Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
תיאוריה חדשה - אנחנו מהפנטות :)
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 2 באוג׳ 2007
זוהי הודעה שקיבלתי מ"בעל תשובה" כלומר בחורצ'יק דתי שהגיע לאתר הפמדום שלי
הודעה זו גרמה לי לחייך Shalom o'Bracha, I came across your page and i dont understand it. 1st i gotta tell you that im a bal teshuva and i have no desire for you. I just have a serious question that none of my friends can answer. how are you able to dominate men so easily? what would make a man want to do everything you tell him? do you hypnotize him, i dont get it. anyway im askin cuz i broke up w/ my girl a while ago and i found out later she was into that stuff. I think i should give her another chance but first i want to make sure that the bitch wont try to hypnotize me or anything like that. and what gives you so much power if its not hypnosis? I would really appreciate an answer, i never found a pro before that i can ask this too. dont take this the wrong way im just curious. אענה לו בקרוב אך מסקרן אותי איך הייתן עונות לו ? |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
אלון-סאב(נשלט) • 3 באוג׳ 2007
לא היפנוזה ולא נעליים. אך ורק כשהגבר באמת רוצה, האישה באמת שולטת. אם כל הכבוד, ויש כבוד, אך ורק כשמרשים לה, היא בכלל יכולה. הסיפור המרכזי והיחיד כאן הוא ממש לא בלקחת, הסיפור האמיתי זה הלתת.
פשוט. |
|
עתליה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
עתליה(שולטת) • 3 באוג׳ 2007
מדהים להיווכח כל פעם מחדש שפמדום עדיין מצטייר כסוג של וודו...
|
|
daniel222 |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
daniel222 • 3 באוג׳ 2007
ברור שזו היפנוזה !!!
|
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 3 באוג׳ 2007
לא היפנוזה ולא נעליים. אך ורק כשהגבר באמת רוצה, האישה באמת שולטת. אם כל הכבוד, ויש כבוד, אך ורק כשמרשים לה, היא בכלל יכולה. הסיפור המרכזי והיחיד כאן הוא ממש לא בלקחת, הסיפור האמיתי זה הלתת.
פשוט. אלון, אני משוכנעת כי אתה יכול להתנסח בצורה מנומסת יותר, פחות וולגארית וראויה. שב בידיים שלובות, עיניים אליי והקשב היטב: מוטו: מערכת יחסים בין גבר לאישה הינה הדדית אך אי-סימטרית. נגעת בנקודה חשובה - מנטאלי. לא תיתכן שליטה ללא הפן המנטאלי, התמסרות הגבר מגיעה מרצונו, מתוך בחירה שלו.אך בל תשכח ,האישה מסמנת את היעד- המטרה, משתמשת בכל האמצעים העומדים לרשותה(ועומדים לרשותה) וכובשת. לו האישה לא תרצה בך, כל הלולינות שלך לא תועיל. הסיפור האמיתי זה לדעת לבחור מבין ערמת השחת את המחט. |
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לסיכום:
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 3 באוג׳ 2007
צריך שניים לטנגו.
אם היא לא תמצא בך עניין היא לא תקח, לא תשתמש. ואם לא תרצה- לא תתן. נ.ב ברור שאישה מהפנטת. סופשבוע נעים. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
Queencie(שולטת) • 3 באוג׳ 2007
למרות שאני רואה את עצמי כמי שנהנית משליטה כשזו מבוססת על בסיס מנטלי, ולמרות שאני מסכימה עם אלון על הצורך הראשוני בנתינה לצורך מימוש הלקיחה, אני חייבת לציין שבעולם השליטה הבינלאומי, ולאו דווקא הפמדומי, קיים המושג של היפנוזה ושימוש בהיפנוזה בהקשר של שליטה ובדס"מ.
