקטן ועשיתן אותו לאיתן פתאום הלב חש רעב היכן האהבה? ממתיחלף עקשן הפכתי לשולט ליברל בעזרת כישורים נשיים כי אין כמוכן בעולם נשלטות אתן החזקות מיכולן המושכות מיכולן הטובות מיכולן הנשיות מיכולן מה שנשאר לעשות זה להגיד תודה |
|
|
לפני 19 שנים •
22 ביוני 2007
לפני 19 שנים •
22 ביוני 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 22 ביוני 2007
לצידי:
צריך אותך לצידי מוכרח לישמוע את קולך צריך את חום גופך את מחזקת אותי בלבך נושאת אותי תמיד לצידי כמים ששוטפים נהרות כך את שוטפת לבבות אני אחייה בשבילך תמיד לליבך ולצידך תשוקות: תשוקות לעיתים נסתרות יש מצבים שהן מודחקות לעיתים קורה שהן מתפרצות לקום בבוקר ולראות אותך במיטתי ישנה זוהי תשוקה שחוזרת וישנה החיוך האופטימי על לחייך מדגיש את היותך מוגנת התשוקה לאהוב אותך מתפרצת כמו לביאור שמפיץ הרבה אור תשוקות לטעום אותך נעשות חריפות מיום ליום אני כנוע מול אורך ומטורף על עורך תשוקות ללקק לך את הכוס התשוקה להשתחוות מעיקים עלי ושולטים בי אומנם נשלטת את אך שולטת את ללא צעקות וריבים אלא במשפטים לבבים תחזיקי אותי: התחזיקי אותי נשלטת שלי שלא אשבר? התיתני לי את חום גופך שלא אפול? אני זקוק לך מכול כול רוצה שקט ומרגוע רוצה אהבה ונועם תיתני לי את כול זה? תיתני? הלב צועק והגוף רוטט השפתיים יבשות איפה את? בלעדיך אני אבק שניסע עם הרוח אנא תחזיקי אותי שלא אעלם |
|
|