שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

קרב הוגן וכוחני

Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 12 באוג׳ 2007

קרב הוגן וכוחני

Queen Yasmin​(שולטת) • 12 באוג׳ 2007
תיאור סשן האבקות בשעות הבוקר. ( מבוסס על תיאור סשן אמיתי , עד לפני שבוע)

הטלפון צילצל 2 דקות לאחר שסיימתי לנקות את הסטודיו ולחטא את האביזרים השונים לאחר הסשן הראשון בבוקר ,בדיוק בדרכי להיכנס למקלחת.

"הלו" עניתי.

"המלכה יסמין?" שאל הקול הגברי מהצד השני.

"כן, המלכה יסמין מדברת" עניתי שוב.

"בוקר טוב. הייתי מעוניין להגיע אליך לסשן האבקות. ביקרתי באתרך וקראתי שאת גם מתאבקת בנוסף לפטישים אחרים. ראיתי את תמונותייך באתרך ותמונות סשנים באתרים השונים והייתי מאוד מעוניין לחוות ולדעת אל את בהאבקות.
אני יכול לקבוע איתך סשן לשעות הצהריים ? שאל בקול מצפה לשמוע תשובה חיובית.
ישנה אפשרות לקבוע עימי סשן בתיאום שעה מראש, עניתי.
"סיימתי רק עכשיו סשן כך שאהיה מוכנה לסשן האבקות רק בעוד שעה . יותר מאוחר לא אהיה פנויה כי כבר קבעתי סשנים בתיאום מראש בצהריים ואחה"צ. האם תוכל להגיע בעוד שעה ב 12.00 ?

"זה נוח לי מאוד כי אחה"צ עלי לערוך הכנות אחרונות לנסיעה מחר" ענה בקול מתרגש ומתלהב.

"תגיע לממלכתי ב- 12.00בדיוק ואל תקדים או תאחר. בשעה 11.40 צלצל שוב לאשר את הגעתך" עניתי בקול סמכותי ונתתי לו את הכתובת והוראות כיצד להגיע לממלכה.

"אהיה שם בדיוק בשעה נקובה ואצלצל לאשר 15 דקות לפני ההגעה" ענה שוב בקול מתלהב. אגב, שמי X תודה ולהתראות" הוסיף לפני שניתקנו את השיחה.

לאחר שסיימתי להתקלח ולהתבשם הכנתי לעצמי שתיה קרה, והתיישבתי מול המחשב עם כוס שתיה וסיגריה, קצת רוגע מנוחה לפני הסוויץ' לסשן האבקות. כל סשן שונה מקודמו ולכן יש צורך בפרק זמן של לפחות שעה בין סשן לסשן כדי לנקות את האביזרים השונים ולהכין את הסטודיו לסשן הבא, להתקלח , למרוח קרם גוף וכו'... בנוסף להכנות אלו נחוץ ביותר לנקות את הראש ולעשות סוויץ' מנטאלי ולהבטיח את המקסימום לסשן מוצלח ומהנה.

בשעה 11.45הטלפון צילצל שוב והבחור אישר את הגעתו כפי שביקשתי. לאחר 15 דקות בדיוק, ובשעה שנקבעה, פעמון דירתי צילצל. פתחתי את הדלת כשאני כבר לבושה בטייץ קצר , גופיה צמודה, ושערי אסוף לאחור וללא תכשיטים. התייצב מולי גבר לערכתי בגילאי 30+ / 35,
יותר מבטוחה כי גובהו היה קרוב ל 1.90 ובעל גוף יחסית חטוב, חייך והפגין ביטחון רב כשראה את הבדלי הגובה בינינו.

"ברוך הבא לממלכתי. אני המלכה יסמין" אמרתי כשידי מסמנת לו להיכנס. הוא נכנס וחיכה להוראה ממני לאן להמשיך. בבקשה אתה יכול לשבת בסלון.

"תרצה משהו קר לשתות לפני שנתחיל?" שאלתי

"כן...אודה לך מאוד, כוס מים" ענה

" תרגיש בנוח , אני כבר חוזרת " עניתי ופניתי לכיוון המטבח.

