מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2007
עוצמה שיש רק לנשים.
לפני 17 שנים •
26 בספט׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 26 בספט׳ 2007
אף פעם לא חשבתי לפרסם פה משהו על נשים אבל בגלל שהפורום הזה רק בין
נשים ראוי שאפרסם את דברי.זה פורסם פה בצורה מפוזרת ולא בפורום נשים. כתיבתה של נשלטת: כתיבתה חובקת רגשות מוארת באבוקות שמתיזים אורם במלוא עוצמתם זועקת ממעמקי נפשה מהלב ומהנשמה מתוך מועקה שמתפרצת כסערה מרגשת סוחפת והורסת חדרי התמלא בדממה ולעיתים אף ירדה דמעה של הזדהות והבנה עוקדת את ליבי בחום תשוקותיה עוצרת את נשמתי ביגון כאביה כתיבה דרמטית מותירה פצע שמורק מימנו המוגלה אך עדיין לא התרפא תאור: עורך כמו של תינוק בן יומו מעודן ומרהיב מטבעו מבטך כובש וצח שרותם כל אחד זוהרת כמו החמה ונושבת כרוח רכה נעימה,מלטפת כקטיפה תבונתך כאלה קדושה צבעך כפנינה חלקה יצירה מושלמת יצירה שרק הטבע יצר הטבע חנן במו ידיו היופי הנשי: היופי הנשי עובר את פסגות ההרים אין על כך עוררין היופי הנשי מחליש ואף מכאיב לעיתים אף ממית אתן נושאות את חותם החיים וכול גבר יכולות להביס כי זה הטבע העניק היופי השולט והמרהיב שאני רואה אותך בערום אני נתקף בעיוורון דממה עוצרת נשימה לצפייה כה מכאיבה בואה של הנשלטת: שדה השיבולים ליד הרים נשגבים ושדרת הברושים משמיעה את זמרת הציפורים משתוקקים לבואו של האביב הנהר איתן מהמסת השלגים והמים זכים ומזהיבים מבשרים את שובה של נשלטת אהובה פצחתי בשירה כתבתי לה כורל כדי שהיא תכרך באהבת רננים אני והיא שוחים באגם החיים באהבת נעורים שאנו מהוסקים חמים לבואו של האביב ונושמים אויר חמים מורידים את הערדליים ודורכים עם הרגליים וחשים את הגרגירים הנעימים עוצמתה של האישה: זוכרים תמיד אמרתי שאני אוהב מטאל כי זו מוסיקה שבאה מהעצבים ומהתיסכול. סאונד כבד אלים ועצבני.הרבה בסים אלימים ושירה תוקפנית . גם במוסיקה קלאסית יש ענפים או סוגים של מוסיקה קלאסית עצבנית עצובה עד מוות מראה תיסכול ואף רומזת על מוות. שהמלחין חש שהוא רוצה למות ברגעים מסויימים אז הוא כותב יצירה שמתאימה לאסון כלשהו. כל העוצמות האלה חזקות חריפות וזה גם המצאה של האדם מוסיקה נכון? יש משהו יותר חזק מיזה שהאדם לא יכל ליצור אלא זה נוצר מהטבע שזה עולה על האדם.אישה. עוצמתה של האישה זה דבר שלא ניתן להסביר זה עובר את עוצמתו של הגבר פי כמה. נכון מבחינה פיסית גבר באותו גובה של אישה ינצח. אבל מבחינה אנרגטית גבר לא מושך את הסביבה. הוא לא מצליח לגרום לאחרים להתקדם. אישה יפה נכנסת למסעדה קודם כל כל הגברים מורידים את הווליום מנסים להראות הכי טובים שיש וכך זה קורה. אתם מבינים היופי הנשי מסוגל להרוס גבר ולבנות גבר. שאני רואה אישה ממש יפה אני חש ברע לעיתים ממש כואבת לי הבטן אני מתרגש כי אני אוהב את היופי במובן עמוק ולא רדוד. זה מכאיב לי בלב אישה יפה . אני כאילו מקנא בה כי היא מסוגלת לעשות דברים שאני לא יכול כולל משיכת צומת לב בקלות. הלב כואב הראש מסתובב ולעיתים הצעדים נעשים כבדים ומתישים. שהיתה לי המלכה שהיא היתה מתפשטת הייתי צריך לנשום נשימות ארוכות כי כמעט התעלפתי כמה פעמים. אני מרגיש את השדה המגנטי של האישה ואני כאילו מתחשמל. מה זה משנה כמה אני אשלוט בסקס בסוף הן שולטות ואני מתכוון גם לאישה הכי כנועה כי היא גורמת לאדונה חשק לחיות כי בלעדיה אין לו עמוד שדרה. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2007
infinite(נשלטת) • 27 בספט׳ 2007
זה ממש יפה...ואני דיי מסכימה (:
