dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
25 ביולי 2007
מונולוג לירי..לערב קלאסי...
לפני 17 שנים •
25 ביולי 2007
dahanc(שולט) • 25 ביולי 2007
מוסיקה קלאסית היתנגנה בחדר , אורות רקע מושלמים...
נרות דולקים ,ויין של אצילים...ותוך כדי ריקוד צמוד וחושני לחש הישר אל תנוך אוזנה הענוג....כשהוא לופת את עכוזיה המלאים, וחובט בהן נחוזקה פעמים אחדות ,כשמידי פעם תוחב את אצבעו האמצעית הישר לרקטום הלח והפעור.... "ארצה "! נעם קולו בקלאסיקה טורפת וחושנית.... "על ארבע "! ציוה בנימה אבהית מלווה בציחקוק מפתה.... "לקקי את מגפיי "! פקד בחינניות סקסית .... "תמצצי כלבה "! שאג כשהוא מפשיל את מיכנסיו... "עמוק זונה " כשהוא לופת את שיערה השופע ודוחק... "כן ,כלבה כן , יותר חזק " כשהוא נאנק מתאווה , וממלא את גרונה במיצי השקד של תאוותו.... הוא לפת את גופה החטוב , וחדר אליה לתוך רקטומה כשפיה מלא ,וגופה רוטט , ובכפות ידיו הצליף על אחוריה האדומים כדם , לקול אנקות ואנחות כואבות שהיתמזגו, עם צלילי הנועם שליוו את המסע הקסום והמסוגף של העלמה היפה , כשהו נושק את צאוורה הענוג ולוחש זימה לאוזניה הערלות ,תוך שהיא נירעדת בסבך תשוקתה , ופורצת בשאגת אביונה... |
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
שלומציון • 26 ביולי 2007
יותר ארצי מלירי . יותר ארצי מקלאסיקה .
|
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לעני ולאביון
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
דובדבן • 26 ביולי 2007
תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
|
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
Re: לעני ולאביון
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
dahanc(שולט) • 27 ביולי 2007
דובדבן כתב/ה: תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
נמק ,והסבר ידידי, למה ???.... ....(בצחוק לא חייב....) |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
האמפרי • 27 ביולי 2007
dahanc כתב/ה: דובדבן כתב/ה: תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
נמק ,והסבר ידידי, למה ???.... ....(בצחוק לא חייב....) אולי בגלל זה?: "נו, אביינת כבר?" "לא ממש. מה זה קשה לי לאביין בזמן האחרון" "תני לי לרדת לך שתוכלי לאביין" (אתה מצליח לאביין עכשיו יותר למה לא?). |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
dahanc(שולט) • 27 ביולי 2007
האמפרי כתב/ה: dahanc כתב/ה: דובדבן כתב/ה: תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
נמק ,והסבר ידידי, למה ???.... ....(בצחוק לא חייב....) אולי בגלל זה?: "נו, אביינת כבר?" "לא ממש. מה זה קשה לי לאביין בזמן האחרון" "תני לי לרדת לך שתוכלי לאביין" (אתה מצליח לאביין עכשיו יותר למה לא?). [U]ועכשיו בכלל אני מתגלגל מצחוק...האמפרי ?...קח את החיים יותר בקלות...[/U] |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
נוריתE • 27 ביולי 2007
Poetry in mossion
|
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
זה ועוד
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
דובדבן • 1 באוג׳ 2007
האמפרי כתב/ה: dahanc כתב/ה: דובדבן כתב/ה: תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
נמק ,והסבר ידידי, למה ???.... ....(בצחוק לא חייב....) אולי בגלל זה?: "נו, אביינת כבר?" "לא ממש. מה זה קשה לי לאביין בזמן האחרון" "תני לי לרדת לך שתוכלי לאביין" (אתה מצליח לאביין עכשיו יותר למה לא?). הו הו הו כן כן כן אני מאביינתתתתתתתתת. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
Re: זה ועוד
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 3 באוג׳ 2007
דובדבן כתב/ה: האמפרי כתב/ה: dahanc כתב/ה: דובדבן כתב/ה: תמיד מצחיק אותי לראות את המילה אביונה בהקשרים מיניים.
נמק ,והסבר ידידי, למה ???.... ....(בצחוק לא חייב....) אולי בגלל זה?: "נו, אביינת כבר?" "לא ממש. מה זה קשה לי לאביין בזמן האחרון" "תני לי לרדת לך שתוכלי לאביין" (אתה מצליח לאביין עכשיו יותר למה לא?). הו הו הו כן כן כן אני מאביינתתתתתתתתת. ככןןןןןןןןןןן...האאאאאאא...ככןןןןןןןןןןן...ההאאא...תאאאבבבבבבבביייייננננננננננייייייייכככככככןןןןןןן כך ניגמר אותו ערב קסום.... |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
E U
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
דובדבן • 3 באוג׳ 2007
אני מכחישה כל קשר לעניין.
|
|