חזרתי תוך כמה שניות עם מגש ושתי כוסות מים קרים. הנחתי את הכוסות על השולחן והתיישבתי על הכורסה מולו. "אנחנו נגדיש כמה דקות ראשונות לשיחת תאום קלה על מנת שנכיר אחת את השני" הוספתי תוך כדי שאני מגישה לו את אחת הכוסות. ביקשתי ממנו שיספר לי קצת על עצמו, נסיונו בבדס"ם, האם היה אי פעם אצל מלכת סאדו ומה הוא מצפה מהסשן.

"שמעתי עלייך מכמה אנשים, קראתי תיאורי סשנים שלך באתרים וקיבלתי את ההרגשה שאיתך אוכל להגשים את הפנטזיה שלי והיא להתאבק עם אישה שהיא חזקה ומלכת סאדו כי הבדסם" נורא מסקרן אותי,אמר לאחר שסיפר קצת על עצמו. "חוץ מהאבקות אגרסיבית וידידותית עם חבר אין לי נסיון עם נשים או נסיון בדסמי כללי. העולם מסקרן אותי כמו הפנטזיה שלי. אבל, אם לומר את האמת, כשאני רואה עכשיו את ההבדלים בגובה בינינו אני קצת חושש מלהתאבק איתך מכיוון ואינני רוצה לגרום לך לנזק גופני חס וחלילה.."

"אל תדאג לבטחוני ואל תתן להבדלי הגובה לבלבל לך את החושים. התאבקתי די הרבה עם גברים בערך בגובה שלך ותאמין לי שהגובה לא עזר להם להכניע אותי. אשמח להגשים לך את הפנטזיה אם אתה עדיין חושב שתוכל להכניע אותי" עניתי לו בטון מלא ביטחון עצמי ואתגרי.

"אם את לא חוששת אז אני מוכן" ענה.

"מצויין. אין חוקים בהאבקות ואתה יכול לנסות להכניע אותי בכל דרך שנראית לך בדיוק כמו שאני אנסה להכניע אותך בכל דרך שנראית לי. מכיוון ובאת להתאבק איתי ואני מלכת סאדו, אם לא ידוע לך אז תדע שלא רק אשתמש בטכניקה של האבקות אלא גם בפטישים שונים כדי להכניע אותך טוטאלית." הודעתי לו בטון ברור ומכוון.

"אני מבין ומסכים לכל דרך שהיא כי רוצה לנסות ולחוות שליטה נשית" אמר כשמבט תמוה על פניו.

"אם כך, בוא אחרי לסטודיו שם הכנתי את מזרון ההאבקות". אמרתי תוך שאני קמה ועושה את דרכי לסטודיו. "אתה יכול להתפשט ולהישאר עם תחתון. תניח את בגדיך מקופלים על הכורסה בפינה" הוספתי כשנכנסו לסטודיו. הוא עשה כפי שהוראתי לו ועלינו על המזרון.

התחלנו מהתנוחה כשנינו על הברכיים כשבדקות הראשונות התגוששנו כדי למצוא את החולשות של כל אחד. הוא ניסה להפיל אותי אבל מהר מאוד ראה עד כמה אני זריזה ואיזו מהירות השתחררתי מהאחיזה שלו. כחלק מהאסטרטגיה המנטאלית שהפעלתי נתתי לו להרגיש בטחון עצמי מופרז, ולכן, בפעם השניה כשניסה את אותו הטריק נתתי לו בכוונה להפיל אותי ולאחוז את ידי מעל לראשי. אלא, לפני שהספיק להתיישב על רגליי ולנטרל אותי לגמרי כרחתי את רגליי החזקות מסביב לבטנו באחיזת צבט חזקה ומהודקת שמהר מאוד השאירה אותו מתנשף ומחפש אויר לנשימה. פעולה זו גרמה לו לשחרר את ידי ואז הפלתי אותו על צידו כשאני מהדקת יותר ויותר את רגליי .

