בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מוקדש בהערצה על האנושיות,הטירוף והמיסתורין...נטלי 71!!!

nis​(נשלט)
לפני 17 שנים • 27 בספט׳ 2007

מוקדש בהערצה על האנושיות,הטירוף והמיסתורין...נטלי 71!!!

nis​(נשלט) • 27 בספט׳ 2007
מחשבות...(מוקדש לנטלי 71 בהבאטלר הפרטי שלך... )

חמישי - 27 ספטמבר 2007
//
פורסם לפני שעתיים ב - 27 בספטמבר, 2007 בשעה 23:34
זוחל הישר במורד המדרגות,והיא דוחפת ברגליה תוך כדי צחקוק מזלזל...
מה היא מתכננת?ידעתי שהיא לא צפויה וזה מה שגרם לי לחשוש!
"תעמוד עם הפנים לקיר עבד!פשק רגליים"ואני כמובן מבצע.
קולות נעלי העקב נשמעים מכל צידי החדר,ולגע עוצרת....
"זוכר את הכינוי שלי?"
"כמובן הוד מעלתך,איך אפשר"
"אמור לי אותו ומהי הסיבה שהוא נקרא כך..."
"נטלי 71,זהו הכינוי שלך מלכתי,71 כי זוהי שנת לידתך"
שוב פעם נשמע הצחקוק הזה,שבדרך כלל לא מבשר טובות
"71 כי זה מספר ההצלפות שאתה הולך לקבל עכשיו!,ובכל פעם תודה למלכתך,ובכל פעם שתזוז אצליף חזק יותר...חחחחחח"
1-"תודה",2-"תודה,3"אמרתי לא לזוז!!!456789...........70 71!נופל על הברכיים,היא לא ריחמה לרגע,נהנתה מכל הצלפה,זה רק הלך ונהיה חזק,כואב יותר....
"נראה לי שהמים בדיוק בטמפרטורה הנכונה עכשיו...
קושרת אותי בחוזקה כך שנשימותי בקושי יוצאות!
"אני בג'קוזי,תחכה לי,בעצם....אין לך ממש ברירה...."

כשעתיים בערך עברו ושוב קולות צעדיה הולכים ומתקרבים.
"הבאתי לך מתנה כלבלב..." שמה על הריצפה קערה עם מים.\
מתירה את הקשרים,עונדת רצועה לצווארי.
"שתה!" אלו הם המים בהם רחצה את גופה האלוהי...מי קודש....
מושכת בחוזקה את הרצועה במעלה המדרגות,"עכשיו עבד עיסוי עמוק בכל הגוף"
היא מורידה את החלוק,ואני עדיין עם כיסוי העיניים,מבקש רשות להוריד...
שקט וסתירה חזקה לפנים!מתחיל בעיסוי, הגוף שלה...מיימי לא חשתי בכזה.מושלם! רך,חלק שופע...מתעמק בכל נקודה ונקודה,חודר עמוק כאילו מעסה את נשמתה,ועיניה,העיניים המהפנטות האלה שחדרו לנשמתי ומאז עולמי איננו כשהיה,לאט לאט נעצמות....
ואני מפסיק,זאת ההזדמנות להסיר את כיסוי העיניים!
כמעט ועושה זאת אבל מייד חוזר בי...היא אוהבת את הכנות שלי,למרות שלא תמיד העובדות כמו שהייתה רוצה...אסור לי לאכזב,יש ביננו כנות אמיתית...

שוכב על הרצפה למרגלותיה,כאילו הייתי השטיח בחדרה,כנעלי הבית הממתינים לכפות רגליים שימלאו אותם...
מעניין מה יקרה כשתקום משנתה תוהה בליבי....

• 1 תגובות
//
פורסם לפני 20 שעות ב - 27 בספטמבר, 2007 בשעה 06:00
איך זה קרה לי? אני לא בן אדם שמתמכר... חוץ מזה אומרים שבפעם הראשונה לא מרגישים כלום.אני לא מבין,זה לא יוצא לי מהראש!וזה היה על קצה המזלג. אולי בגלל הסוג של החומר,זה חומר ממש איכותי.נראה לי שהייתי צריך להתחיל בהדרגה ממשהו קל,אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי,חומר כזה איכותי....

שלחתי נהג שיאסוף אותה. בינתיים הכנתי הכל:חיממתי מים בג'קוזי,בדיוק כמו שהיא אוהבת.הארוחה כבר מוכנה,מרבד של פרחים פרוש על הרצפה,כיאה לרגלים מלכותיות כמו שלה...
דלת נטרקת!נראה לי שהיא הגיעה,צמרמורות בגוף,חרדה?התרגשות?
פותח את הדלת יורד על הברכיים ומחכה.
קולות עקבים הולכים ומתגברים ופתאום זה נפסק.
היא ציוותה עליי לא להרים את הראש,להתבונן רק ברגליה...
חולץ את נעליה,היא יושבת עליי,רוכבת כאילו הייתי הסוס שלה,בשביל הפרחים הישר אל השולחן המלכותי.
עוצר,מזיז לה את הכיסא,היא מתיישבת.
נכנס מתחת לשולחן,היא מתחילה לאכול,בולעת את המטעמים ואני את רגליה. עיסוי עמוק והיא מתענגת.
הבטיחה לי שהיא לא תאכל קינוח לבד,היא תרשה לי גם....
סופלה שוקולד חם מונח על השולחן,היא טועמת וזה מוצא חן בעיניה. עכשי גם אני יכול. היא מפסקת את רגליה ואני מלקק בטירוף.היא נאנחת,נראה שטוב לה.היא מבקשת ללקק עמוק יותר ואני כמובן מבצע.היא רטובה אבל הפרצוף שלי יותר,כולי אפוף בריח המיצים שלה,ריח שמימי לא הרחתי כמותו...
מוציאה מהתיק כיסוי עיניים,מצווה עליי לשים,ואז להפשיט אותה,ואני כמובן מבצע.היא רוכבת עליי לג'קוז קמה, טובלת את הרגל,מוציאה ואז מתכופפת אליי...מעבירה ליטוף על פניי ולפתע סתירה!למה?כנראה שחיממתי יותר מידי....
מצווה עליי להלביש אותה.
"נראה לי שלא הייתי ברורה,יורדים למרתף,אתה הולך להצטער..."
[U]