שלומציון |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
תרבות דיבור
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
שלומציון • 24 ביוני 2007
נזכרתי היום בספר הקללות של דן בן אמוץ .
האיש אמנם היה בהמה , אבל מוכשרת . אני מציעה לכתוב פה את הפרק החסר של קללות בדסמיות . ולו רק בכדי לשמש השראה לחובבי הקילול בשרשורים השונים . ואני לא מתכוונת לניבול פה , לשפת ביבים . אפשר גם אחרת . קללות בסגנון שלום עליכם , לדוגמא ( והאיש ידע לקלל ). בקיצור , קללו יפה . דוגמא קטנה : הלוואי שתלך לישון עם ותקום בלי . או במקום לקרוא למישהי מפגרת שזה ממש נחות לומר : אולי כבר תוציאי את הגאג מהסינוסים זה מפריע לך לחשוב . כאלה . טוב הבנתם , ועכשיו תתחילו להשפיך . |
|
spectro |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
spectro • 24 ביוני 2007
קילול... לא רע.
ולעניינינו: שהשפם היחיד שיצמח לך יהיה כתוצאה מ "סאנצ'ז המלוכלך" http://en.wikipedia.org/wiki/Dirty_Sanchez |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
Re: תרבות דיבור
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 24 ביוני 2007
שלומציון כתב/ה: נזכרתי היום בספר הקללות של דן בן אמוץ .
האיש אמנם היה בהמה , אבל מוכשרת . אני מציעה לכתוב פה את הפרק החסר של קללות בדסמיות . ולו רק בכדי לשמש השראה לחובבי הקילול בשרשורים השונים . ואני לא מתכוונת לניבול פה , לשפת ביבים . אפשר גם אחרת . קללות בסגנון שלום עליכם , לדוגמא ( והאיש ידע לקלל ). בקיצור , קללו יפה . דוגמא קטנה : הלוואי שתלך לישון עם ותקום בלי . או במקום לקרוא למישהי מפגרת שזה ממש נחות לומר : אולי כבר תוציאי את הגאג מהסינוסים זה מפריע לך לחשוב . כאלה . טוב הבנתם , ועכשיו תתחילו להשפיך . רעיון יפה שלומצי, את מתכוונת ,למשל, אם נשלט כותב פה שטות גמורה, במקום לומר לו-אתה פשוט אידיוט, יש לומר לו בעדינות בדסמית: התואיל בבקשה להוציא מישבנך הענוג את הפלאג ולשחרר מעט חמצן למוח?? או אם דומית למשל מספרת את סיפור חייה הבדיוני לגמרי (כידוע הנייר סופג הכל), יש לומר לה, שוב בעדינות בדסמית: מותק, מה קרה? עשית בטעות מקלחת זהב עצמית שאת מבריקה היום? לזה התכוונת? |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
בדיוק לזה התכוונתי .
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
שלומציון • 24 ביוני 2007
ובעניין השפם .
אתם יודעים איך לבקש מבחורה להוריד שפם , מבלי לנהל עכשיו שיחה כבדה בנושא ? קודם כל גומרים לה בפה . ואז אומרים : יו , מאמי , הייתי בטוח שגמרתי הפעם בווגינה , עם כל השיער הזה ( ומתבלים עם חיוך וחיבוק ) . |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
ומשהו חביב להתלהמות שרשורית
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
שלומציון • 24 ביוני 2007
כמה רעש אתה עושה כשאתה חושב .
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
24 ביוני 2007
Tobias(אחר) • 24 ביוני 2007
הקיין היחיד שאני מכניסה זה לוידיאו..........
אם הכלבה שלך לא מספקת אותך במיטה.....תכניס סוס. אם הווגינה שלך צרה כמו המחשבה שלך .....את כנראה בתולה... אל תחשבי מותק....זה יעשה לך קמטים.... יש לך אינטואיציה....אבל לא נשית....אישית........שאת לבד....וגם אז תבקשי חוות דעת שנייה. אתה באמת שולט?! איך זה יכול להיות? אתה נראה כל כך חמוד! בדסמ הוא תבלין נוסף בחיי המין שלי..........את יכולה גם להזדיין עם פפריקה.... אני שולט רק מנטלית! אבל חושב רק מהזין! אם אין אני לי..........טיפוס. יוצא לך כל כך הרבה חרא מהפה שלדבר איתך זה כבר ביזאר... את כל כך מכוערת שאפילו בכלוב לא שולחים לך הודעות אדומות.....(פיקטיבי לגמרי ..עוד לא קרה) אני יודע שאת אוהבת לשלוט מלמטה....אבל סשן דרך האינטרקום זה מוגזם...... |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
טאבי טאבי
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
שלומציון • 25 ביוני 2007
אחריך אף אחד לא רוצה לכתוב .
האינטרקום גדול . נו ביישנים , יודעים שאתם יודעים לקלל יפה . |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
עלבון בקטנה
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
שלומציון • 28 ביוני 2007
קשה לי להכיל את הצחנה הביזארית הנוטפת מדברייך .
|
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
שלומציון • 28 ביוני 2007
את כל כך אביונה , אולי תצאי לעבוד ?
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
28 ביוני 2007
Tobias(אחר) • 28 ביוני 2007
את מדברת כל כך הרבה שאפילו לגאג נמאס לשמוע אותך...
לא מותק, קשירת חצוצרות לא נחשבת כבודנג' מאסטר ......זה היה שתיים קפה על ארבע...או ארבע קפה על שתיים? מותק...היום נשבור לך גבולות.........כן כן....בדיוק........את הולכת לעשות פנאלים.... מותק שלי ....את יודעת שאת כמו שוקולד משובח בעיניי? למה מאסטר? כי את מתוקה ואת משמינה.........50 כפיפות בטן כל ערב מעכשיו! מאסטר אתה יודע שאני קדושה בהודו? תרביץ לי תשלוט בי תכאיב לי תעשה לי מה שאתה רוצה מאסטר אני הכלבה הצייתנית שלך מאסטר אני יעשה כל מה שתגיד לי מאסטר מה???? לא אני לא מוכנה לשתוק כבר!!! |
|