" התחלת להתנשף מהר מדי , לא ? אני מעשנת הרבה שנים ולא מתנשפת כמוך אפילו עוד לא התחלתי להזיע ? " אמרתי וצחקתי. icon_lol.gif

ההמשך יבוא מחר ...

ערב טוב לכולם !
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 13 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 13 באוג׳ 2007
"שכחתי להזהיר אותך מראש שלמרות שאינני גבוהה אני מאוד חזקה בידיי וברגליי כפי שאתה עכשיו נוכח לראות ולהרגיש" פלטתי תוך כדי שאני צוחקת ומגחכת בקול שובבני. הוא ניסה בידיו לפתוח את אחיזת רגליי אבל תפסתי את ידו הימנית והצמדתי אותה למזרון כשחלק גופי העליון נח עליה ומנטרלת אותו. הוא ניסה עוד כמה פעמים להשתחרר מהאחיזה שלי אבל ללא הצלחה.

"אתה נכנע?" שאלתי בצחוק . הוא שתק מרוב מבוכה אז נתתי עוד לחיצה חזקה על רגליי כדי לסמן לו שאני מחכה לתשובה.

"כן אני נכנע" אמר כשהוא מנסה לשאוף אויר . שיחררתי את אחיזתי, קמתי ונעמדתי מעליו.

"אתה רואה עכשיו שאין לך מה לדאוג לביטחוני הפיזי. אתן לך עוד הזדמנות להכניע אותי. באם לא תצליח ואכניע אותך שוב אתה מתחייב לעשות ולציית לכל רצונותיי עד סיום הסשן. מסכים?" שאלתי בקול סמכותי מאוד למרות שהיה לי די ברור מה תהיה תשובתו.

"כן.. מסכים" אמר בקול נמוך. ראיתי את המבוכה על פניו, אבל, יחד עם זה גם את הרצון להשיב את כבודו וה"אגו" הגברי.

קמנו ונעמדנו אחת מול השני כשידינו מגששות ומנסות לתפוס את השני ולהפיל. הרגשתי / ראיתי את מבטו המהסס , שנבע מהעובדה המנטאלית שהוא מתאבק עם אישה, וניצלתי אותה כמובן לטובתי. הצלחתי למצוא פתח ולתפוס את ידו הימנית ובמהירות הפלתי את עצמי למיזרון תוך כדי שאני מושכת אותו איתי. הוא מעד ונפל על הבטן וראשו מסתובב מצד אל צד כמחפש אותי, אבל, לפני שהספיק להתרומם אני הייתי כבר על ישובה על גבו. תפסתי את שתי ידיו והבאתי אותם מאחורי גבו ומעל לברכיי באחיזה שלפתה את ידיו וניטרלה אותם. מיד לאחר מכן לפטתי את שני ידי מתחת לסנתר ומשכתי את ראשו כלפי מעלה וקרוב לחזה שלי עד כמה שאפשר. תנוחה זו נקראת בהאבקות "לפיטת הגמל" וב-99% אחוז של המקרים מי שנתפס באחיזה זו נכנע מהר מאוד בגלל הכאב שנגרם לגב התחתון ואי היכולת שלו לחלץ את ידיו ולהשתחרר.

"אתה נכנע?" שאלתי שוב בתרועת נצחון ובצחוק גדול. מרוב הלחץ ששמתי על סנתרו ופיו במשיכה למעלה הוא לא יכל לענות. שיחררתי טיפה את הלחץ ואמרתי: "תסובב את הראש באם אתה נכנע"

נענוע לא איחר לבוא ושיחררתי אותו מהאחיזה כשאני ממשיכה לצחוק מרוב שמחה. נתתי לו מנוחה של דקה לערך לשאוף אויר ולחזור לעצמו אבל מבלי לקום מגבו.
לפני שהספיק להבין מה עומד לקרות תפסתי את שני אוזניו ושוב משכתי אלי לחזה. אלא שהפעם התכופפתי ואמרתי בקול שקט ומגרה: "אתה רוצה עוד הזדמנות להכניע אותי או שאתה כבר משוכנע בכושר שלי, הא?" . קמתי מעליו והוספתי: "תמתין כאן ותתכונן לעוד האבקות, מיד חוזרת" ויצאתי מהסטודיו למטבח כדי להביא עוד 2 כוסות מים.

