SideWinder |
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
האביר שלה
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
SideWinder • 23 באוג׳ 2007
איפה שהו בפנים כולנו, הבנים, כך אני מאמין, לא בנויים להיות נשלטים 24/7
הטבע חנן אותנו ביצר לשמור ולהגן על בת זוגנו, להיות לפני הכל ואחרי הכל האביר שלה. לפנק, לתמוך כשצריך ולהוות משקל כנגד. לכן מעניין אותי האם ישנם כאלה מכם שחושבים אחרת, שמסוגלים ואולי בעצם חיים כנשלטים בכל רמ"ח איבריהם בכל רגע נתון, גם לאחר אקט שליטה בו שני הצדדים הגיעו לסיפוקם? בנות, אותה שאלה במהופך. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
Re: האביר שלה
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
שוטרת* • 23 באוג׳ 2007
potential כתב/ה: הטבע חנן אותנו ביצר לשמור ולהגן על בת זוגנו, להיות לפני הכל ואחרי הכל האביר שלה.
לפנק, לתמוך כשצריך ולהוות משקל כנגד.. בעיני, מה שכתבת זה בדיוק ה24/7 המדובר. תקרא לזה נשלט/אביר/מלך/כלב/וואטאבר. (חוץ מהמלה "כשצריך" , הייתי מחליפה אותה ב"תמיד ובכל מצב") |
|
SideWinder |
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוג׳ 2007
SideWinder • 23 באוג׳ 2007
מה שכתבתי יכול לתאר מערכת יחסים "נורמאלית" בין גבר לאישה
אם מתייחסים לפאן אחד שלהם. כאן קיימת מערכת שונה שבה האחד נחות בהסכמה תמיד, וכך הם מעדיפים את זה. ההבדל בין הכלב לאביר מהותי ומשנה את "פער המעמדות". אלה שאין להם פיצול אישיות יכולים להיות רק דמות אחת בכל פעם. |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
לדעתי.
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
אלון-סאב(נשלט) • 24 באוג׳ 2007
24/7 זו פנטזיה בלבד, הרי העבד חייב ללכת לעבודה להרוויח לחמו יום אחר יום ורק אחרי העבודה יכול עבד לחיות כ-עבד ממה שנשאר מה- 24/7 . אם הוא עמיד, זה סיפור אחר אבל רחוק מלהיות הסיפור של הרוב.
מה גם. בעיניי להיות האביר שלה, לפנק, לתמוך וכשצריך להוות משקל נגד, הכול מתוך הוקרת כבוד, אמון וכניעה, זו הגדרתו של "סאב" , ויש ויעדיפו "עבד". בפנטזיה אי אפשר לחיות, אבל אפשר להגיע מאוד קרוב לכך במסגרת הקשר הזוגי. חשוב להבדיל בין גבר שהוא "עבד" רק בזמן סשן ובין גבר שבמבנה האישיותי שלו הוא כנוע לאישה אחת, אפילו אם מתוך בחירה, גם אם מתוך הרגל, למרות שלנשים אחרות הוא לא בהכרח "כנוע" במיוחד, ובין גבר נוסף שהוא פשוט נולד או "גילה" שהוא נמושה, סמרטוט רצפה או פשוט עבד קיצוני לכל אישה בעולם הזה, אפילו לאלה שלא מראות שום נטייה או יכולת לדומיננטיות. כל אחד מהם זו דינאמיקה אחרת. זה תפיסת עולם הבי.די.אס.אם אחרת: עבד סשנים, עבד בזוגיות או עבד קיצוני. לשאלתך. יש כאלה שזו בדיוק משאת נפשם ואותם הייתי משייך לעבדים קיצוניים, אבל אפילו הם רחוקים עד מאוד מלהגשים את משאלתם - בגלל שאין הם יכולים לממן גם את מחייתם וגם את הפנטזיה שלהם, ואפילו אם יכולים הם, מעטות הנשים שתרצנה בעבד קיצוני שכזה. אישה זו אישה. בת אדם בשר ודם. שים עליה כתר, שים עליה קולר, אתה רוצה להראות לה אהבה? להראות לה כניעה? להראות לה שליטה? ישנה רק דרך אחת בדוקה. במסגרת קשר זוגי מלא. ומכיוון שכך הם פני הדברים, עבד קיצוני שאוהב את זה רק 24/7 אין לו את הכלים להחזיק קשר זוגי עם אישה ולספק לה את מה שכל אישה בעולם הזה זקוקה ורוצה בו. אישה רוצה שיאהבו אותה. אישה רוצה שידאגו לה. אישה רוצה שיחבקו אותה חזק כשהיא עצובה או בוכה. אישה רוצה שיהיה לה לפחות אדם אחד בעולם הזה עליו היא יכולה לסמוך כשעיניה עצומות. אישה רוצה שיחזרו אחריה. אישה רוצה שיעריכו אותה קודם כל בזכות מי שהיא בפנים ורק אחר כך בזכות מה שהיא נותנת ואיך שהיא נראית. כך מצטייר בעיניי האביר האידיאלי. הסיבה מאחורי האביר שכורע על ברכיו זה שנים בפרופיל שלי. אחרי כל הרצונות הבסיסיים האלה ובדיוק בתחום בו ה- בי.די.אס.אם נכנס, מתפלגות להן רצונות האישה. חלק ירצו שיעריצו ויסגדו להן, חלק ירצו שישלטו בכל תו בחייהן, חלק ירצו רק במיטה, חלק כל הזמן, חלק עם רגשות, חלק רק במסגרת סשנים מלאי תשוקה אך ללא רגש וכו' וכו'. חשוב להפנים את זה לפני שמתדיינים על מהות, כדאיות או בכלל קיום המושג 24/7 . אבל הוא קיים וקראתי לא מעט באתרים בחו"ל על קשרים שכאלה, יותר דווקא מתחום ה מייל-דום אבל 24/7 זה 24/7 . |
|
כרית(אחר) |
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
כרית(אחר) • 24 באוג׳ 2007
potential כתב/ה: מה שכתבתי יכול לתאר מערכת יחסים "נורמאלית" בין גבר לאישה
אם מתייחסים לפאן אחד שלהם. כאן קיימת מערכת שונה שבה האחד נחות בהסכמה תמיד, וכך הם מעדיפים את זה. ההבדל בין הכלב לאביר מהותי ומשנה את "פער המעמדות". אלה שאין להם פיצול אישיות יכולים להיות רק דמות אחת בכל פעם. לא יודע מה איתך, אבל לכשתהיה לי מערכת יחסים עם מישהי שאינה ונילית, אני לא אהיה "נחות בהסכמה", זה לא עושה לי את זה. אני לא חושב שיש משהו פסול ב"מערכת יחסים ונילית", זה לא מוריד מהערך של מה שנעשה לאחר מכן בין ארבעה קירות. לא שאני פוסל את מי שבוחר לחיות ככה, פשוט רציתי להבהיר שמערכת יחסים בין אנשים מהקהילה לא חייבת להיות כפי שהצגת אותה. |
|
SideWinder |
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 באוג׳ 2007
SideWinder • 24 באוג׳ 2007
תגובה יפה אלון-סאב. תודה
|
|