נ.ב. יש לך נפש של אומן נטו וזה דיי נדיר ,למצוא אנשים כאלה בימינו (: תמשיך עם הכתיבה ,זה ממש יפה ,רגיש ואמיתי |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 בספט׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 בספט׳ 2007
infinite כתב/ה: זה ממש יפה...ואני דיי מסכימה (:
נ.ב. יש לך נפש של אומן נטו וזה דיי נדיר ,למצוא אנשים כאלה בימינו (: תמשיך עם הכתיבה ,זה ממש יפה ,רגיש ואמיתי תודה ממש יפה אוהב את הכנות שלך אינפי. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 בספט׳ 2007
עוד משהו שפרסמתי בעבר
לפני 17 שנים •
30 בספט׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 בספט׳ 2007
ציר המרכזי של החיים:
זה מתחיל משאנחנו תינוקות ועד יומנו האחרון ,נושאים חותם שבא מהרחם מהנרתיק. חום הרחם זה הבית הראשון שנותן לנו את הבטחון . זה לא נגמר ,כי כל חיינו אנחנו מחפשים לראות עוד פעם רק עוד פעם אחת את הנרתיק. בישביל לראות עוד הפעם את הנרתיק אנחנו מתאהבים במה שמחזיק את העולם האישה שזה יסוד שיוצק כל מה שנראה לעיננו. האישה מהווה תמריץ להשקיע ולהוכיח את עצמנו. אנחנו תלויים בהן בחום גופן ובריחן המיוחד שאין לו תחליף. כמו תינוקות אנחנו מוצצים את שדיהם כדי לחזור לרגע שלא היה לנו דאגות לרגע שהיינו ילדים. החזרה הזו כל פעם מחדש נותנת לנו עידוד להתאמץ כדי לחזור לילדות בפעם הבאה תחושת התמימות . הרי למה זה יצר את העולם? אינשטן ,ניוטון שאלה ועוד רבים שבנו לנו עולם נוח הם נשענו על נשים. הם היו תנקות בסך הכל תנוקות מחוננים שצרכו אישה לידם . "גבר מצליח שיש אישה תומכת לצידו" זה אומר שהן צריכות לשאת אותנו בגופן אחרי זה לגדל אותנו ובסוף לתמןך בנו שנוכל להמשיך לחיות כי בלעדיהן אנחנו עפר ואפר. בלעדיהן אנחנו חלשים פחדנים ובכיינים. אנחנו צריכים שציר החיים יעזור לנו לחיות. כול פעם רוצים לראות את הנרתיק מחדש ,אף פעם החשק לא נגמר . התשוקה העזה גורמת לנו להיות מכורים אובססיבים חולים כל היום כמו מטורפים איפה איפה הנרתיק החם איפה הריח המסמם הטעם המיוחד הלחות הזו. זה כל פעם מחדש כמו לידה מחדש. שהיא ערומה מולי זה השלב שהעולם לא מעניין אותי ,היא מפיצה אנרגיה מטורפת. שאני בא ואני הולך לנרתיק ומתחיל להריח והעסק מתחיל להתחמם. אני מתחיל ללקק ואני אין לי אלוהים המוח מפסיק לחשוב. חייב לטעום עוד ועוד מכור שלא יכול לעצור. אף פעם זה לא מספיק ,כל הזמן רוצה שזה ימשך שלא יפסק אפילו להישאר ככה עד יומי האחרון לא יכול להפסיק לטעום את זה לטעום את חותם החיים . הכוח הזה שולט בי ואני לא עוצר. היא מתחילה לרטוט בגופה ליבה פועם בחוזקה. היא מתחילה ללחוץ כי זה הורג אותה זה כאב שמכאיב , כאב החיים כאב העולם הכאב שלחיות . היא סובלת מהליקוק ,היא מתחילה להרטיב ,כל הסנטר שלי רטוב. היא מיללת שהיא כבר חצי מתה היא לא יכולה כי זה הולך להסתיים. פתאום באה הצעקה אמות הסיפים רועדים ,הר געש מתפרץ היא אוכלת את עצמה היא אוחזת בעצם כולשהו והוא נשבר בידה. היא לא יכולה לשאת את הכאב את הכאב הממכר את הסם הזה. אני מלקק ואני כבר טובע אני חש שאני לא יודע איפה אני כאילו בחלל החיצון. הכול מתפרק כי זה ציר החיים והוא יותר חזק מהפצצה של ירושימה. אחרי זה היא שוכבת חלשה על המיטה רוצה עוד היא רוצה סיבוב שני. היא מכורה אני מכור וזה לא עוזב אלא מכאיב. החדירה מכאיבה אך בילתי נתנת לגמילה . רוצים עוד כאילו אין מחר ממש רוצים למות ככה חשים את הכאב של החיים כאב החיבור בין גבר לאישה כה כואב וממכר. |
|