כשחזרתי הוא ישב על המיזרון כשגבו נשען על הקיר וראשו בין רגליו. הגשתי לו את הכוס :"הנה, שתה מים ותרגע ...אולי זה יעזור לך קצת" אמרתי עם חיוך משועשע ומבט שמשדר ספקות ביכולתו. נתתי לו כ 3 דקות לנוח ואז שאלתי: "מוכן?" הוא קם תוך שהוא מזיז את ראשו לחיוב ונעמד במצב כוננות. כדי לבלבל אותו מנטאלית החדרתי לעיניו מבט עמוק ומהפנט תוך שאני מתכוננת לפעולה הבאה. החלטתי לשחק איתו קצת וגרמתי לכך שנסתובב במהירות כשכל אחד מנסה למצוא פתח להפיל את השני. לפתע הוא איבד את שיווי משקלו ונפל על גבו. לא בזבזתי שניה ומיד התיישבתי על החזה שלו כאשר רגליי מצמידות בחוזקה את כתפיו וידיו לריצפה. הוא מיד התפתל בפראות כדי לגרום לי ליפול מעליו ולאחר כשתי דקות הצליח והפיל אותי על גבי. ההבדל היה שלא התבלבלתי מהנפילה והפעלתי זריזות מיידית.
לפני שהספיק לנצל את ההזדמנות שנפלה בידו, להתיישב עלי ולנסות להכניע אותי, תפסתי במהירות את ראשו בשערותיו ודחפתי את פניו וגרונו בין רגלי ולחצתי בחוזקה. ידיו ניסו בכל דרך להפריד את רגליי ולשחרר את פניו אבל לשווא. אני רק הגברתי את הלחץ תוך שאני צוחקת בקול רם. בגלל קוצר אויר, והכאב על צידי גרונו מהלפיתה החזקה, פניו התחילו להאדים והעייפות שלו גברה. ידעתי שאם אחזיק אותו כך עוד כמה דקות לא תהיה לו ברירה אלא להיכנע שוב...וכך היה. "אם אתה מוכן להיכנע דפוק 3 פעמים עם ידך פעמים על המיזרון" ...והסימן שוב לא איחר להגיע. שחררתי אותו מהאחיזה ובמהירות הפלתי אותו על גבו והתיישבתי על החזה שלו כשגבי מופנה לפניו. "היו לך שלושה הזדמניות ונכשלת" אמרתי בקול שמח אבל תקיף. "עכשיו הגיע הזמן למלא את ההסכם שלנו" הוספתי תוך כדי שאני שמה את רגליי על איברו ואשכיו בתנועות גירוי שנמשכו כמה דקות כדי לתת לו טעם על הבאות. ראיתי שהוא מתחיל להתחמם אבל לפני שנתתי לו את מלוא הזדמנות הפסקתי וקמתי מעליו.

ההמשך יבוא מחר ... icon_wink.gif
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 14 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 14 באוג׳ 2007
עברתי ממצב ישיבה למצב עמידה והתחלתי לדרוך על כל גופו, מראשו לעכוזו וחזרה ולא חסכתי ממנו עמידה קצרה על צידי פניו. גניחות הכאב שלו לא איחרו להגיע. לאחר כמה דקות של טרמפלינג כוחני ירדתי ממנו והבטתי לכמה שניות בפניו כשהמראה המפוחד שלו רק הגביר את הגירוי המנטאלי שלי. התחלתי להעביר את כף רגלי הימנית בעדינות אירוטית ואיטית על פניו לאורך עפו, תוך כדי מבט קשוח ובלגלוג: "תסניף אפס, תסניף את כפות רגליי". הוא היסס מתוך מבוכה כשהוא מסתכל עלי בעינייו המפוחדות. הפלקתי לו מכה קלה על אפו תוך שאני נותנת לו מבט חודר וחמור. הוא כנראה הבין שאין טעם לסרב למלכה, שרק עכשיו הכניעה אותו במהירות שלוש פעמיים וטעם את חוזק ידיה ורגליה, מיד התחיל לנשום ולהסניף את כף רגלי שנחה על עפו ופיו. לאחר כדקה לערך תפסתי את אפו בין שתי הבהונות הגדולים ולחצתי על ברכיי בכדי להפעל לחץ שמנע ממנו לנשום דרך הנחיריים. בפעם הראשונה הרגיש את אחד מדרכי החניקה שלי וההתפתלות שלו היתה מהנה ביותר.

