מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
אינסטינק של אמא.
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2007
חשבתי הרבה לאחרונה שהרי לא מעט גברים טוענים בזלזול כזה "נשים מתות על כסף".
התחלתי בעצם לחשוב על בעלי חיים כמו למשל לביאה. ההקרבה בהגנה על הגורים כולל זה שהיא מספקת מזון קודם לגורים ובסוף אוכלת לא נתנת לתאור.בעצם התכונות הנקביות שלשמור על הגורים ולמות בשבילם זה ראוי להדגשה. חשבתי על נשים הן רוצות גבר חזק כלכלי וזה אכן נכון. אבל בתת מודע יושב לאישה בראש איזה מסגרת הבן שלה יקבל. הורים בעלי הכנסה כלכלית יוכלו לאפשר לילד להגיע עד להוניברסיטה כי יש כסף וכסף מניע עולם שלם. נכון שבשנים הראשונות האישה רוצה מתנות תכשיטים וזה באמת בישבילה? אני בספק .כי אותה אישה רוצה להיות אישה שמעריכים אותה קודם מהבעל. ברגע שיהיה לה כבוד זה ישליך על הילדים שלה ,למה? כי אישה עם בטחון עצמי כי בעלה מכבד אותה תכניס בטחון בילדים שלה ואז גם את הילדים שלה יעריכו. בעצם האישה חייה כדי שהילדים שלה יקבלו את התנאים המקסימלים שהיא יכולה לתת. אז פתאום שחושבים על זה אז האישה בכלל לא אגואיסטית מימה שזה היה נראה קודם. אף על פי שכמה שמנסים להבין אותן עדיין יש לי ולכם הרבה זמן עד שנבין את ראשן אם נצליח. אנחנו גם לא ניהיה בימקומן לעולם כי הילד גדל בגופן ויש איזה קשר חיבורי שלא יהיה לגבר לעולם. תחושת האחריות אצל נשים כנראה יותר חזקה בישביל זה אולי יש להן מצבי רוח שמישתנים לעיתים בצורה קיצונית. יש להן הרבה לחץ ולכן היום אני יכול להבין שלהיות אישה זה קשה ביותר ולכן אני קם כל בוקר ומודה לטבע שאני גבר. תחשבו המחזור זה מין הצקה כזו,הן חייבות להראות טוב . כל הזמן מצפים מהן ,ולכן יש סבירות שמצב הרוח שלהן לא מוחלט. שזה אומר הן מסוגלות להיות שמחות ועצובות באותו זמן. מצב כזה לא קיים בגברים לרוב למרות שיש תמיד יוצאי דופן. גברים מוחלטים לרוב או שהם במצב א' או שהם במצב ב'. אין להם מצבים שלא ניתן להגדיר. כמו כן המיניות של הגבר מוחלטת . גבר סטרייט לעולם לא ימשך לגבר ,ואם יקרה הדבר אז הוא לא סטרייט. אישה סטרייטית זה משהו הכי מורכב שיש בטבע מבחינתי. אישה דו מינית נניח אין בעיה היא יכולה להיתאהב בגבר והיא יכולה להיתאהב באישה. אישה לסבית יכולה להיתאהב רק באישה. סטרייטית זה מצב מוזר קצת כן ברור שהיא מתאהבת בגבר . אבל היא מסוגלת להימשך לאישה אך היא לא מסוגלת להיתאהב. זה אומר שבכל אישה יש את היכולת להימשך לאחת שהיא ממש יפה בלי שהיא דו מינית. זה מוזר כי איך אפשר להימשך לאותו מין בלי שיש נטייה ברורה. זה מראה שהמניות של האישה מורכבת ולא פשוטה. אישה יכולה לקבל סיפוק ללא אורגזמה. יש נשים שלא חוו אורגזמה אף פעם. זה מעניין כי לי זה נראה לא הגיוני. בעצם אני מבין שצריך להיות יותר סבלני כדי להכנס לראש שלהן ולרדת לסוף דעתן. זה נכון שהטבע יצר את האישה פגיעה יותר פיסית אבל נפשית נראה לי שהן מסוגלות לסבול כאבים נפשיים קשים ביותר. גם הרגשות שלהן מופתחים אין ספק ועדיין מבחינתי לא ברורים. אני לא בטוח שאישה יכולה להיות שמחה אם כל הזמן היא מודאגת מבעיות שקוראות שלעיתים לגברים לא ממש אכפת. לכן טענתי שאישה תמיד יש בה משהו עצוב אפילו במינון נמוך אבל עדיין הן תמיד מזילות דמעות בסרט שאני גם אם אני מתאמץ אני לא ממש מצליח. יש אצלן חיבור בין הסקס לרגשות זה באמת מעניין,שאתה יורד להן אתה מרגיש את הלב שלהן פועם למטה. לעומת זה בנים יכולים לזיין ולהפריד רגשות ללא מאמץ. ברור לי שיש מצבים שונים מימה שאמרתי כאן ,אני אומר את הדברים על סמך הכרות עם נשים מסוימות ואני מניח שיש נשים שמתנהגות שונה לכן לא ניתן לעשות הכללה. זה אך ורק מנשים שהיה לי איתן איזה קשר כולל ידידות. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
כל מילה בסלע!
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
godisafemale(שולטת) • 3 באוג׳ 2007
סלע קיומנו הסיבה שגברים קונים לנשים יהלומים וזהב, הם שומרים על הערך שלהם. גבר שמודע למהות הנשיות ומפרגן באמת ובתמים - מוצא עצמו לפני כל חג בחנות תכשיטים!
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2007
נכון וזה מעלה את הבטחון של האישה כי היא מרגישה יקרה חשובה ואהובה.
לאחר מכן היא תחדיר בטחון בילדים שלה. ילדים גם מרגישים ורואים שאבא מכבד ומעריך את אמא וזה משליך על האופי שלהם . חוץ מיזה אחלה תמונה של יהלום. |
|