מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 באוג׳ 2007
ארוע בשני חלקים.
לפני 17 שנים •
30 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 באוג׳ 2007
חלק א' :
כן בטח אני אוהב לדרת לך לאט לאט שהכוס שלך מלא לחות עם רייח דגדגן של ניחוח. ללקק לך את הרגלים גם זה אני אוהב. כפות הרגלים שלך לבנות וצרות והאצבעות עדינות . אני מוצץ וזה טעים והרעב גדול וזה מהנה לא מפסיק איזה חצי שעה. אחרי זה אני מלקק לך את הבטן ואת החזה אבל משעמם ואני חוזר לכוס שהוא מזיל ריר כאילו הכוס זה כמו לוע של חיית טרף רעבה. ואז אני עובר למקום שאסור כי רק האיסור מגביר את הגירוי לתחת היפה והנקי שלך מלקק כמו מסומם מכור לרייח. את שיכורה ואני כבר מסופק במובן האורלי. פתאום בא האטרף שאני רואה את גופך העדין פתאום בא לי לאכול אותך. אני תופס אותך מוריד אותך מהמיטה לריצפה הקרה שפני הופכות למרושעות. אני מוריד אותך לארבע ואת רועדת ומפחדת אני קושר אותך. אני חש את הרעידות והזין עומד כמו מטורף. הכוס שלך מזיל הפרשות ללא סוף את מחורמנת מוות ומפוחדת מוות. אני בהשפעה של סם המשיכה בכלל לא יודע בדיוק איפה אני. אני קורע מימך את בגדיך כדי להשפיל אותך כדי להכאיב לך . כדי שתסבלי ולי יהיה כיף.זה כיף להשפיל להוריד את הראש שלך שיהיה צמוד לרצפה לשים את הידים שלך מתחת לבטן שיש עליהן אזיקים. את הרגלים והידים לחבר ושהתחת בולט החוצה ומסתכל עלי ואני נושם בכבדות הגירוי המיני חזק מידי ובילתי נסבל . לא יכול להיתפאק שם חומר סיכה ומתחיל לדחוף רק בתחת כי מבחינתי זה האיבר מין שלך. מכניס את הזין ואני יודע שזה כואב לך ואני מעוניין שיכאב לך ותייללי כמו גורה שאמא נטשה אותה אני מכניס את הזין במאמץ ואת נקרעת ואת מרגישה ששוסעים את גופך. אני יודע שזה כואב לך נורא אבל זה מחרמן אותי יותר ואני דוחק אותך לריצפה הקרה עם משקל גופי ומוחץ את גופך המדהים וכואב לך יותר ואני כבר לא יכול מרוב הגירוי אני מאיץ ומאיץ עד שאתה צורחת ודמאט אני גומר לך בתחת עד שאת נקרעת. המחשבה שנקרעים לך שם נימים קטנים של דם מגרה אותי המחשבה שהמגע המיני כה כואב לך עושה לי את החיים טובים כי כיף להיות סאדיסט ורק זיונים בתחת כל השאר כבר לא מעניין אותי. חלק ב' : יום למחרת נתקפתי תחושה של כניעות רצון לסבול. היא נכנסה לחדרי שהיא מחכה עם הראש למטה ואומרת מלכי מה אתה רוצה שהעשה? אני רוצה שתשלטי בי עכשיו אני רוצה שתשפילי אותי ותוציאי עלי את כל הסבל הנפשי שלך. היא התחלפה וצרחה תרד לארבע ממתי מותר לך לעמוד אלא אם ננתי לך אישור עבד רד . ירדתי היא נשענה עלי עם הרגל והתחילה להגיד אתה אמוץ אשם בכול. אתה אשם שאני נשלטת אתה אשם שאני מתוסבכת ובלי מרוב אהבה לשלול מימך את חייך . התחלתי להתחנן מלכתי על תעשי זאת בבקשה . היא אמרה טוב נראה מה אתה שווה היא החלה למשש ולבדוק ולהגיד מממ מעניין זין לא רע והיא הכאיבה לי. בייצים נחמדות בלי לתלוש לך אותן מה אתה אומר אמוץ? לא בבקשה אל תעשי זאת. טוב אז תלקק לי את הרגל בינתיים תלקק מה אנו אמורה להגיד לך ? אם פעם הבאה לא תעשה זאת אני אוציא אותך להורג. כן כלבלב כן עכשיו בבוהן כן תמשיך עכשיו מתחת תמישך כן כלבלב שלי תמשיך אך אני כה נהנת להשפיל אותך איזה כיף. אחרי זה היא שלפה שוט והחלה להכות אותי שהיא יודעת שאני שונא את זה אז זזתי. היא אמרה אין בעייה היא הביאה גיר וצירה את המסגרת שאני תופס ואמרה אם תעבור את הקווים זה הסוף שלך. אני מהליקוקים מזיל ריר מהפה לא יכול להפסיק הזין עומד לי מוות. אחרי זה היא דחפה לי את התחת והכוס ככה איזה חצי שעה ונכנסתי להתקף חירמון מלכתי קראתי. מה אתה רוצה מימני עבד? אני מתחנן תזייני אותי כי אני כבר לא יכול להתאפק אני מאוהב בך ואני רוצה שתיתני לי מכוחך המדהים והנשי מיופיך המרהיב ומהרשעות שאת מוציאה שאת שולטת . היא קרעה מימני את הבגדים והם היו חזקים אז היא הפעילה המון כוח וקראה בטרוף. התחת שלי כבר חם לא יכול חייב שהיא תחדור היא העבירה את האצבע ואמרה מעניין. לקחה חומר סיכה ופתאום הופתעתי זו הפעם הראשונה שללא חימום התחת פתוח ולא כואב לי . היא החדירה בשיא המהירות תפסה לי את השיער ומשכה אחורה ביזמן שאני על ארבע צמוד לריצפה היא ממש דרסה אותי היא זיינה אותי בעוצמה שהריצפה רעדה. היא אוננה לעצמה והיא נכנסה לזה היא מתנשמת והמהירות מטורפת מלכתי צעקתי . היא שאלה מה אתה רוצה קרצייה? את מרשה לי לאונן ? כן. אוננתי והגברתי את המהירות הדחף מתגבר ומתגבר וכולי נוטף זיעה והמזגן לא עזר וגמרתי וירדו לי דמעות של כאב דמעות אמות הסיפים רעדו היא סתמה את פי בזמן זה ודחפה לי את האצבעות כן היא צעקה כן . כאב החדירה וכאב האורגזמה היה כואב ורטוב איזה הרגשה של שחרור. של אהבה צעקתי אני אוהב אותך מלכתי וממש בכיתי מהיתרגשות בכיתי והשתחררתי היא קמה ו ... |
|