theslv(נשלט) |
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
עידן הדגדגן.
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
theslv(נשלט) • 22 ביולי 2007
את הכתבים הללו כתבה ידידה-כותבת העונה לשם : כהנת הסקס הגדולה
היא אינה קשורה ישירות לשליטה נשית , למרות שבחלק מכתביה קיבלתי תחושה חזקה של פימדום... למרות היא "ממש" לא בעינין! השאלה היא: האם השליטה הנשית בכלל/ה-face sitting בפרט העבירו אותי על דעתי... וכל הקשור לדגדגן מושווה בעיני לשליטה נשית??? אתן/ם מוזמנים לקרוא, להיתרשם ולהגיב... חלק א'. מרד הדגדגנים. מתקפת הדגדגנים הייתה קצרה ואכזרית. לא היה לאן לברוח. לא היה מקום להסתתר. מעדותה של לשון אחת, שניצלה רק בקושי: "זה היה מטורף!! פתאום נחת עליי, משום מקום, דגדגן ענק וורוד ופשוט נצמד לי לגב והתחיל למרוח את עצמו עליי! למעלה, למטה, למעלה למטה ועוד פעם ועוד פעם... הייתי המומה! ניסיתי לברוח לצדדים, לאחור, אבל הדגדגן היה חזק ממני והמשיך והמשיך להתחכך בי... כשהבנתי שאין לי ברירה והדרך היחידה לצאת מזה היא לשתף פעולה, ביקשתי עזרה מהשפתיים, שגם הן היו המומות מהמתקפה הביזארית הזאת. בכלל, השפתיים קיבלו שוק, כשהן פגשו את "השפתיים התחתונות", אם אתה מבין למה אני מתכוונת... בסוף, כשכבר חשבתי שאני הולכת למות וכמעט כבר נתפס לי השריר, הדגדגן פשוט גמר עליי!! גמר ונעלם..." |
|
theslv(נשלט) |
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
המשך:
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
theslv(נשלט) • 22 ביולי 2007
חלק ב'.
המבצע היה מתוכנן לפרטי פרטים. בחדר המבצעים עברו שוב ושוב על המפות ועל תכניות חלופיות, במקרה הצורך. מוסוות בעלות החשכה, יצאו הלשון והשפתיים למתקפת נגד - נקמה! לאחר גישושים קלים במורדות החלקים של הירכיים, התגלתה לה הגבעה הקטנה והמלבבת. ובמרכזה, נח לו במתיקות, לא מודע לחלוטין לכוחות שצופים בו ברגע זה ממש, דגדגן ורדרד ועסיסי!! אצבע אחת נשלחה קדימה לבלבל את האוייב - וחדרה לתוך המנהרה האפלה והלחה. הסחת הדעת עבדה והלשון והשפתיים הסתערו על המטרה! כשהדגדגן התחיל להתעורר ולהבין מה קורה, כבר הכל היה לח ונוזלי. לא היה לו שום סיכוי מול התקפה שכזאת. הוא ניסה להתחמק, הזדקף והקשיח והתנפח, אבל! השפתיים לא הרפו ומצצו ללא הפסקה. הלשון סטרה בו מצד לצד במהירות עולה וגוברת והאצבע האמיצה, תקעה יתד במעמקים! הלשון והשפתיים הרגישו שהניצחון קרב, ממשמש ובא - והגבירו את הלחץ אף יותר. ואז, פתאום, היה רעד גדול ושיטפון ענק - והדגדגן גמר! גמר ונעלם... הלשון והשפתיים נשארו בשטח המומות ומובסות - ונוטפות נוזלים, שלא היו כלולים בתכנית המגירה החלופית... |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
22 ביולי 2007
infinite(נשלטת) • 22 ביולי 2007
ממש מדע בדיוני זה אח שלי... הנוסע השמיני
אתה בטוח שזה ידידה כתבה ולא אתה ? נשמע יותר כמו פנטזייה רטובה שלך אבל מקורי לאללה ,הזוי ומעניין |
|
theslv(נשלט) |
לפני 17 שנים •
25 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
25 ביולי 2007
theslv(נשלט) • 25 ביולי 2007
infinite כתב/ה: ממש מדע בדיוני זה אח שלי... הנוסע השמיני
אתה בטוח שזה ידידה כתבה ולא אתה ? נשמע יותר כמו פנטזייה רטובה שלך אבל מקורי לאללה ,הזוי ומעניין חחח זה בדיוק מה שאמרתי לה - שזה נראה כמו פנטזיה שלי... סחתיין עלייך אחותי! |
|