FrozenLips |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
פייס סיטינג גברי
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
FrozenLips • 4 ביולי 2007
האם מדובר באקט "מקובל"?
התנסתם בו? ולדעתכם - זה מחרמן? פרוזן |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
פעם פרח(נשלטת) • 4 ביולי 2007
אצל גברים זה יכול להיות לשתי מטרות
אחד מציצה, השני ליקוק פי הטבעת התנסיתי בראשון וזה היה בשבילי אקט מאוד חזק של שליטה והרגשת שייכות פיזית |
|
lori{ע_מ} |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
lori{ע_מ} • 4 ביולי 2007
לא יודעת אם זה מקובל , אני מניחה דוקא שכן.
אני יכולה להגיד שעבורי אקט כזה הוא אחד החזקים. זה מאוד משפיל וחזק כשגבר יושב לך על הפנים ובקושי יש לך אויר לנשום ואז לשמוע אותו אומר פתאום בספק זלזול ספק אדישות "מה זה? תוציאי את הלשון עד הסוף!" ומתחכך עם התחת שלו קדימה ואחורה על הפרצוף שלך. לא ממש ברור לי איך אפשר לנצל פייסיטינג למציצה (זה לא מעקם את הזין?) בזיון גרון יש תנוחה אחרת כשהראש בולט החוצה מהמיטה והגבר פשוט מעל מזיין את הגרון, אלו מצבים שממש הזין נכנס עד הסוף ואחר כמה זמן הגרון נפתח לגמרי. וכן, אין ספק שזה אחד הדברים היותר מחרמנים שאפשר לעשות :) |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
אושה{אוש} • 4 ביולי 2007
lori כתב/ה: לא יודעת אם זה מקובל , אני מניחה דוקא שכן.
אני יכולה להגיד שעבורי אקט כזה הוא אחד החזקים. זה מאוד משפיל וחזק כשגבר יושב לך על הפנים ובקושי יש לך אויר לנשום ואז לשמוע אותו אומר פתאום בספק זלזול ספק אדישות "מה זה? תוציאי את הלשון עד הסוף!" ומתחכך עם התחת שלו קדימה ואחורה על הפרצוף שלך. לא ממש ברור לי איך אפשר לנצל פייסיטינג למציצה (זה לא מעקם את הזין?) בזיון גרון יש תנוחה אחרת כשהראש בולט החוצה מהמיטה והגבר פשוט מעל מזיין את הגרון, אלו מצבים שממש הזין נכנס עד הסוף ואחר כמה זמן הגרון נפתח לגמרי. וכן, אין ספק שזה אחד הדברים היותר מחרמנים שאפשר לעשות לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. הוא פשוט מעליך ואת נמחקת (וגם נמחצת). אין לך גוף - ציצים להתענג עליהם, כוס לחפור בו אלא רק פה שעושה את העבודה בקושי רב. ההנאה שלך חסרת חשיבות. את כלי לשרותו במאה אחוז. |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
flashback{ג"ו} • 4 ביולי 2007
ר רי רימ רימי רימינג.
אחד הדברים היותר וחזקים שיש. אוהההה. למרות שבפייסיטינג זה פחות אפקטיבי (אין מה לעשות, תנוחת דוגי שולטתתתת) זה יותר משפיל. איזה בוקר עובר עלי יא אללה! |
|
obi1 |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
obi1 • 4 ביולי 2007
lori כתב/ה: לא יודעת אם זה מקובל , אני מניחה דוקא שכן.
אני יכולה להגיד שעבורי אקט כזה הוא אחד החזקים. זה מאוד משפיל וחזק כשגבר יושב לך על הפנים ובקושי יש לך אויר לנשום ואז לשמוע אותו אומר פתאום בספק זלזול ספק אדישות "מה זה? תוציאי את הלשון עד הסוף!" ומתחכך עם התחת שלו קדימה ואחורה על הפרצוף שלך. לא ממש ברור לי איך אפשר לנצל פייסיטינג למציצה (זה לא מעקם את הזין?) בזיון גרון יש תנוחה אחרת כשהראש בולט החוצה מהמיטה והגבר פשוט מעל מזיין את הגרון, אלו מצבים שממש הזין נכנס עד הסוף ואחר כמה זמן הגרון נפתח לגמרי. וכן, אין ספק שזה אחד הדברים היותר מחרמנים שאפשר לעשות כן זה אקט מאוד חזק ומשפיל ..... ולא הוא לא מעקם את הזיין. |
|
lori{ע_מ} |
לפני 17 שנים •
5 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
5 ביולי 2007
lori{ע_מ} • 5 ביולי 2007
obi1 כתב/ה: lori כתב/ה: לא יודעת אם זה מקובל , אני מניחה דוקא שכן.
אני יכולה להגיד שעבורי אקט כזה הוא אחד החזקים. זה מאוד משפיל וחזק כשגבר יושב לך על הפנים ובקושי יש לך אויר לנשום ואז לשמוע אותו אומר פתאום בספק זלזול ספק אדישות "מה זה? תוציאי את הלשון עד הסוף!" ומתחכך עם התחת שלו קדימה ואחורה על הפרצוף שלך. לא ממש ברור לי איך אפשר לנצל פייסיטינג למציצה (זה לא מעקם את הזין?) בזיון גרון יש תנוחה אחרת כשהראש בולט החוצה מהמיטה והגבר פשוט מעל מזיין את הגרון, אלו מצבים שממש הזין נכנס עד הסוף ואחר כמה זמן הגרון נפתח לגמרי. וכן, אין ספק שזה אחד הדברים היותר מחרמנים שאפשר לעשות כן זה אקט מאוד חזק ומשפיל ..... ולא הוא לא מעקם את הזיין. אני באמת מנסה לחשוב על התנוחה הזאת סאבית על הרצפה או על המיטה על הגב דום יושב לה על הפרצוף רק שבמקום להתיישב עם התחת שלו בדיוק על הפרצוף שלה הוא לוקח קצת רוורס ומגיש לה את הזין.. משהו כאן עדיין לא הגיוני אם זה לא מעקם את הזין- הזין עקום ממילא. |
|
קוזו(שולט) |
לפני 17 שנים •
5 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
5 ביולי 2007
קוזו(שולט) • 5 ביולי 2007
מעקם את הזין אחושילינג
רק רימינג. אפשר כמעט לגמור מזה |
|
BrutallDom |
לפני 17 שנים •
6 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
6 ביולי 2007
BrutallDom • 6 ביולי 2007
.
ברור שדומים יושבים על הפרצוף של הסאביות שלהם ומקבלים ליקוק תחת. גם לדומים מגיע לשבת להרגע לנוח ולהיות קצת קצת פחות אקטיבים. ואיך אחרת אפשר באמת להנות מסרט טוב בטלווזיה ? . |
|
האיש בשחור(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
6 ביולי 2007
האיש בשחור(שולט) • 6 ביולי 2007
וזו גם דרך לחניקה בטוחה.
כשהרימינג אינו טוב דיו הסאבית לומדת בדרך הקשה שאוויר זה לא דבר מובן מאליו. |
|