amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
את שאני
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 27 באוג׳ 2007
תו לי לשקוע בבושם המשכר שלך
שמשקר תן לי לחוש אהובה ונחשקת מוגנת ולו לערב אחד תן לשקר לחלחל תן להאמין שאם אמצוץ לך מספיק טוב אם אנוע איתך אם אציית לכל אחת מגחמותיך תאהב אותי ולא אהיה עוד לבד תן לי לשקוע בחמימות ביתך או ביתי עכשיו זה גן- עדן תן לשכוח את הקללה תן לחוש טובה תן לי לחוש נערצת להנות מזמן חסד בו טרם ידעת או שכחת את שאני תן לי לשהות עוד דקה אחת בגן-עדן בטרם אשוב לגיהנום |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 27 באוג׳ 2007
מה קרה לאופציית העריכה?
תו= תן |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
נוריתE • 28 באוג׳ 2007
תני לעצמך חומד שלי
להאמין בעצמך. לדעת שאת יכולה גם להיות לבד זה לא אומר להיות בודדה כי יש לך חברים וחברות ולדעת לחיות עם הלבד הזה כי הכוח נמצא אך ורק בך. אוהבת אותך. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
Re: את שאני
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 28 באוג׳ 2007
Aimee כתב/ה: תו לי לשקוע בבושם המשכר שלך
שמשקר תן לי לחוש אהובה ונחשקת מוגנת ולו לערב אחד תן לשקר לחלחל תן להאמין שאם אמצוץ לך מספיק טוב אם אנוע איתך אם אציית לכל אחת מגחמותיך תאהב אותי ולא אהיה עוד לבד תן לי לשקוע בחמימות ביתך או ביתי עכשיו זה גן- עדן תן לשכוח את הקללה תן לחוש טובה תן לי לחוש נערצת להנות מזמן חסד בו טרם ידעת או שכחת את שאני תן לי לשהות עוד דקה אחת בגן-עדן בטרם אשוב לגיהנום מופלאה |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 28 באוג׳ 2007
איימי את משהו משהו ,תמיד מרגשת אותי ושוברת אותי למה אני לא יודע.
מתוקה אני שמח שחזרת לרשום פה הרגשתי שאת חסרה . כנראה שיש לך השפעה עלי עובדה לא יכולתי להשאר במקום שנחסמת.ממש כאב לי עלייך. האופי הלבבי שלך משהו וכן אני אגיד את זה באובססביות מצטער זה אני ולא פגשתי מעולם אישה שכל כך אינטילגנטית ריגשית אמיתית כנה מותק . הבנות בפורומים השונים צריכות לילמוד מהאופי האנושי שלך הכנות,הנאמנות,ההיתמסרות טוב לב אופי מדהים שאני אם אני אזכה למצוא אישה בעלת אופי כמו שלך אני ימות בגיל 120 עם חיוך ענק. |
|