אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ארוחת טעימות......

Alex WOL​(מתחלפת)
לפני 17 שנים • 1 ביולי 2007

ארוחת טעימות......

Alex WOL​(מתחלפת) • 1 ביולי 2007
יום הולדת שמח יפה שלי, הלחישה החמה של יניב באוזני העירה אותי לתוך גל של חרמנות נעימה.......נו טוב, זה היה צריך להגיע מתישהו - אני בת 30!

יניב החליק מתנוך האוזן לצוואר ואז בליקוק איטי עלה לפניי ונשך את שפתיי, מעביר בי צמרמורת של כאב נעים ומפתיע. ידו כבר מפנה מקום בין ירכיי, חודרות לתוכי, אני רטובה בטירוף, כולי נמתחת ומתפתלת. הוא מסובב את אצבעותיו בתוכי, מתכסה בנוזלים שלי, מנשק אותי בעוצמה......מביא אותי לפתחו של גן עדן....ועוצר!

אכזריות שאין לה גבול!

"יש לי מאסטר בן זונה!" אני מלחינה את המילים, חיוך נמרח על פרצופי מתגרה ויודע את הבאות. יניב מתרומם ובחצי חיוך אומר: "אני מבין שקמנו במצב רוח מרדני.....זה רק יעצים את העונש.....את הרי יודעת את זה שירה.....לא חבל?"

"לא בא לי על המשחק הזה, זה יומולדת שלי ואני רוצה לגמור עכשיו!....."

אמרתי בכעס מחויך, מוסיפה חטא על פשע..."עכשיו!"

"לא חייבים מותק - יש חוקים ברורים, ובעניין היומולדת - היום בערב אני אוותר על החוק הזה - אבל זה בערב.....נכון לעכשיו תבקשי יפה!"

"ואם אני לא אבקש יפה תשאיר אותי רעבה?" אמרתי פרצופי עוטה ערשת של גור כלבים אבוד.....

"האמת שזה טוב שתשארי רעבה לכבוד הארוחה שהכנתי לך להערב......"

אמר יניב וחיוך נבזי במיוחד על פניו.

אם כך אני אפגין איפוק, חשבתי לעצמי, רושמת 1-0 על לוח התוצאות שולט/נשלטת שבראשי......"אני אתאפק עד הערב" אמרתי במחווה מתגרה להטריף, לא מאפשרת לו את הסיפוק שבתחנונים שלי "אני ימתין שיכנס לתוקפו החוק המשחרר אותי מהצורך לבקש רשות...."

המכה שנחתה בדיוק מושלם על פלח ישבני שפנה ללכת ממנו הגיעה לי לחלוטין ואני חייכתי בהנאה והמשכתי לכיוון המקלחת.

כל היום ניסיתי להבין מה יקרה בערב, אבל יניב נשאר סודי ומסתורי ללא עוררין.

נו!....נו!....נו! - השתגעה כבר הילדה שבי, זאת שחייבת לחטט במגירות כדי לגלות את כל הסודות ואף פעם לא להיות במקום הזה של הציפייה........נו כבר!

בסוף הגיע הערב.......יניב שלח הוראות ברורות וחד-משמעיות, שמלת הערב השחורה מסטאן....בלי כלום מתחת, הסנדלים השחורות עם העקב הגבוה, תחכי לי ב-9 באמצע הסלון.......

כמובן שמ-8:40 עמדתי מוכנה, הסתכלתי במראה 72 פעם, מחמיאה קצת ומבקרת קצת......עישנתי כבר בקלות חצי קופסא והבטן שלי עשתה היפוכים כמו מכשיר אימונים לאסטרונאוטים בנאס"א......

יניב לא טרח לדפוק בדלת.....עיניים עצומות! ציווה קולו מהדלת.......

עצמתי את עיניי מיד, נהנתי להריח אותו נכנס, לחוש את בד חולצתו מוברש כנגדי...לחיו החלקה אחרי גילוח חדש החליקה שוב ליד אוזני "את מדהימה!" הוא לחש וכיסה את עיניי בצעיף רך ומבושם - איש של פרטים קטנים!

ירדנו במעלית - כולי במתח שרק לא נפגוש מישהו מהשכנים - בכל זאת תל-אביב זה סוג של קיבוץ.......נסענו בערך רבע שעה, אחרי הפנייה השניה נמחק לי ה-GPS בראש וויתרתי על הנסיון להבין לאן אנחנו נוסעים.

"טוב...." לחש יניב לתוך אוזני, "הכנתי לך הפתעה מיוחדת......ארוחת טעימות.......רק שלא מדובר באוכל......"

מוחי התחיל להתרוצץ, מנסה להבין למה הכוונה. "היום אני מאפשר לך טעימות מחמישה גברים שאני יודע שרצית לאכול...."

השוק היה כל כך גדול שלא הצלחתי להוציא מילה, גופי התקשה לחלוטין, לרגע אפילו שכחתי לנשום, נראה לי ששתקתי כמה דקות אבל בטח היו אלה כמה שניות שהרגישו כמו נצח...

"שירה מתוקה שלי, כולם מחכים רק לך.....הכל בסדר - אני כאן, יהיה מדהים...." עורר אותי יניב מהתרדמת שנכנסתי אליה.

הוא אחז בידי והוביל אותי בעדינות במעלה מדרגות לתוך מה שהרגיש כמו חלל גדול וגבוה במיוחד, ראשי היה עסוק במחשבה שאני חייבת סיגריה לפני שאתעלף וגם כמה שוטים של משקה בעל 40% אלכוהול ומעלה לא יזיקו.....

הריח שעמד באויר היה נעים ותחושה של חום עוטף מילאה אותי, יכולתי להרגיש את ריצודי הנרות למרות עיניי העצומות.

