PUSSY |
לפני 21 שנים •
25 בספט׳ 2003
לא יודע מה עובר לך בראש....
לפני 21 שנים •
25 בספט׳ 2003
PUSSY • 25 בספט׳ 2003
קרה לכם פעם שהייתם מאוהבים במישהי
שבלב ידעתם שזו הבחורה בשבילכם ואתם מרגישים שהחמצתם אותה... אז זה מה שקרה לי אני אהבתי במישהי מהצבא כמה שרדפתי אחריה לא עזר כלום פשוט לא יודע כנראה ש... לא עשיתי לה את זה יוצא לנו להתראות בערך אחת לחודשים ותמיד בסוף אנחנו רבים על ... אני אפילו לא יודע למה... עד היום שאנחנו מדברים ... לעיתים אני מרגיש פרפרים אני פשוט יודע שהיינו יכולים להיות זוג נהדר ביחד ;-( |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 21 שנים •
25 בספט׳ 2003
לפני 21 שנים •
25 בספט׳ 2003
crazy_toast(שולט){אליס} • 25 בספט׳ 2003
טוב קודם כל אני לא יודע כמה זמן עבר מהשירות הצבאי שלך אבל יפה שאתם עדיין מדברים.
יכול להיות שבסוף ייצא לך משהו מזה למרות שהתחושה הפנימית שלי לפי הטון שהמכתב שלך נכתב היא שהבחורה,איך לומר,אתה לא ממש מתאים לה,יכול להיות שאתה בן אדם יותר מדי טוב או יותר מדי מחוספס,או יותר מדי רומנטי או אלף ואחת דברים. לבנות יש לפעמים קריזות כאלה שהם לא מסתכלות על הבן אדם כמכלול אלא ננעלות על משהו אחד שהם לא אהבו בבן אדם וזהו סימנו X לנצח(לפחות בקטע של להיות זוג). ולעולם אל תרדוף-זה חוק. מה שאתה מנסה להחזיק קרוב אלייך תמיד ישאף להשתחרר ומה שאתה מחזיק קרוב אלייך תמיד חוזר. בסרט "הצעה מגונה" דמי מור נזכרת במשפט שאמא שלה אמרה לה: "אם אתה אוהב משהו תשחרר אותו- אם הוא חוזר אלייך==>הוא שלך, אם לא==>סימן שלא היה שלך מאז ומתמיד.." תזרום הלאה,אל תתעכב על זה,פרפרים בבטן תמשיך להרגיש להרבה דברים שלא ייצא לך לממש בחיים.זה פרפור של דבר שהוא "לא הושג" מבחינתך ולרוע המזל יש הרבה דברים כאלה בחיים. לכן,תנסה לממש דברים רבים אחרים ככל שתוכל.בנות יבואו ויילכו חלק יישארו קצת וחלק יישארו יותר. החיים הם שרשרת של התנסויות וכדי להפיק מהם את המירב אתה צריך להביא את עצמך לידי התנסות ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת... תזכור- כל בן אדם מת-אבל לא כל בן אדם חי. ראיתי סטיקר היום על אחת המכוניות ברחוב "חייך-הכל לטובה" וזה משפט הסיום שיש לי להגיד לך : תחליף את ה במשהו יותר אופטימי לכבוד השנה החדשה משהו בסגנון נ.ב: המלצה שלי: אל תשאר בדברים שלא עושים לך טוב רק בגלל ש"אולי יש עוד סיכוי". ואם אתה כבר חותך,אז תעשה את זה בצורה מושלמת,זה או שחור או לבן..בלי ידידים וכו'. כי זה לא עובד. אם בא לך סתם לדבר עם קרייזי "הפסיכולוג של החבר'ה" טוסט (כמו שמכנים אותי החברים שלי) אתה מוזמן לעשות את זה או כאן או בתיבה הפרטית. שמייחג!!! |
|