שיחררתי אותו מהאחיזה והתיישבתי שוב על החזה. נתתי בו מבט ארוך עם חיוך זדוני על שפתיי ולפני שהבין מה אני זוממת הנחתי יד אחת על פיו וביד השניה צבטתי את נחיריו כך ששוב לא יכל לנשום ולא רציתי למנוע ממנו להתפתל בפראות בנסיון לשאוף אויר הנמכתי את עצמי מה שגרם לעוד משקל על פניו. כך החזקתי אותו כ-30 שניות ושחררתי. חזרתי על הפעולה הזו מספר פעמים. הוא נשף במהירות בנסיון לתפוס כמה שיותר אויר וכמה שיותר מהר. לא נתתי לו הרבה זמן לנשום אויר לפני שהרמתי את ראשו בשערותיו ודחפתי את פניו בין שדיי כשידיי לופתות את עורפו ולוחצות בחוזקה. ראשו הסתובב בפראות בנסיון להחלץ מהאחיזה שלי. שוב החזקתי אותו כך במשך 30 שניות עד ששיחררתי את האחיזה ונתתי לראשו ליפול חזרה למזרון. הזיעה התחילה להתאסף על פניו תוך שהוא שוב שואף אויר במהירות מרוב פחד ששוב אחסום את דרכי נשימתו. קמתי מהחזה שלוו ופקדתי עליו לפתוח את פיו. הפעם הוא ציית מיד וללא היסוס.

"דבר אחד הוא כנראה שכח לקרוא בפרופיל שלי שאני קיצונית וסאדיסטית" לכמה רגעים חשבתי על כך וצחקתי בצחוק פנימי. "

למרות כל הכאב שעבר עד כה ראיתי מזוית עיניי שהוא לאט לאט מתחמם ואיבר מינו מתחיל ללחוץ על תחתוניו. החלטתי להתחיל להגביר את יסוריו ולטמטם לו את החושים קצת בגירויים בדסמיים ולחילופין טיזינג שכנראה עדיין לא חווה. העברתי שוב את כף רגלי על פיו באיטיות ארוטית, צבטתי את שפתיו עם אצבעות רגליי, ציוויתי עליו ללקק את כף הרגל ולחילופין למצוץ את הבהונות. נתתי לו לפנק כך במשך כמה דקות עד שלפתע, מבלי שציפה לכך, דחפתי את כף הרגל עמוק לתוך פיו ושוב לחצתי עם ידי על ברכיי כדי לשים יותר משקל של הרגל. הוא ניסה בידיו להוציא את רגלי מפיו אבל אני במהרה תפסתי יד אחת, הורדתי אותה למיזרון ומתחת לרגלי החופשיה , בכך ניטרלתי אותו. החזקתי אותו כשהוא לגמרי חסר אונים, מבלי יכולת להתגונן ומראה הכניעה על פניו היה מקסים ומהנה.

הוצאתי את רגלי מפיו והוא היה לגמרי באפיסת כוחות מרוב המאמץ לנשום אויר במשך חמש הדקות האחרונות שבהם התעללתי בו. ניצלתי את ההזדמנות, לקחתי את האזיקים שהיו תלויים על הקיר ושמתי אותם על ידיו מאחורי גבו ללא כל התנגדות מצידו. אולי מתוך שידע שאין טעם להתנגד או אולי בסתר ומתוך סקרנות וגירוי, רצה שאשלוט עליו? הסיבה לא היתה חשובה כרגע. מה שכן היה חשוב - קביעת השליטה המלאה שלי כעובדה גמורה.

