סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המתמחה המלקה - חלק 3 .

מתחלף ליברלי
לפני 17 שנים • 18 באוג׳ 2007

המתמחה המלקה - חלק 3 .

מתחלף ליברלי • 18 באוג׳ 2007
הנה החלק השלישי, שני הקודמים פורסמו גם כן בפורום זה ממש.

דקות ארוכות המשכתי ללקק ולמצוץ את כוסה המתוק של דנה שהיתה עסוקה תוך שהיא גונחת בהנאה בסידור שולחנה . לפתע הסיטה את הכסא עליו ישבה לאחור, הפשילה את תחתווניה כליל, והכוס המדהים שלה נגלה לעיני. רגליה החלקות והשזופות הונחו על השולחן והיא נשענה לאחור כשישבנה בולט מעט החוצה. דנה הורתה לי בחיוך של נצחון לרדת לה, קצת יותר למטה. קירבתי את לשונה בשנית אל בין רגליה אבל דנה גערה בי. "למטה יותר" סיננה ואני הבנתי את מבוקשה. תוך שניות ננעצה לשוני עמוק בישבנה המדהים ופגשה בפי הטבעת שלה. "חדרת לפרטיות שלי, עכשיו תחדור הלשון המגעילה שלך לתחת שלי.
לאחר מספר דקות של ליקוקים "משתדלים", כשבכל אותה עת עינגה דנה את עצמה, פקדה עלי להחדיר לה בתחילה אצבע ואחר כך עוד אחת. דנה נאנחה בלחש, אחר גברו אנחותיה, כשפסקו מעט רק כשאמרה לי משפטים משפילים כמו תמשיך אפס, אל תפסיק כלב, ולשיא השפלתי הגעתי כשטענה שעם זין כזה עלוב אין פלא שאני מתמחה בירידות והחדרת אצבעות. למרות ההשפלה המשכתי לבצע את משימתי בדבקות, לא התחשק לי לספוג עוד מלקות, וכשגמרה דנה בזעקות מתוקות, נשמתי לרווחה. רגליה רעדו דקה ארוכה.ואני נותרתי למרגלותיה.
כשגמרה לרעוד נעמדה דנה כששולי חצאיתה חזרו למקומם הטבעי. דנה הורתה לי לכרוע על ברכיי ולהשאר באותה תנוחה עד שהיא חוזרת מהשירותים. התחננתי הפניה שלא תשאיר אותי בתנוחה המשפילה, וטענתי שהבירכיים כואבות לי. בתחילה סירבה אבל פתאום ניצת זיק ממזרי בעיניה. "אתה יודע מה, אם אתה לא רוצה להשאר ככה וכל כך כואב לך אז תבוא איתי". שאלתי אותה לאן והיא גערה בי על שלא הקשבתי לה. "אחריי לשירותים אפס".
על ארבע הובילה אותי דנה לחדר השירותים בקצה המשרד, ובזמן שכמעט זחלתי במסדרון הבנתי מה הולך להתרחש. כשהגענו לחדר השירותים המרווח יחסית הסבירה לי דנה שמכיוון שביקשתי שלא להשאר במשרדה, ואף התלוננתי על כאב הברכיים, אין לה ברירה אלא לשטוף ולחטא לי את הפה. חשבתי להתחנן על נפשי אבל היה ברור לי כי כל בקשה או תחינה שלי רק תגביר את ייסוריי והשפלתי. בחדווה בלתי מוסתרת הורתה לי דנה לשבת על ישבני ואחר כך לשכב על הריצפה הקרה. רגלי הקיפו את האסלה, ונאלצתי לקפל את בירכיי אל מנת שאוכל להניח את ראשי על הריצפה. המתמחה הסקסית הרימה את חצאיתה, וכרעה תוך שהיא מקרבת את הכוס המדהים שלה אל גופי. עיני לטשו את ערוותה בתשוקה ובפחד, וקיוויתי כי בסופו של דבר לא תוכל להטיל את מימיה. שניות לא מעטות של יובש גרמו לי להרגיש כי ייתכן שתקוותי תתגשם אבל לפתע ביצבצה טיפה מבעד לבשרה הורוד והעסיסי, אחר כך עוד טיפה, וסנטרי וצוארי נרטבו כמעה. שניה לפני שפרץ הקילוח זזה דנה סנטימטרים קדימה כך שהנוזל הצהבהב כוון לעבר פי. אינסטינקטיבית הידקתי את שפתי וכשצעקה עלי לפתוח את הפה מילאתי את מבוקשה. דנה השתינה לי ישר בפה ובעיניים חצי עצומות הבחנתי בחיוכה הנהנה והמשפיל. "תשתה הכל אפס, אתה צריך להגיד תודה על שאני מוכנה להעניק לפיך המסריח את השתן המלכותי שלי".