מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
לעולם לא הבגוד בך מלכתי..
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
מירני המלאך • 20 בספט׳ 2007
מלכה יקרה שלי.
מתי תביני שרק אותך אני אוהבת ואין מצב שאני היה מסוגלת להיות עם מישהי אחרת. את מלכה בשבילי ות אהבה שלי. לעולם לא היה מסוגלת לבגוד בך עם מלכה אחרת.. שאלון קטן.... 1בנות מה היא בשבילכן . בגידה למלכה... 2כמה אתן אוהבות. את נמלכה שלכן.. 3מה הייתם מסוגלות. לעשות בשביל מלכה. |
|
טייגרית(אחרת) |
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
בעיקר לעניין סעיף 3
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
טייגרית(אחרת) • 20 בספט׳ 2007
בתור התחלה, הייתי בודקת שאת הצהרת האהבה הזו אני כותבת בלי שגיאות.
כל הסיפורים על דיסלקציה ועל עולים חדשים לא תקפים עכשיו. לעשות את המינימום של הגהה זה דבר שכל אחד יכול לעשות, ואם צריך אז נעזרים בחברים. כשאת משרבטת הצהרת אהבה ואמונים מלאה בשגיאות כמו "2כמה אתן אוהבות. את נמלכה שלכן.. ", זה נשמע כמו שזה נראה. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
זה כלל לא נכון
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
זה לא אומר. אם יש לי שגיאות כתיב.אז ניגמרו לי החיים.
מי שרוצה מבין למה אני מתכוונת. בכל זאת תודה. ומה לעשות שבדבר כזה אני לא יכולה לבקש עזרה מחברים. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
Re: בעיקר לעניין סעיף 3
לפני 17 שנים •
20 בספט׳ 2007
טייגרית כתב/ה: בתור התחלה, הייתי בודקת שאת הצהרת האהבה הזו אני כותבת בלי שגיאות.
כל הסיפורים על דיסלקציה ועל עולים חדשים לא תקפים עכשיו. לעשות את המינימום של הגהה זה דבר שכל אחד יכול לעשות, ואם צריך אז נעזרים בחברים. כשאת משרבטת הצהרת אהבה ואמונים מלאה בשגיאות כמו "2כמה אתן אוהבות. את נמלכה שלכן.. ", זה נשמע כמו שזה נראה. ונשמה בשאלה שתיים. בגלל שגיאת כתיב את חושבת כך. אז לא מתוקה. אני את מלכתי מאוד אוהבת מאוד מאוד. |
|