מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
פרדה מחברתי האהובה
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 29 באוג׳ 2007
הבוקר התעוררתי שאני לבד ועכשיו כבר אין זיק של תקווה מתפלש לבד במיטה מתעטף ביסורי נפשי כה אוהב אותך בלעדיך אני מורק ונותרתי מושמט זעקתי לשמיים למה? למה אותה לקחת? התמאלתי בחרון לא אזמר יותר ברון ליבי רוסק גופי נמק אקרא בשבילך קדיש יותר לא יהיה בוקר מרנין שסעו את גופי נקרע חלק מנפשי נלקחה מימני הזהות נותרתי מרוטש נותרתי שחוט נותרתי הרוס נותרתי ערירי ויתום נותרתי חסר כל היום בחצות אסיים את מלאכתו של הבורא אשלול את חיי כדי למצוא אותך אין לי מקום בעולם ללא את |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
Re: פרדה מחברתי האהובה
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 29 באוג׳ 2007
אמוץ כתב/ה: היום בחצות אסיים את מלאכתו של הבורא אשלול את חיי כדי למצוא אותך אין לי מקום בעולם ללא את אמוץ, צריך לקרוא למשטרה לאתר אותך? האם זה איום בהתאבדות? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
לא מה פתאום זה רק בישביל השיר.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
אז בבקשה, אתה מבהיל כאן אנשים!
הנה אני, רק בשביל השיר: יושבת כאן, מול המחשב, עם אקדח בידי, כדור בלוע, מחכה לסיים את השיר וללחוץ על ההדק. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
Aimee כתב/ה: אז בבקשה, אתה מבהיל כאן אנשים!
הנה אני, רק בשביל השיר: יושבת כאן, מול המחשב, עם אקדח בידי, כדור בלוע, מחכה לסיים את השיר וללחוץ על ההדק. לא בטוח שאת כולם אני מבהיל ,אני מבהיל את מי שאכפת לו מימני בצורה מסויימת למרות שאין כוונה להבהיל לכן ישר הגבתי ואמרתי שזה רק בשביל הטקסט. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
Re: שאני אבין
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
קטסטרופה כתב/ה: איזה אסון יקרה אם הוא יתאבד?
אני אמנע מתגובה לגופו של עניין, רק בגלל שאתה אתה, ואין להתייחס לדבריך ברצינות. זה ביזבוז זמן ומשאבים. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
תודה לאיימי.
לפני 17 שנים •
29 באוג׳ 2007
תודה על האכפתיות שלך באותו זמן אני גם קצת מתנצל על כמות המחמאות שחילקתי לך
אולי זה נראה מוגזם לך ולסובבים הבעיה שלי זה לא נראה מספיק. אי אפשר לתאר את היחודיות שלך במילה אחת . וכן אני לא כמו הרוב אני מפרגן למי שאני מעריך ואוהב ולא עוקץ. אני באמת מצטער שאני מלחיץ אותך אבל את יודעת יש תקופות קשות והשירה משחררת. מיצד שני אני חייב לך הרבה ואת לא מבינה למה ,אני אסביר כי את שינית בי משהו חינכת אותי וחיזקת אצלי דברים חיוביים. אני אולי נראה לך מטרד אבל את יודעת איימי מה שהלב מרגיש עדיף להוציא כי אם אפנים ארגיש רע . אני שונא לשמור בלב . האינטילגנציה של הרגשות שלי מפותחת מאוד בגלל העיסוק במוסיקה . ולכן לך אני מתייחס שונה כי את לא כמו כולן. את משהו אחד ויחיד שאין לו תחליף את מרגשת אותי כל פעם מחדש. את משהו משהו. את יודעת עכשיו לא נוח לך שאני מביע את הרגשות שלי בפומבי אבל בתודעה האנשים בעתיד יתייחסו אליך באופן מיוחד כי לאט לאט אנשים מתחילים להפנים שאיימי זו אייכות מיוחדת שאני בגלל האינטואיציות שלי מצליח להבין שוידע שמי שיזכה בך זכה ביקום. |
|