"קום על בירכייך" פקדתי עליו. בגלל שידיו היו קשורות מאחורי גבו היה לו קשה למצוא את שיווי משקלו ונפל פעמיים על צידו כשאני צוחקת בשובבות מהמראה המשעשע הזה. בנסיון השלישי הצליח לייצב את עצמו ואז נעמדתי לצידו כאשר ידי מושכת את שערותיו אחורה ומעבירה את ציפוריי על פיטמותיו באיטיות מגרה ביותר. הוא לא היה יכול לשלוט על עצמו ואיבר מינו התחיל להזדקר מרוב ההתגרות. צביטה חזקה בפיטמה, מלווה בשריטות מהירות ומכאיבות לאורך החזה, החזירו אותו מהר למקומו בצרוף גניחות כאב משעשעות עבורי. המשכתי להחזיק את שערותיו והתעללתי בחזה מספר דקות לפני שהפסקתי ונעמדתי ישירות מולו במרחק פסיעה גדולה ממנו.

ההמשך יבוא מחר ...
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 15 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 15 באוג׳ 2007
"פסק את רגלייך מהר" ציוויתי עליו. במבט מאוד מפוחד הוא עשה כמצווה. נתתי לו כמה שניות להתייצב ולספוג מנטאלית את המצב בו הוא מצא את עצמו. הרמתי את רגליי ובתנועה מהירה בעטתי בקלילות באשכיו. הבעיטה היתה קלה ורק מיועדת להעמיק את הפחד שלו ולתת לו את המחשבה המזוייפת שאני רק קצת משתעשעת אבל לא מכאיבה. הוספתי עוד 3 בעיטות קלילות כאלו שגרמו לו להתכופף . הבעיטה הרביעית היתה מכוונת וחזקה ותפסה אותו לא מוכן. הוא התקפל ונפל על צידו וגבו מתפתל מכאב ומתאמץ לנשוף אויר. הנחתי את רגלי על החזה ונעצתי בו מבט חודר במשך כשתי דקות עד שנרגע, בזמן הזה הדלקתי סיגריה והעברתי את רגלי מהחזה לפיו. לקחתי שאיפה עמוקה מהסיגריה, התכופפתי קרוב לפניו ושיחררתי את העשן מפי ממש מתחת לנחירי אפו. מכיון וכף רגלי סתמה את פיו לא היתה לו ברירה אלא לנשום את העשן פנימה. עיניו התגלגלו וראשו נע מצד אל צד בנסיון להשתחרר. המשכתי את התעלול הזה עוד כשלוש פעמים לפני ששיחררתי את פיו והעברתי את רגלי לאשכיו ואיבר מינו שסרב להירגע והיה זקור. נעמדתי עליו התחלתי לעסות את האיבר ברגל אחת כשהשניה מועכת את אשכיו מכובד משקל גופי. התעללות זו ממש שיגעה אותו מכיון ושוב היה חסר אונים טוטאלית. ראיתי בהבעות פניו עד כמה הוא מתאמץ להתאפק לאחר שקיבל אזהרה מוקדמת ממני שלא יעיז לגמור ללא קבלת אישורי. לאחר כמה דקות נוספות התיישבתי על הבטן כשגבי מופנה לפניו. תפסתי את אשכיו שהיו כבר נפוחים והתחלתי לגלגל אותם בין אצבעותי תוך שאני לוחצת ומועכת כל כמה שניות. כדי להוסיף לגירוי ולכאב לפטתי אותם בידי הימנית בחוזקה ומשכתי כלפי מטה. בידי השמאלית התחלתי לגרד את ציפורני על עורם כשמידי פעם צובטת את העור. לחילופין העברתי גם את ציפורניי בקלילות על איברו שהיה עכשיו כבר נפוח, זקור ומוכן לשחרר את השפיך שבו. התגרתי בו עד כמעט לנקודה שהוא לא היה יכול להחזיק את עצמו ובפתאומיות הפסקתי. לפני שהצליח להירגע , קימעה הרמתי את עצמי מעט מביטנו וזזתי אחורה כשאני מתיישבת בחוזקה על פניו. ראשו התחיל לזוז מצד אל צד בנסיון לשאוף אויר אך לשווא. ידי הימנית היתה מאחורי גבי ומחזיקה את ראשו בשערותיו בזמן שידי השמאלית צבטה את פיטמותיו בשנית. מיד הבין שאין טעם להתנגד, הפסיק לזוז וחיכה לבאות שלא איחרו להגיע. בתנועה חדה הורדתי את עצמי מפניו לשכיבה על צידי כשידי עדיין אוחזת את שערותיו. משכתי את ראשו בין רגלי ובאחיזה לחצתי על צווארו בחוזקה ולתוך ישבני. הוא התפתל מכאב ובחיפוש אויר לנשימה. בתנוחה זו שני ידיי היו עכשיו חופשיות ואיפשרו לי לאחוז את איבר מינו שהיה זקור ומוכן להתפרקות אבל לא לגירוי החליבה שהתחלתי ו. ידיי החלו לנוע בתנועות ארוטיות קצובות למעלה ולמטה כשמדי פעם עוצרת לכמה שניות ארוכות שרק הגבירו את סיבלו. רגליו התחילו להתפתל בפראות בנסיון להשתחרר מאחיזתי אבל ללא הצלחה. השליטה שלי על כל חלקי גופו וחושיו היתה מושלמת. המשכתי בהתעללות החליבה הזו עד שנתתי לו אישור לגמור תוך ספירה של 10 לאחור. ".... כשהגעתי לסיפרה "6" זרם אדיר פרץ ממנו בהנאה פראית. שיחררתי את אחיזתי מגרונו, הורדתי מעליו את האזיקים ופקדתי עליו להיכנס למקלחת ולהתנקות. לאחר כ-10 דקות יצא מהמקלחת כשהוא לבוש ומסורק. כוס מיץ תפוזים קר חיכה לו על שולחן הקפה בסלון. התיישבתי בכורסא מולו עם סיגריה וכוס מיץ בידי.

