שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

יום שישי ה13

Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 13 ביולי 2007
Josephin​(לא בעסק) • 13 ביולי 2007
תודה נוגוש , ואני רואה שלא טעיתי , 13 זה מספר נאחס על פי הנצרות לא היהדות

שבת שלום חברה שלי , יום שישי הבאאאאא icon_smile.gif

flowers2.gif flowers2.gif flowers2.gif
venus in our blood​(שולטת)
לפני 17 שנים • 13 ביולי 2007
venus in our blood​(שולטת) • 13 ביולי 2007
חתולה פראית כתב/ה:

icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif

שבת שלום, חתולה שלי. 13 נחשב אפילו מספר מבורך ביהדות flower3.gif

שישי הבא ( חסר לך שלא... whip2.gif )
Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 14 ביולי 2007
Josephin​(לא בעסק) • 14 ביולי 2007
Aimee כתב/ה:
לשרוק כשעוברים ליד בית קברות?...

לדעתי זה דווקא מביא מזל רע! icon_eek.gif

מי עובר בכלל ליד בית הקברות , רק פעם בשנה וחודש הבא זה כבר שנתיים
Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 14 ביולי 2007
Josephin​(לא בעסק) • 14 ביולי 2007
נוגה כתב/ה:
חתולה פראית כתב/ה:

icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif

חח תבואי עד לצפון להרביץ לי ,אני באה גם עם העולם יתפוצץ icon_smile.gif }{
Uranus
לפני 17 שנים • 15 ביולי 2007
Uranus • 15 ביולי 2007
נוגה כתב/ה:
חתולה פראית כתב/ה:

נוגה, את יודעת גם מה אחת הסיבות להיותו מבורך ביהדות ?
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 15 ביולי 2007
אוראנוס,

אני יודעת באופן חלקי. אשמח אם תאיר את עיניי.

(דוגמא אחת :
בספר דברים, פרק ו', פסוקים ד-ה נכתב : ''שמע ישראל, ה' אלוהינו, ה' אחד. ואהבת את ה' אלוהיך , בכל לבבך ובכל נפשך ובכל מאודך. והיו הדברים האלה, אשר אנכי מצוך היום- על לבבך. ושננתם לבניך, ודיברת בם, בשבתך בביתך ובלכתך בדרך ''

הפירוש הוא : כאשר יעקב עמד לעבור מן העולם , הוא קרא לבניו והשביע אותם להאמין באל האחד-
שמו של יעקב הוא ישראל, והפסוק הוא בעצם שבועת הבנים ''שמע יעקב- האל שלנו הוא אחד ''

תפיסת האחדות הינה אחד הדברים החשובים ביותר, עפ'י המקורות,שאדם יכול להבין ולחוות בחייו.
כל הבריאה כולה, עפ'י תפיסה זו, היא , למעשה, דבר אחד \ גוף אחד המשכפל את עצמו לאינספור צורות קיום.
חוקי הגיאומטריה,הפיסיקה , המתימטיקה והביולוגיה מוכיחים את קיומה של אחדות זו. לפי התפיסה הזו, כל הבריאה כולה מתקיימת ע''מ שאותו אחד יחווה את הקיום עצמו והחווייה העילאית של אותו אחד היא אהבה. כל הבריאה כולה מתגלמת במילה אהבה.- המילה מורכבת מהאות א' ומהאות ב', כלומר האחד מפצל את עצמו לשניים, מפני שאחד לעולם לא יוכל לחוות את עצמו, כיוון שהוא חסר נק' יחס נוספת.
עפ'י תפיסה זו, זוהי בעצם הסיבה לתהליך הרבייה של כל יצור חי- ברגע ההפרייה התא הראשון מפצל את עצמו ל2.
דבר זה יוצר יחס משולש של : '' בורא, ברוא ובריאה '', מכאן בא ציווי האלוהי- הבורא, המבקש שיאהבו אותו 3 פעמים( ''בכל לבבך, ובכל נפשך ובכל מאודך'' ).
ערכה המספרי של המילה אהבה = 13, כלומר= 3 שהוא 1 ו-1 שהוא 3 )
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 15 ביולי 2007
נוגה כתב/ה:
icon_profilekiss.gif
icon_profilekiss.gif מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת icon_profilekiss.gif

גם אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif icon_profilekiss.gif

תזכירי לי לספר לך על 13 ספירות