יניב הוריב אותי על כסא ומיד הרגשתי קור מצמרר בעורי......הוא העביר את הבקבוק הקפוא על עורי מעביר בי צמרמורת מרגשת וממיסה. ומיד פקק את השמפניה ברעש מאפשר לקצף הפורץ לזלוג על גופי ובין שדיי..........כוסות התמלאו......ספרתי 7...הוא הניח אחת בידי וכיוון את היד קדימה, אחד אחד עברו שש כוסות ונקשו בשלי......הסקרנות וההתלהבות געשו בי כמו נהר פראי - מי הם היו?

לגמתי את השמפניה בלגימה ארוכה מותחת את צווארי לאחור בעודי מרוקנת את הכוס. שפתיים וידיים נגעו בי מכל עבר....מטריפות אותי, סוחפות אותי מעוררות אותי, של מי השפתיים? מי נוגע בי? של מי האצבעות הנעימות? והלשון הרכה?

יניב סייע לי לקום, ואני נעמדתי על רגליי, תחושה מוזרה של כלוב אחזה בי, ניסיתי להסתובב אבל הייתי מוקפת אנשים מכל כיוון......לרגע חזרו השיתוק ודפיקות הלב, תחושה של פניקה וקלסטרופוביה......לפתע התחילה מוזיקה....MASSIVE ATTACK חיממו את החדר בסאונד הסקסי שלהם - איש של פרטים קטנים......

יניב צעד קדימה אל תוך המעגל..."זה רק ראוי שתעשי היכרות...." אמר בשקט, "שירה - גלעד....." - לא נכון!, לא הספקתי לחשוב ושפתיו של גלעד נצמדו לשלי, נעימות ורכות...."שירה - רונן" - אלוהים! זה לא קורה!, שפתיו של רונן היו חזקות ומפתיעות......."שירה - ערן" - אני לא מאמינה! איך הוא אסף אותם.....שפתיו של ערן היו מעט ביישניות אך מרגשות......"שירה - יואב" - לא יכול להיות!, השפתיים של יואב החזירו אותי למציאות בתענוג מסחרר........"ואחרון אחרון חביב" לחש יניב - "שירה - עופר" הצילו! אני עומדת להתעלף, אין סיכוי בעולם שעופר נמצא כאן.....כמה פעמים נישקתי אותו בראש שלי והנה שפתיו החושניות מעורבבות בשלי.....

גופי היה מסוחרר מריגוש, שערותיי סמורות, פטמותי זקורות וקשות ורטיבות מתחילה להתפשט בין ירכיי......

יניב נעמד מולי, אחז ברכות בפניי ונשק לי ארוכות בתשוקה, "מזל טוב מתוקה שלי - שיהיה לך ערב נפלא".....אמר ופשט ממני את השמלה.

המעגל הלך והתהדק סביבי ואני איבדתי את היכולת לזהות מי זה מי? ערבוביה של ידיים, שפתיים, רגליים, פנים מגולחות ולא מגולחות........עפתי...המוח שלי ממש התנתק מהמציאות וריחף בתוך גלים של תשוקה בוערת........הקבוצה נעה לכיוון כלשהו ואז חשתי שעצרנו לרגליי משהו שהרגיש כמו מיטת ברזל ענקית

יניב השכיב אותי על המיטה.....ארבע זוגות ידיים חזקות פרשו את ידיי ורגליי וריתקו אותי למיטה........יניב נעמד לידי ואמר בשקט........קודם כל נרות היומולדת.......שעווה רותחת נטפה על עורי מקרישה במגע עם העור הקריר. 1 2 3 4 5 6 7 8 9......ספרו כולם בקול אחד, צמרמורת של כאב עברה בי וגופי הגיב בתזוזה למגע של כל טיפה נוספת.....10 11 12 13 14 15 16 17.......הקולות שלהם ביחד, העוצמה הגברית הזו, היפנטה אותי! 18 19 20 21 22 23 24 גופי ממשיך לנוע בתזזיתיות ואני כבר לא שולטת במהירות המסחררת של דפיקות הלב שמחכות למה שיגרחש לכשתיגמר הספירה....25 26 27 28 29 30 ו- אחד לשנה הבאה אמר יניב והניח את הנר בצד....

הידיים שאחזו בי הרפו מעט והחלו מטיילות עליי......מקלפות את השעווה, מלטפות, מגרות, אצבעות צובטות את פיטמותיי, לשון מחליקה ומלטפת את הדגדגן שלי, אצבעות חודרות לכוס שלי, לישבני........שני אברים זקופים וקשיחים מלטפים את לחיי ואת שפתיי.......מישהו חדר בפתאומיות, בעוצמה מניע את גופי לפי הקצב שלו בעודי מחדירה זין אל תוך גרוני עמוק עמוק פנימה.....עוצמת האורגזמה היתה מטורפת, ואחריה עוד אחת ועוד אחת......חדלתי מלספור והתמסרתי כל כולי לגברים שהיו שלי באותו ערב......נתתי להם לחוות את גופי, לענג אותי ולהתענג אליי, חשתי את שפתיהם, שמעתי את נשימותיהם, התמכרתי לחדירות שלהם, לנגיעות שלהם.......שמעתי את הגמירות שלהם, חשתי את הזרע שלהם, מרטיב את גופי ומחליק לתוך גרוני.......אין מילים שיכולות להעביר את התחושות, את העוצמה, את הכניעה המוחלטת, מבחירה, מרצון, מתשוקה אינסופית את המימוש הלא יאומן של פנטזיה גדולה מהחיים.....

ואת האהבה הבלתי ניתנת לשליטה שלי אליך....שאיפשרת את זה, שפירגנת לזה ושהכנת לי את ההפתעה הכי טעימה שטעמתי בחיי.....