"האם זו הפנטזייה שתמיד פינטזת עליה?" שאלתי

"או לא המלכה יסמין....כזו פנטזייה עוצמתית וכוחנית לא עלתה במוחי בכלל. זה מעל ומעבר למה שציפיתי .פתחת את עיניי לעולם חדש והגברת את סקרנותי ותאבוני. למרות הכאב הפיזי, שזו הפעם הראשונה שלי שאני חווה אותה בעוצמתיות כזו, ולמרות המבוכה המנטאלית שלי על שהכנעת אותי 3 פעמיםאו יותר ובקלילות שלא ציפיתי לה, אני עדיין בעננים ויקח לי כמה ימים לקלוט את מה שקרה לי כאן היום. אני מודה לך מאוד ומקווה שתתני לי הזדמנויות נוספות לנסות לנצח" אמר עם חיוך נבוך על שפתיו.

"בהחלט שאתן לך הזדמנויות רק תדע ,בגלל שהיום זו הפעם הראשונה שלך איתי לא הפעלתי את כל "תיק הטריקים" שלי איתך. אל תפתח יותר מדי ציפיות לנצחון כי אחרת תתאכזב שוב. אני מתאמנת ומתחזקת מיום ליום ובפעם הבאה אפעיל אקטים חזקים ועוצמתיים יותר" השבתי עם צחוק וקמתי מכורסתי ...

הוא קם מהספה, נתתי לו חיבוק ידידותי קל ונפרדנו ב"להתראות בקרוב". נעלתי את הדלת אחריו והתחלתי בהכנות לסשן הבא .

סוף

מאחלת לכולם המשך וסוף שבוע רגוע ומבורך, חיוכים והנאות מרובות !

המלכה יסמין