סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

what the bleep do we know

huan
לפני 17 שנים • 31 ביולי 2007

what the bleep do we know

huan • 31 ביולי 2007
שוב ושוב אני שומע על אנשים שצפו בסרט הזדוני הזה ונפלו קורבן למניפולציה של יוצריו.

מדובר בסרט שנעשה על ידי כת ניו-אייג הזויה הלובש ערשת מדעית ומדבר על נושאים כגון מכניקת הקוואנטים, ניורולוגיה וכו - מעוות אותם לגמרי עד כדי כך שאחד מהמשתתפים בסרט יצא נגדו בגלוי והאשים אותו בעיוות דבריו שלו, ולפעמים אפילו משקר בכוונה ומוסר מידע שגוי מיסודו וכל זאת בכדי להצדיק את אמונתיה חסרות הבסיס של הכת והעומדת בראשה - אמונות שהקשר שלהם למדע מקרי בהחלט.

הסרט עשוי בצורה מאוד מרשימה, מכיל בתוכו אמיתות, חצאי אמיתות ושקרים מה שמקשה על האדם שאינו בקיא די הצורך בנושאים המדוברים להתמודד עם הסרט, להבחין במניפולציה ולא ליפול במלכודת.

אם אתם חסרי ידע טוב במכניקת קוואנטים, בניורולוגיה, היסטוריה ועוד - פשוט אל תראו את הסרט או שעם ממש בא לכם תראו אותו עם מישהו שכן מביו ויכול להצביע על הטעויות הרבות שבו.

יש מקומות הרבה יותר טובים ללמוד מהם על פיזיקה קוואנטית, תודעה ונושאים אחרים ואני מציע בחום לב שתשתמשו בהם.

אני מעלה את הנושא שכן הוא מרגיש אותי באופן אישי ומיוחד שכן אני מכיר כבר 3 אנשים שרחוקים מלהיות מטומטמים ומהראש של חלקם אני מאוד תופס, שנפלו קורבן לסרט זה.