זכותהשתיקה |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
יום שישי זה קורה !!!
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
זכותהשתיקה • 2 בספט׳ 2007
לצפונים שבנינו ולאלו שמוכנים להגיע לצפון מתוכננת המסיבת חוף הכי שווה שיש
***הכניסה למוזמנים בלבד***אייטיז והלהיטים החמים בשילוב בדס"מ איכותי כל המעוניין / חושב שהוא מתאים יכול להגיב בתרד זה או לשלוח מייל פרטי אלי או לניק המסיבה_הגדולה נא לציין גיל , תפקיד , ניסיון , מה מחפש , מראה כללי , מין המתאים יקבלו הודעה פרטית עם הזמנה למסיבה ... לדוגמא : ניק : המסיבה_הגדולה מין : נקבה תפקיד : שולטת קינקית פומביות : בהחלט מחפשת : לא מחפשת זורמת ניסיון : רב מראה כללי : מצויין (ולא רק אני חושבת כך) אגב אני מלאה ויפה ! פרטים נוספים : בפרופיל שלי הנ"ל דוגמא בלבד בהצלחה נתראה יום שישי למוזמנים ... |
|
זכותהשתיקה |
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
בהמשך לתרד
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
זכותהשתיקה • 3 בספט׳ 2007
המסיבה כאמור באיזור חיפה מי שקיבל הזמנה כבר יודע ...
אנחנו מנסים לארגן הסעות לאלו מכם שרוצים להגיע ואין להם איך נא להגיב בתרד הזה נא לציין מהיכן אתם צריכים הסעה כדי שנתארגן על זה ביחד .... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
Re: בהמשך לתרד
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
Madame T(שולטת) • 4 בספט׳ 2007
spankme כתב/ה: המסיבה כאמור באיזור חיפה מי שקיבל הזמנה כבר יודע ...
אנחנו מנסים לארגן הסעות לאלו מכם שרוצים להגיע ואין להם איך נא להגיב בתרד הזה נא לציין מהיכן אתם צריכים הסעה כדי שנתארגן על זה ביחד .... תרד, ירוק כזה שאוכלים? וכן, נא לארגן הסעה (פרטים אצל בעלת השמחה) |
|
shanibh |
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
shanibh • 4 בספט׳ 2007
ניק : shanibh
מין : זכר תפקיד : קינקי פומביות : לא מחפש : לא מחפש זורם ניסיון : לא רב מראה כללי :לא משהו פרטים נוספים : לפי בקשה |
|
זכותהשתיקה |
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
זכותהשתיקה • 4 בספט׳ 2007
shanibh כתב/ה: ניק : shanibh
מין : זכר תפקיד : קינקי פומביות : לא מחפש : לא מחפש זורם ניסיון : לא רב מראה כללי :לא משהו פרטים נוספים : לפי בקשה מה עם פרופיל עשיר ותמונות ??? |
|
עטלפית על{לאסי} |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
רציתי לשלוח לך בפרטי, אבל אין לי מנוי
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
עטלפית על{לאסי} • 5 בספט׳ 2007
ניק : עטלפית-על
מין : נקבה תפקיד : נסיכה גיבורת-על (מתחלפת רק עם לאסי) פומביות : טרם מחפשת : תמיד ניסיון : כן מראה כללי : צעיר ורענן, נסיכותי פרטים נוספים : בפרופיל שלי וגם לאסי: ניק : לאסי מין : כלבלבה תפקיד : השפוטה של עטלפית-על פומביות : מתביישת מחפשת : מצאתי ניסיון : כן מראה כללי : כלבתית פרטים נוספים : בפרופיל שלי http://www.thecage.co.il/profile_page.php?profileconcept=display&profileconcept_UserID=5044 [לאסי אני מקווה שאין לך השגות שכתבתי בשמך, ואם כן, בעיה שלך! ] אנחנו רוצה לבוא (מתל אביב!! ). |
|
שרמוטל |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
היי..
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
שרמוטל • 5 בספט׳ 2007
אני בעד שתבואנה (לאסי ועטלפית).. תדברו איתי.. בצ'ט |
|
זכותהשתיקה |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
Re: רציתי לשלוח לך בפרטי, אבל אין לי מנוי
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
זכותהשתיקה • 5 בספט׳ 2007
עטלפית-על כתב/ה: ניק : עטלפית-על
מין : נקבה תפקיד : נסיכה גיבורת-על (מתחלפת רק עם לאסי) פומביות : טרם מחפשת : תמיד ניסיון : כן מראה כללי : צעיר ורענן, נסיכותי פרטים נוספים : בפרופיל שלי וגם לאסי: ניק : לאסי מין : כלבלבה תפקיד : השפוטה של עטלפית-על פומביות : מתביישת מחפשת : מצאתי ניסיון : כן מראה כללי : כלבתית פרטים נוספים : בפרופיל שלי http://www.thecage.co.il/profile_page.php?profileconcept=display&profileconcept_UserID=5044 [לאסי אני מקווה שאין לך השגות שכתבתי בשמך, ואם כן, בעיה שלך! ] אנחנו רוצה לבוא (מתל אביב!! ). אכן משכנע דברי איתי במייל אתן לך פרטים נוספים או עם שרמוטל בצ'אט plami@walla.co.il |
|