Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לאושה יש יומוווווווווווווווווווווווווווווווווולדת!!!!! ((:
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 9 באוג׳ 2007
אושה יקרה....
איזו שנה עברה עליך ! שנה של גילויים והרפתקאות, של שיאים ושל הגשמת פנטזיות, של חברויות חדשות, של כתיבה ויצירה, ושל התעברות משמיים, כנגד כל הסיכויים... והנה את חוגגת יומולדת 29, הגיל הנורא מכל תתנחמי בזה שאת משבר גיל ה30 חווים בעצם ב29. אני מאחל לך : שתמשיכי להיות מוקפת ואהובה על ידי כל כך הרבה אנשים מקסימים שתמשיכי להגשים פנטזיות, ולפרוח בקשר הזוגי האוהב והמיוחד שיש לך עם אוש שכל הכאבים והמשברים שמלווים אותך לאחרונה יפתרו במהרה ועל הצד הטוב ביותר עבורך שתמשיכי להיות יפה ומושכת כפי שאת, גם אחרי שתמליטי...(; שתהיה לך לידה בטוחה וקלה, ושנוכל לבוא לדפוק את הראש ולעשות שטויות בברית של פוקסי... שתמשיכי לכתוב על המסע העמוק והמסעיר שלך, ולרגש את כולנו המון המון מזל טוב, אושר, עושר, ובריאות.... באהבה, דן }}}}}{{{{{{ יומווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולדת שמח לאושה, מלכת הרפת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 9 באוג׳ 2007
נראה לי שקצת הקדמת...
|
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 9 באוג׳ 2007
עדיף להקדים מלאחר...
אבל אני אתאפק עם הברכה שלי עד התאריך האמיתי ובינתיים יש לי רק משהו אחד להוסיף, פשוט כי אני לא יכולה להתאפק... [URL="http://www.2send.us/"][/URL] |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
walking dead • 9 באוג׳ 2007
הוכרזו חגיגות יום ההולדת הממלכתיות לאושה, איזה כיף! (אז מה אם יש עוד קצת זמן)
יקרה שלי, זוגיות נהדרת יש יורש עצר בבטן יש חברים אמיתיים יש חיוך שממיס לבבות יש מילה טובה ולב זהב ענקי יש אז מה נשאר לאחל...? שהשנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה, עם המון המון אושר, חגיגות טובות לרוב, בריאות וצחוק תינוקות ומעט מאוד פקאצות ובוסים מעצבנים. אוהבת אותך. [URL="http://www.2send.us/"][/URL] |
|
תהום(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
תהום(מתחלפת) • 9 באוג׳ 2007
מזל טוב לפרה!!!!!!!!
לפרה הכי מתוקה בעולם המון המון מזל טוב עד 120 המון אושר ועושר, בריאות. שכל משאלותייך יתגשמו ותגשימי את החלומות הגדולים באמת. שתפרחי בזוגיות המקסימה שיש לך עם אוש. ושתמשיכי להיות חברה טובה, אוהבת שתמיד תמיד יש לה את הרצון לעזור. וכמובן שתהייה לך לידה קלה ונעימה. אוהבת אותך המון מור |
|
Gold Dust Woman(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Gold Dust Woman(שולטת) • 9 באוג׳ 2007
אושה יקירתי.
ביום ראשון יש אנשים שיחגגו את יומולדתם, ואחרים ישבו לעשות מבחן בתיאוריות. אז לפני שיומולדתך מתממש ובא, רציתי לאחל לך דבר ראשון- בריאות! דבר שני, שהשנה ה-30 לאושה תהיה טובה יותר מזו שקדמה לה: נטולת פקאצות או פרובוקציות, מלאה בגילויים חדשים וכמובן, איך אפשר בלי- משפחה שמתרחבת והופכת, במושגים של רבנו גיאורג זימל, מדיאדה לטריאדה. אני מאחלת לך שהכלים שאספת השנה ישרתו אותך נאמנה בהמשך. מזל טוב מיאו. |
|
Whip(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Whip(שולט) • 9 באוג׳ 2007
אם כבר התחילו, אז יאללה בלגן....
אז המוווווווווווווון מזל טוב לך אושר אהבה ילדים (בינתיים אחד! פרה פרה... ) עבודה שתאהבי ותוערכי ותהני ממנה יום יום, זוגיות.....שתמשיך כמו שהיא, ואף תגבר ותתחזק שחברים עתירי צומי תמיד יקיפו אותך שלא תפגעי מחברים יותר, ועוד ועוד ועוד... כל מה שאת מאחלת לעצמך, ולאוש ולפוקסי. והבדס"מ?..... הוא עוד יעשה קאמבק, אני מאמין... אז שוב המון מזל טוב, }{ |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
...............
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
DARLING • 9 באוג׳ 2007
מזל טוב
אושר ועושר צמיחה והגשמה DARLING |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Tobias(אחר) • 9 באוג׳ 2007
מזל טוב מותק
שתתני הרבה חלב ותאכלי הרבה חציר ואוש הרפתן יעשה לך הרבה....נו...מה שעושה פרות טוב! |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
אושה היקרה.!@!
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
להבה חשופה • 9 באוג׳ 2007
מזל טוב ליום הולדתך הקרב ובא.
מאחלת לך שכל אשר תייחלי יתגשם . ברור לא? {מי אמרה שזה יקרה!! } מברכת אותך ששנה זו הבאה עלייך לטובה תביא לך המון אושר ושמחה ובריאות לכולכם. שמחה ואהבה רבה שתמשיך ותגדל לעד. מזל טוב להבה חשופה !@! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי אוג' 09, 2007 5:21 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|