שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה מנטאלית

אוחז בשיערך​(שולט)
לפני 17 שנים • 29 ביוני 2007

שליטה מנטאלית

אוחז בשיערך​(שולט) • 29 ביוני 2007
שליטה מנטאלית מחוברת לסשן כמו שמישחק מקדים מחובר לסקס.
למה שסאבית שפויה תיתן לדום את השליטה בגופה אם הוא לא מנסה\מצליח לשלוט ברוחה?
תרגילי השליטה המנטאלית מכניסים את הנשלטת למצב התודעתי שמימנו תגיע למסירת השליטה על גופה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 29 ביוני 2007
יש לך כמה תרגילי שליטה מנטלית לתת לנו?

אני מחפש תרגילים שטובים לאונה הטמפורלית, הרופא אמר לי שצריך קצת לחזק אותה.
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}

Re: שליטה מנטאלית

Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 29 ביוני 2007
אוחז בשיערך כתב/ה:
שליטה מנטאלית מחוברת לסשן כמו שמישחק מקדים מחובר לסקס.
למה שסאבית שפויה תיתן לדום את השליטה בגופה אם הוא לא מנסה\מצליח לשלוט ברוחה?
תרגילי השליטה המנטאלית מכניסים את הנשלטת למצב התודעתי שמימנו תגיע למסירת השליטה על גופה.

איזה מזל שהגעת.
איך היו השולטים והנשלטות מסתדרים בלעדיך?
אוחז בשיערך​(שולט)
אוחז בשיערך​(שולט) • 29 ביוני 2007
זאלופון כתב/ה:

לתת לנו?...את מי אתה מייצג בדיוק?
קבל תרגיל לשליטה מנטאלית-תנסה לא להגיב בפורום אם אין לך משהו בעל ערך לכתוב...חושב שתצליח?
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה} • 29 ביוני 2007
אוחז בשיערך כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

קבל תרגיל לשליטה מנטאלית-תנסה לא להגיב בפורום אם אין לך משהו בעל ערך לכתוב...חושב שתצליח?

נאה דורש נאה מקיים
huan
huan • 29 ביוני 2007
מה זה שליטה מנטלית? איזו שליטה בגוף נותנת הסאבית? למה שסאבית אחרי תרגילי שליטה מנטלית תסכים לתת את השליטה על גופה לדום יותר מאשר בלעדיהם? ומה הם אותם תרגילים? ומה הוא אותו מצב תודעתי?

אתה זורק סיסמאות, באז וורדס ומילים המקשרות את שניהם ובעצם אתה לא אומר שום דבר בעל משמעות או רציונל לא עכשיו ולא בפוסטים הקודמים שלך. העצוב הוא שבמקום להתחיל ולהגיד משהו אתה עסוק בלגחך כמו אידיוט לאור העקיצות והירידות המרמזות בדיוק על עובדה זו ובכך מוכיח את הטענה (אינני יודע עם זה כתוצאה מחוסר הבנה מוחלטת של העומד מאחורי התגובות או מתוקף העובדה שאתה אכן אידיוט שאין לו באמת מה להגיד, הייתי רוצה לקוות שזה יוטה יותר לכיוון הראשון מאשר לשני)

אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות כתוב ברצינות. למרות שאם אתה מאוד רוצה להשפיל את עצמך כמו עוזרד, ואמוץ-ליאב בזמנו (לפני שהיתפכח טיפה) ורבים אחרים לפניהם, אתה מוזמן.
עבודת מאסטר{lori}
עבודת מאסטר{lori} • 29 ביוני 2007
אני חולה על ההגיגים של האוחז בשיערך הזה...

הוא משרבט שלושה משפטים, לא משנה אם יש בהם מינימום של משמעות או לא, ומהם צומחים שרשורי ענק של מיטב פלספני הכלוב...

אוחז, תכין הרבה טישו -
ביום בליל ובערפל - אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.... עטלף!
בכוח המוח-אשה
לפני 17 שנים • 30 ביוני 2007

לדעתי כולכם מקנאים.

בכוח המוח-אשה • 30 ביוני 2007
באמת.
אתם יודעים שכל מילה של האוחז היא בסלע, והאמת בכף ידו, רק בגלל זה אתם מתפוצצים מקנאה.

ואם מישהו מצליח להנחית ציפור פצועה שהלך לה מנוע, וגם מבין באורגזמות (שזה מאסט), אבל גם בחציית גבולות, מבין במשחק מקדים (שוב, שזה מאסט), אבל גם בשליטה מנטלית - אז הוא יודע מה שהוא מדבר ומי שהוא, וזה מה שכל שפחה איכותית רוצה.

ובכלל, הוא טייס, (אפילו בתמונה הוא מצולם עם משקפי טייסים, ראיתי במו עיני), ובטח סיכן את חייו בקרבות אויר לא פעם כדי שתוכלו לשבת ולכתוב באתר הסוטים הזה.
אז באמת, אתם יכולים לעשות לו קצת כבוד, דומיקולואים ושפחות נשכניות ומתחזות (ממילא רק עם גאג אתן מדברות דברים של טעם).

תעשו כבוד, הגיע בחור חדש, בחור שווה, שמבין עניין.

פססססטטט...... אוחז .....
הנה עכשיו ממש כולם הבינו עם מי יש להם עסק. אפשר כבר להפסיק את הפוסטים שלך בפורום.
בכלל, לדעתי כדאי שתשטח את משנתך בצורה מסודרת במחברת סודית, ותוציא רב מכר.
באמת, לא מגיע להם שתשתף אותם בהבנות שלך, ככה בחינם.
זאלופון​(שולט)
לפני 17 שנים • 30 ביוני 2007
זאלופון​(שולט) • 30 ביוני 2007
אוחז בשיערך כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

את מי אני מייצג? המממ... נראה לי שאת האנשים שהבינו עוד בהודעה הראשונה שלך שאתה מנסה לייחצ"ן את עצמך כטייס גיבור שמבין בדסמ הכי טוב ובא ללמד את הנייטיבס איך עושים זאת נכון, בעוד שלמעשה אתה טירון מוחלט בתחום, ומנסה להשיג לעצמך סאבית בדרך שאיננה רק פאתטית, היא גם מאד לא יעילה.

מצד שני, כלובי לא מסכים לעשות מבחני אינטליגנציה בכניסה לאתר, כך שבהחלט יתכן שהסתננו לפה כמה סאביות קשות קליטה שלא מסוגלות לזהות בלון מלא אוויר עד שהוא מתפוצץ להן בפרצוף. לכל טייס יש את הקוקפיט שלו.