שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
יפנית, קעקועים, שוביניזם, וחיפוש סאבים בחנויות נעליים.
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 16 ביוני 2007
לא קשור.
חיפשתי לי קעקוע קטן לקעקוע הראשון שלי, וחוץ מזה שבארץ אין כנראה הרבה דוגמאות בבוקים של החנויות קיעקוע, וחיפשתי בbme ולא מצאתי בחיפוש מהיר, חיפשתי במילון קנג'י, ופרט לזה שמסתבר שיפנית/סינית הן שפות מורכבות מאוד, תחת top יש הרבה אפשרויות ולכל סמל יש עוד משמעויות, תחת strong woman הפירוש הוא סירחון ועוד דומיו. תחפשו בעצמכם, הדפדפן שלי פרט לזה שהוא קורס כל הזמן ומסרב להוריד פיירפוקס ועוד כמה דברים, גם לא מראה כתובת למעלה. את הסמל של בדסם כולם כבר מכירים. אני רוצה משהו רק לקרוזינג ברחוב של סאבים. או סתם יפה. וקטן. בלי קשר האם כל המוכרים בחנויות נעליים הם חובבי פוט פטיש בפוטנציה, או שהם רוצים לעשות קופה, ולהפקיע מחירים על דברים לא נוחים. אני תוהה האם המוכר בחנות של וונס/אולסטאר שנקלעתי אליה בחיפושי אחרי תחליף שורש או קרוקס, סתם חשב שהוא יעשה עלי קופה, או שהוא כלבלב צעיר במיוחד. טיפים לנעדרת רדאר? |
|
GlenRoth |
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
GlenRoth • 16 ביוני 2007
שלום.
ריגשת אותי. לצערי אין לי אפשרות לעזור לך בנושא. יחד עם זאת אני איתך, עד כמה שזה יכול לעזור... באהבה GR |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
ים_yam(לא בעסק) • 16 ביוני 2007
עצה אישית בנוגע לקעקוע - דברי עם נעמה, המקעקעת הלא רשמית של הכלוב,
שהיא מוכשרת ויצירתית מאין כמוה, ותפתחו יחד משהו אישי שלך, שלא יהיה לאף אחד אחר ושיסמל עבורך את מה שאת רוצה להנציח. www.expoze.co.il/go/bynaama או www.naamatattoo.com יש עוד תמונות גם באלבום שלה בפרופיל שלי. עוד לינק למילון אנגלית-סינית: http://www.formosa-translation.com/chinese/index.shtml בהצלחה! |
|
GlenRoth |
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
בעצם גם לי יש רעיון...
לפני 17 שנים •
16 ביוני 2007
GlenRoth • 16 ביוני 2007
שימי לך שיר שאת ממש אוהבת,
תעצמי עיניים ותציירי לך תמונה בראש. אח"כ, בהנחה שאת לא איזה פיקאסו, נסי לצייר את הרעיון הכללי ולכי למקעקע טוב (!) שיהפוך את זה ליצירה. משם כבר תדעי אם הוא המקעקע שלך או לא... |
|