מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
אונס בזהות כפולה.
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 17 באוג׳ 2007
בתאריך ה-13-6-2007 הגיע לי לאימל תוכן הבא: "שלום אמוץ ברצוננו להזמין אותך לפורום מוסקלי חדש עם דגש לגיטריסטים קח קישור ותרשם.כן יש שם אזור גדול למטאל." נרשמתי לאתר גלשתי והכרתי חברים רבים כעבור חודשיים בדיוק מנהל האתר החליט לעשות מפגש בחוף ראשון בשעה 12:00 כדי לעשות על האש כל הלילה. הגעתי מוקדם ככה חצי שעה ליפני בכניסה לחוף על הכביש שם. ראית מולי ארבע בנות לבושות יפה ובוודאי שלא חשבתי שהן מהאתר כי באתר המשתמשים היו בעיקר גברים וגם לעשות על האש בים לא באים עם בגדים של בילוי.מה שכן אחת הבחורות הזכירה לי מישהי באתר סאדו שלא ראו את פניה בתמונה אבל המבנה גוף היה תואם פתאום מרחוק אני רואה מישהו ,הוא שואל את מהאתר אמרתי כן זה אני אמוץ אה אחי ואני איציק. דיברנו וצחקנו והוא אמר לי בא לך לטעום משקה שהכנתי ? אמרתי כן ושתיתי וזה היה מאוד טעים. ישבנו על הספסל והתחלתי לחוש כבדות שהולכת וגוברת. לפתע אני חש מכה בלחי אני מתעורר שהים מולי המרחק 30 מטר שאני קשור וחסר תנועה,לפתע עומדות מולי ארבע נשים שפתאום נזכרתי שזה אותן אלה שעברו שם באזור. הייתי מבוהל ולא ממש הבנתי איפה אני גם בגלל שעוד לא נעלמה לחלוטין השפעת הסם. שלום אמוץ אתה יודע מי אני? לא אתה בטוח? כן ולזיין לי במוח שאני מתוקה אתה יודע? רגע את ... שלא תזכיר את שמי לשב והיא והיא סטרה לי ברשעות. תשמע אמוץ אני לא סובלת שאומרים שאני מתוקה ואתה חושב שמותר לך לעשות הכל. אני הזהרתי אותך בשיחה פרטית שלא תקרא לי מתוקה ואתה צחקת ואמרת מה תעשי לי. אתה זוכר אני אמרתי שיהיה סוף לכל זה והסוף יהיה היום. אני לא מביןן מה את מתכוונת להרוג אותי? לא יודעת אבל אם תמשיך לשאול שאלות אני אבצע את העונש שמגיע לך. את יודעת יש מפגש של חברי האתר המוסיקה והם יבואו ויראו אותך ומה תעשי אז? היא הסתכלה על חברותיה והן צחקו ,אמוץ השעה כבר לידיעתך 12:30 ואתה יודע הם לא יגיעו. אז אמרתי לה מאיפה את יודעת? היא צחקה כי אני המצאתי אותם. אני לא מבין . אני אסביר לך אני שלחתי לך אימל שאתה מוזמן לאתר שהוא לא קיים והוא אתר מאולתר שאין לא כתובת ורק מימעט מחשבים היתה גישה אליו. אני המצאתי דמויות וחברותי המציאו אתר שלמראית עין שלך קיים. כן ומאיפה את מבינה במגברי גיטרה? אני אגיד לך בגללך נאלצתי 3 חודשים לגלוש באתרים וללמוד את החומר לעומקו. כל זה עשית בישביל לטמון לי מלכודת? כן אמוץ כן כי נשבר לי מימך ומהמחמאות שלך ונימאס לי שאתה מזכיר אותי בכל מקום . אם כך את מטורפת ואת צריכה טיפול נפשי . היא הכניסה לי אגרוף לגב. רגע אולי תירגעי לא אני לא ארגע עד שאני