האח הקטן(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
מה צריך לעשות בשביל למצוא מלכה?
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
האח הקטן(נשלט) • 27 ביוני 2007
אני משוטט כבר 3-4 שנים במרחבי האינטרנט הישראלי הבי.די.אס.מי. ומלכה מצאתי? נאדה. אפילו לא משהו שמתקרב לזה. בזמן הזה הייתי כמובן בצבא, ולא הייתי יכול להיכנס לכאן בתדירות גבוהה במיוחד, אך מאז הספקתי לשלוח הודעות לעשרות נשים. והאמינו לי שאני מחפש בקפידה. ובכל זאת, יש כאן עשרות נשים אינטלקטואליות, עשירות ומעשירות, אינטילגנטיות, משכילות. כי בכל זאת, המרחב הכלובי הוא מרחב של אנשים ברמה גבוהה יחסית, כי אלו בסופו של דבר האנשים הכי פטישיסטיים. ומאותם עשרות נשים נפלאות להם שלחתי הודעות מנוסחות לעילא, תוך התייחסות לפרופיל שלהם, קיבלתי במקרה הטוב סירובים בנוסח "אתה צעיר מדי", "אני מחפשת בעלי ניסיון רחב", " אתה לא מתאים לי. בהצלחה בהמשך", ובמקרה הרע, כמובן שלא נעניתי כלל. ושאלתי לכם היא כמובן, מה עליי לעשות? בוודאי שאיני שולח הודעות שוק לכולן, ללא התייחסות להיותה של כל אישה בעלת אופי אחר. ההפך הוא הנכון, ואני משקיע בכל הודעה. מנסה להבליט את כישוריי התואמים למלכה, וכמו כן מעיד על חסרונותיי (ויש שיאמרו כי כאן טמונה הבעיה , כי אחד מחסרונות אלו הוא כמובן חוסר נסיוני ) .
ולגבי הניסיון, הרשו לי להשתמש בממרה השחוקה כי הרי אף אחד לא נולד עם ניסיון. כולנו התחלנו חסרי ניסיון, והיינו זקוקים למישהו שיתן לנו את הניסיון הזה. בין אם זה בעבודה, ובין אם זה בתחומים הצבועים בצבעים שחורים יותר. ולכן, אני ממתין להצעות ייעול, למרות שההצעה האידיאלית ביותר, אינה ניתנת למימוש, והיא התבגרותי המהירה בכמה שנים טובות. אני שמח שאני עוד צעיר, ואני חושב שיש לי הרבה מה לתת, בכל תחום, כולל בתחום הזה, ואולי אף להיותי צעיר יש יתרונות מספר , גם כאן.. |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
ללא גבולות' • 27 ביוני 2007
מרצע,
אני חושבת שטענותיך על פניות אישיות ומנומקות מעט לא נכונות , בדוק את עצמך. ובאופן כללי, יש כאן המון נשים שלא מתעניינות בגברים צעירים וגם ככה היחס לרעתך. ובכל זאת כולם מוצאים בסוף... תנסה לבחון כיצד אתה פונה, מה התגובות ומה המקור להן . אני מאמינה שלכל נשלט מחכה אי שם באופק שולטת , למרות שסטטסטית התאוריה שלי בעייתית. ב ה צ ל ח ה . |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
אושה{אוש} • 27 ביוני 2007
קראתי את הפרופיל שלך
אולי אתה צריך לנסות לבטא יותר אישיות ופחות הערצה פנטזיונרית? כל מלכה היא אישה, כל אישה היא בן אדם והיא זקוקה לאדם נוסף מולה אני מאמינה שרבות פה מחפשות קשר והבסיס לכך הוא אישי אולי במקום לשלוח הודעות אישיות תשתתף קצת בפורומים? תיקרא, תכתוב, תגיב לבלוגים, אולי תחשוף את עצמך בבלוג שלך, תהפוך את עצמך לקצת מוכר, לאדם ששווה להכיר ואז הגיל לא יהווה שום חיסרון |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
Tobias(אחר) • 27 ביוני 2007
מי שמעניין
מתעניינים בו מי שמשתתף רואים אותו... מי שרואים אותו... בסוף גם מקלרים אותו... בערך בסדר הזה |
|
huan |
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
27 ביוני 2007
huan • 27 ביוני 2007
שנים אני ניגש לבחורות בבר ושואל "תגידי בובה, מה השעה?" ועדיין אף פעם לא היתה לי חברה. אני אומר לכם יש משהו פגום בעולם הזה, עם הייתי הומו או בדסמי בצ'ק הייתי מוצא בחור/דומית! וונליות מזדיינות!
ואחרי הציניות שבאה להבליט את האבסורד בהודעה שלך והודעות רבות נוספות באותו סיגנון יש גם קצת רצינות: אז לא מצאת מלכה! קורה.....הבדסמ הזה לא שונה מהוונילה שם דרך אגב למצוא חברה זה לא קל ולמצוא חברה עם קרטריון מאוד ספציפי (ודומית זה בהחלט קרטריון שלא שונה במהותו מעיניים כחולות ואף נשרי, וקרטריון די נדיר) זה קשה. פרימדונות יש בכל מקום, ובחורות רגילות שלא מתאים להם (כי מה לעשות שעיניים חומות זה לא הקרטריון היחיד אל אפיו בחורה תבחר את חבר) יש הרבה. תעשו טובה ותפסיקו להתבכיין שאף כוסית עם עניינים כחולות, שיער שטני ואף נשרי לא מוכנה לבעוט לכם בצלעות ואף מלאה עם עגיל בפיטמה השמאלית בגובה 165.53 לא מוכנה לקורא לכם כלב. |
|