סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יא זונות, ספרו איך היה בדנג'ן אתמול!

קטסטרופה{Adonai}
לפני 17 שנים • 14 בספט׳ 2007

יא זונות, ספרו איך היה בדנג'ן אתמול!

קטסטרופה{Adonai} • 14 בספט׳ 2007
אתמול קרה משהו מאוד מוזר וחריג, אתמול נפל דבר.
לא הייתי בדנג'ן.

אל תשאלו אותי למה כי לא תקבלו תשובה אבל מה שכן תשאלו אותי זה איך, איך המקום תיפקד כשאני לא שם.
תשאלו ותקבלו את התשובה הזו:
אין לי פאקינג מושג!

למי שכן יש מושג איך היה שם אמש ואני יודע שהיו שם הרבה מאוד אנשים, מי שכן יש לו מושג מתבקש לדווח כאן ועכשיו איך היה, מה היה והאם חסרוני הורגש.

זוזו, אני מחכה.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 14 בספט׳ 2007
חסרונך הורגש, במיוחד על ידי איזה בחור שחור ובעל ריח מזרח תיכוני שבא לחפש אותך, ושנעזר במאבטח החמוד בשביל למצוא את דרכו החוצה. (וכל הכבוד למערך האבטחה היעיל) .

בלונדינית ברבית אחת שאלה עליך, כי לא הייתה מספיק שיכורה.

והגנון עצמו היה מלא עד צפוף, עם אווירה שמחה וסשנים גם למעלה וגם למטה. הלכנו מוקדם כי תהום עבדה בוקר היום, אז מה היה אחרי שלוש וחצי אני לא יודע.

אני באופן אישי לא התגעגעתי אליך, אבל לסע"ע נראה אבוד ועצוב בלי המאסטר שלו icon_razz.gif icon_cool.gif
NelieL

היה נהדר.

NelieL • 14 בספט׳ 2007
היה פשוט נהדר.
באתי עם תלבושת שתפרתי לבד בעצמי, הייתי מאוד שונה בנוף, ודיי חששתי מזה בהתחלה.... אבל היו 3אנשים שאמרו שהתלבושת מקסימה ושאלו מהיכן, ועוד שניים שהתעניינו בקולרים שאני מכינה, במיוחד בזה שענדתי בעצמי.
הייתה מוזיקה טובה, רקדנו קצת, ועלינו למעלה והתנחלנו באחד החדרים עם חברים יקרים עד מאוד, חגגנו יומלדת, והסתשנתי חליפות, קודם עם השמלה והאפרון, ואז בלעדיו(!!!!! יאווווווווו כמה התביישתי, ככה, בלי כלום, באמצע מועדון!!!!!! icon_redface.gif )
השנים בהופעות היו מרתקים, הסשנים של החברים היו מרתקים, ובהחלט "רותקתי" מהסשן(שניים) שלנו, בקושי נשמתי בסוף שלא לדבר על ללכת ישר או לדבר או משהו כזה.... icon_wink.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
נשארו סימני כחולים על עכוז לבן(מה לעשות, לא הייתי מספיק בים השנה) והרבה ציפיות לערבים הקרובים, יש לנו כרטיס מועדון ואנחנו לא מהססים להתשמש בו!!!! *מוהאהאהאה icon_spank.gif cheerleader.gif
ממש גרוע​(אחר)
לפני 17 שנים • 15 בספט׳ 2007
ממש גרוע​(אחר) • 15 בספט׳ 2007
היה ערב נהדר ומלא,
בזכות החג וגם בזכות השתייה חינם,
המון ותיקים שלא ראיתי מזה זמן וגם חדשים,
כמובן שהיה ידידי כסאון שהוא כורסא משובחת עבור שולטות הדנג'ן,
ידידי מתעניין וחבורתו,
לא מעט כוסיות ווניליות, ואפילו כמה שולטות כוסיות icon_exclaim.gif
לפי השבועות האחרונים ניתן לומר כי הדנג'ן חוזר לימיו הטובים!

ועתה למדור ביקורת:
מוזיקה.
המוזיקה לטעמי לא הייתה בסדר, מוזיקה ללא שירים, או שירים החוזרים על עצמם,
כלומר מין מוזיקה טראנס של סמים כזאת, במקום למלא אותנו בשירים טובים.