אממש לך את פנטזיית אונס קבוצתי. תודה אבל את מבינה לא באמת היתכוונתי לזה. אני יודעת שלא התכוונת אבל אני רוצה לפגוע בך נפשית כי אני פגועה מספיק ואתה אמוץ גרמת לי להיות סדיסטית. אתה כל שני וחמישי אמרת שאני מסוגלת לשלוט ושכנעת אותי . אבל אמוץ את מרגיז אותי ואני מתה לשלול מימך את זכויות האדם. הן הובילו אותי כבול באזיקים ואיום עם אקדח. הגענו לביתה היא אמרה אוקי עכשיו אתה תנקה לי את הבית ליפני שאני וחברותי נבצע בך אונס אייכותי והיא צעקה בקול רם 3 חודשים חיכיתי לזה חיכיתי לפגוע בך ולהרוס את חייך. היא וחברותיה גמרו אותי . הרגשתי שאני מאבד את עצמי ופחדתי שהיא באמת תירה בי כפי שהיא אמרה. למחרת בבוקר אחרי שהן קשרו אותי וישנתי על הריצפה אני מקבל מכה חזקה קמתי מבוהל . היא התחילה לתקוף אותי ולהאשים אותי ולהגיד "אתם הגברים שנואים עלי ואני אתנקם במין הדוחה הזה,אתם טיפשים ואין לכם רגשות". פתאום שמתי לב שאני לא קשור ומצד שני הייתי עייף ולא ממש היה לי כוח להלחם בה והיא ממשיכה לסתור לי על הגב על הפנים. היא התחילה להגיד איזה מין גבר אתה ? מה אתה לא מסוגל לעצור אותי? תפסתי אותה שהיא משתוללת הורדתי אותה על הריצפה ואמרתי לה תירגעי והאמת שפחדתי שחברות שלה בחדר השני עם האקדח. הבאתי אות למצב שהיא לא יכלה לזוז והיא צעקה תיתקע כבר את הזין שלך מאסטר חלש תיתקע. אמרתי לה כן ואז חברות שלך יכנסו לחדר וירו בי ואז יהיה לך סיבה למישטרה שתקפתי אותך. היא אמרה לי אף אחד לא פה וחוץ מיזה חנון כמוך לא מפחד אותי. היא המשיכה נו תיתקע אותי כבר תאנוס אותי יזבל חננה תיפגע בגופי תפגע בו. הייתי קפוא לא יכולתי אמרתי לה אני לא יכול לא יכול לאנוס אותך. היא צחקה ידעתי שאת כלומניק עלק מאסטר. והיא המשיכה לוזר אתה אמוץ לוזר. פתאום תפסתי קריזה קפצתי עליה קרעתי את בגדיה לקחתי מה שראיתי וקשרתי אותה. אז היא אמרה במגירה העליונה יש וזלין. אמרתי לה שום וזלין אני אשים מעט רוק ואני אפתח לך את התחת עד שתיתעלפי. לקחתי רוק והתחלתי להחדיר אצבע במאמץ,היא הרטיבה את כול הריצפה והיא כבר התחילה להזיע. החדרתי בקושי שלוש אצבעות והיא צעקה מהכאב והיא אמרה יותר חזק מזדיין בתחת יותר חזק. באתי שהתחת מכווץ עם מעט רוק והכנסתי את הזין ולקח לי 10 דקות והכנסתי במאמץ הכי קשה והיא כבר הוציאה קולות כאילו הורגים אותה. החרמנות תפסה מהירות כל הכנסה והוצאה של הזין היא בכתה ואמרה הכי חזק והמשכתי וגמרתי לה רבע ליטר בתוך התחת . הוצאתי את הזין שהיה עם שפשפות ולא יכולתי לגעת כי זה כאב רצח לה היה קצת דימום במעי הגס אבל לא רציני . ששיחרתי אותה הרמתי אותה למיטה והיא לא יכלה לתפקד כימעט מחוסרת הכרה. נלחצתי ולא עזבתי עד שהיא התאוששה והיא התעוררה עם חיוך והיא היתה ממש מסוממת. |
|