פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
יום ב'
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
פלג(נשלטת){ע_מ} • 18 ביוני 2007
אחרי שהיום נגמר נוסעים אליו. חשבתי שאליו. אבל הוא נוסע לשכונה אחרת, לא רחוק מהבית שלו.
ואני אחריו נכנסת לבית לא מוכר חשוך ועם ריח של אנשים אחרים. ממש לא הריח שאני אוהבת שיש אצלו. והוא שם אוכל בקערה של הכלב שנמצא שם (שאפילו לא נבח עלינו. רק קם רחרח קצת וחזר למקום שלו) ומשקה כמה עציצים. תוך כדי הוא זורק לעברי שאחכה לו על הברכיים בסלון. 'איזה מהם?' אני שואלת. לא ממש רגילה לבתים שיש בהם שני סלונים.. ואני לא מצליחה להשתחרר מהריח שיש בבית הזה. כאילו לא פתחו שם חלונות כבר שבוע. טחוב כזה ובית של אנשים אחרים. אנשים שביקשו ממנו טובה לדאוג לכלב שלהם בזמן שהם בחו"ל. והכל שם בסגנון עתיק כזה. אבל לא עתיק יפה. עתיק של אנשים מבוגרים חסרי טעם. מלייאנים חסרי טעם- בכלל שילוב גרוע בעיניי. כל הזמן העיניים שלי מסתכלות לכל הכיוונים, בכל מקום יש עוד איזה פריט עיצוב מזעזע שאני לא מבינה מה הקשר שלו לשאר הדברים וזה זר וכל כך לא כמו אצלו בבית או אצלי. הוא דוחף אותי פתאום מאחורה במכה. אני מאבדת שיווי משקל ונוחתת על ארבע, כשאני מתכוונת להתרומם חזרה הוא מושך את השיער שלי בכוח לרצפה 'ראש למטה' הוא אומר לי ואז מניח את הנעל שלו על הפרצוף שלי. הנעל הענקית שלו על הפרצוף שלי. ושוב אני מרגישה את הריח של העור הקשה הזה, של הנעל השחורה שלו, נעל גדולה במידה 47. הוא נראה לי ענק פתאום. והוא אומר לי 'מה עושה כלבה?' ואני שותקת, עדיין מעוכה תחת הנעל שלו. הנעל הזאת עם הריח החזק. 'נכון כלבה מרחרחת, פלג?' הוא שואל אותי כמו ילדה סתומה. אני בקושי מצליחה להנהן מתחת לנעל הענקית שלו. ואז הוא משחרר את הלחץ של הנעל מהפרצוף שלי ואני לוקחת נשימה עמוקה להרגיש שוב את הריח של העור. כמו הריח שיש אצלו בבית לפעמים כשאני על הרצפה לידו. בית זר וריח מוכר. 'לקקי' הוא אומר לי אז ואני מתרוממת מעט - מתכוונת ללקק את הנעל והוא עוצר אותי עם הנעל שדוחפת את הראש שלי שוב חזק לרצפהי 'לא. את הסוליה. מלמטה'. הוא כל כך סטרילי לפעמים. זה בניגוד מושלם לטינופת שהוא הופך אותי. משהו בסטריליות הזאת שלו לפעמים מחרמן אותי, זה יוצר סוג של ריחוק שמטריף אותי. ולפעמים אני רוצה להתנפל על הרגל שלו וללקק אותה והוא עוצר אותי כי הרגע היינו בים והרגל שלו מלוכלכת מהחול. וכשנדמה לי שאני כבר מכירה אותו כמו שצריך הוא משנה לגמרי את כל מה שאני חושבת עליו |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
Brave Dwarf • 18 ביוני 2007
גם אני לא סובל ריחות של בתים זרים. ועוד כאלו המעוצבים מהתחת.
האמת, רציתי רק לשלוח לך נקודה, אבל המערכת לא איפשרה. (-: |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
18 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 18 ביוני 2007
כמו תמיד נהנת לקרוא אותך }{
|
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |