בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלון סקסי חביב

עגיל בפטמה​(שולטת)
לפני 17 שנים • 6 באוג׳ 2007
עגיל בפטמה​(שולטת) • 6 באוג׳ 2007
חחח מגניב .. זה מה שיצא לי :

גררררר...! אוחץ', את פראית בצורה בלתי רגילה, משוחררת, קולית ובינינו? מאגניבה להפליא! סביר להניח שבחורינה כמוך גם יודעת לשמור על עצמה טוב טוב (אז נהנים, אבל מי אמר שצריך לזרוק את כללי המין הבטוח מהחלון... ואם את רוצה להתרענן בכללים, גם פה אנחנו לשירותך). גבר שמגיע למיטה שלך מרגיש כמו ילד בן שמונה שמגיע בפעם הראשונה לדיסנילנד. את רמת היצירתיות שאת מפגינה במיטה פאבלו פיקאסו לא הצליח להפגין בשיא התקופה הקוביסטית שלו. את פשוט לביאת הלביאות, נמרת הנמרות ושקלילת השקלילות, לכולנו יש עוד מה ללמוד ממך ויפה שעה אחת קודם.

rffl.gif cheer.gif smoking.gif
מUחדת

גם אני מאגניבה!

מUחדת • 6 באוג׳ 2007
מיד אחרי שהבנתי שגם אני פראית, משוחררת ומ(א)גניבית החלטתי לבדוק את השאלון הבא, העוסק בנושא המרתק והמשובב- ירקות העונה ו/או גברים.

ועכשיו בנות,
כשהבנו כי אנו חיות טרף ולא גפילטע {אוף. למה אי אפשר להיות גפילטע טורף?}
ושאת המציצות שלנו אנו מבצעות גם לפני שהוא נוסע למילואים,
כל שנותר לנו לבדוק הוא את איכות גברברינו על פי השאלון הנ"ל כדי לגלות לראשונה עם איזה טרף אנו מתעסקות.
הביטי או הזכרי בבולבולים המעצבים של חייך-
מי מהם הוא חציל, שעועית ירוקה, גזר או תפוח אדמה?

http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/tibetan_phllomancy.htm
Blondie the good​(מתחלף)

זה מה שיצא לי בשאלון המקביל

Blondie the good​(מתחלף) • 6 באוג׳ 2007
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/totach.htm

התוצאות:

"תתחתן איתי, גבר! הייה אב ילדיי! עשה אותי אשה! אתה לא סתם גבר, חביבי, אתה פשוט תותח אמיתי, מתת-אל לכל אשה ואשה. או כדברי המשוררת שרית חדד: "אין, אין עליך, מתה עליך, אתה הגדול מכולם". כלומר: רגיש, מודע, וביצועיסט מיטתי. נשים נמסות לך בין הסדינים ומעבירות את מספר הטלפון שלך מאחת מאחת לשנייה כמתנת יום-הולדת. ("אוחץ', קחי מתנה ליום-הולדת 30, ממני אליך – זה מספר הטלפון של הזיון הכי טוב בעיר"). ואני ממליצה: פתח סדנאות לחברים שלך, ויפה שעה אחת קודם."
כנראה קיבלתי חינוך טוב icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
walking dead
walking dead • 6 באוג׳ 2007
אני דורשת ספירה מחודשת! לא יכול להיות שאלו התוצאות שקיבלתי:

ציטוט: את בטח פולניה דור רביעי לפחות, שייכת לזן הקרפיוני הקר ביותר שיש לפולנים להציע.
סקס איתך משול לסקס עם ארטיק לימון. גם קפואה וגם עושה פרצופים חמוצים כל היום. כאשר את כבר מסכימה לסקס (לאחר שהעברת את בנזוגך גהינום של תחנונים, בכיות ורכישת מתנות בשווי אלפי דולרים רק כדי שתסכימי כבר, רבאק איתך) במקום לנסות ולהנות מהאקט את עסוקה בלהציק לו כגון: "נו, אתה בפנים כבר...?", "יאללה איתך, יש האלופה עוד 10 דקות", "מאמי, אתה חושב שאני דומה לאמא שלך...?"
אנו ממליצים לך בחום להצטרף למנזר ולהעתיק את מגורייך לואתיקן, ויפה שעה אחת קודם. אנו בטוחים כי לאור היותך קרחון בעל ותק בהוצאת גברים מדעתם אולי אפילו ישקלו להחזיר לך את בתולייך לפנים משורת הדין.

אפילו על מבחני אישיות מהימנים ותקפים בנוסח מעריב לנוער כבר אי אפשר לסמוך. איזה עולם.
המפקדת​(לא בעסק)
המפקדת​(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2007
עגיל בפטמה כתב/ה:
חחח מגניב .. זה מה שיצא לי :

גררררר...! אוחץ', את פראית בצורה בלתי רגילה, משוחררת, קולית ובינינו? מאגניבה להפליא! סביר להניח שבחורינה כמוך גם יודעת לשמור על עצמה טוב טוב (אז נהנים, אבל מי אמר שצריך לזרוק את כללי המין הבטוח מהחלון... ואם את רוצה להתרענן בכללים, גם פה אנחנו לשירותך). גבר שמגיע למיטה שלך מרגיש כמו ילד בן שמונה שמגיע בפעם הראשונה לדיסנילנד. את רמת היצירתיות שאת מפגינה במיטה פאבלו פיקאסו לא הצליח להפגין בשיא התקופה הקוביסטית שלו. את פשוט לביאת הלביאות, נמרת הנמרות ושקלילת השקלילות, לכולנו יש עוד מה ללמוד ממך ויפה שעה אחת קודם.

rffl.gif cheer.gif smoking.gif

זה מה שיצא לי גם icon_cool.gif
ספיריט, את פולניה ???? icon_eek.gif