הנושא עצמו מרתיע אותי באותה מידה בה מרתיע אותי שימוש בחומרים כימיים המשבשים את כושר השיפוט (לאו דווקא בהקשר של שליטה, אבל גם לכך זה משמש לעיתים), כך גם השימוש בהיפנוזה. אותם "שולטים/ות" משתמשים בהקלטות של קולם בהן הם פשוטו כלשונו שוטפים את מוחם של הנשלטים במסרים חוזרים ונשנים לגבי מה שאלה צריכים לעשות, מה שהם "רוצים" לעשות, ואיך הם יגיעו לכך באמצעות ה"מאסטר" או ה"מיסטרס" המהוללים. כשמשוחחים עם נשלט כזה מבינים מהר מאוד שהוא פשוט מדקלם את מה ששונן לו בתהליך שטיפת המח. הוא מאבד כל חשיבה עצמית בנושא, אינו מסוגל לתת לדברים ביקורת ומן הסתם אינו מעוניין למצוא בהם פגמים או כשלים. התחושה שאני קיבלתי בשיחות עם נשלטים (מחו"ל) שעברו סדרות כאלה, היא כאילו שוחחתי עם זומבי. אז למרות שאיני תומכת בסוג שליטה כזה, ולמעשה רואה בו אלמנט מתנגש עם עקרונות ה-SSC כיוון שלא ממש יש פה הסכמה (שטיפת המח מונעת אותה), היא קיימת ויש מי שמחפש דווקא סוגים כאלה של שליטה. יתכן שהפונה אלייך לילו נתקל במודעות המפרסמות שולטות שכאלה, ומכאן ההקשר שלו להיפנוזה. אבל מצד שני, להרבה אנשים (גברים כנשים) קשה לקבל את זה שנשלטים/ות יהיו מעוניינים בחוויה בדס"מית מרצונם החופשי וממשיכה פנימית שלהם לנושא, ולכן הם מסבירים לעצמם את חוסר ההגיון, לכאורה, בשימוש בהיפנוזה. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
dragon fly • 3 באוג׳ 2007
מה זה זומבי?
|
|
יהושוע(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
וואאווו הרצינות
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
יהושוע(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2007
תמיד מדהים אותי הרצינות וכבדות הראש כאן
מתדיינים גבוהה גבוהה פשוט לא נתפס לי, אולי זה רק אצלי? ננאאאאא לא נראה לי אוקיי יש אלמנט של רצון להשלט, להתמסר, לנוח בצילה (בחיכה, לרגליה... הכוונה ברורה ) של שליטה הכל טוב ויפה אבל המהות בסופו של יום היא כל כך לא מסובכת, אבל כל כך לא אני עדיין מאמין שמדובר בסופו של יום בגירוי מיני, ברגע שזה איננו - שום משוואה לא מתקיימת - אפשר לנסות להכחיש לחפש דוגמאות של כאלו שזה' ממש לא העניין אצלם' - לא יעזור כלום, הסיבה הבסיסית היא ארוטית\מינית ולך שם למעלה עם האנגלית, בעל תשובה או לא... אל תחפש לעצמך הנחות, זה לא היפנוט - זה אתה שרוצה את זה בהכרה מלאה |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
אלון-סאב(נשלט) • 3 באוג׳ 2007
הפנייה שלי היתה לחלוטין אל אותו כותב אידיוט שאין לו שמץ של קצה של הבסיס, מה זה בכלל Femdom , שליטה כניעה ו BDSM בכלל . לא כתבתי את זה לאף אחד אחר מלבדו, ואני באמת לא חושב שאני צריך לציין שיש לי %100 כבוד לכל אחד שכותב כאן, לא כל שכן לכל אישה דומיננטית שכותבת כאן. לי זה נראה כי מדובר בשאלה בסיסית - "האם FemDom והיפנוזה קשורים איכשהו", וכולם יודעים שכל קשר הוא מקרי בהחלט ובטח לא קשור לבסיס ה FemDom .
בקשר למה שקווינסי כתבה, כן, יש מטורפים שקופצים מגגות, זה לא אומר שהטירוף שאוחז בהם קשור ל FemDom , ובטח לא באופן בו הציג אותו האדון. מה אגיד - מצחיק. הפחד שנוטף מדברי האדון מצחיק אותי מכיוון שאין לו שום קצה של בסיס אחיזה במציאות. בנושא נימוס, וולגריות וצורה ראויה. צדקת. לא חסר. אישית, הנקודות שציינת הן הבטון שמתחת לבסיס ה FemDom מבחינתי. גם ברור שאם היא לא רוצה, שום דבר לא יקרה, בדיוק כמו שאם הוא לא ירצה... אבל אני בכלל מדבר על מפגש ראשון ולפני מפגש ראשון, לא בתוך קשר. אני מדבר על הנושא מנקודת ראותו של אותו כסיל שמפחד בצורה לא רציונאלית לחלוטין וכותב טרוניה שהנה, עוד רגע לילו תהפנט אותו ותהפוך אותו לעוד זומבי אחד בהרמון עבדיה, אך הוא בכוח אמונתו ב-ה' ושכלו מתנגד לה! מגוחך. |
|