nis(נשלט) |
לפני 17 שנים •
30 בספט׳ 2007
נטלי 71-חלום או מציאות...
לפני 17 שנים •
30 בספט׳ 2007
nis(נשלט) • 30 בספט׳ 2007
לפעמים חלומות מתגשמים...
"היית באטלר טוב היום,ביצעת את פקודותיי בדיוק כמו שאני אוהבת! עכשיו,חכה לי בחדר השינה,אתה יודע איך...חחחח" עולה מהר לחדר השינה ,נשכב בכניסה לחדר,כאילו הייתי השטיח האנושי שלה... הדלת נפתחת ואז דקירות עזות בגופי,עור גופי כמעט ונקרע,היא לא פוסחת,דורכת על כולי,מגיעה לפניי-נעצרת!חולץ את נעלי העקב שלה מריח את רגליה,מוצץ את אצבעותיה בתאווה כתינוק היונק משד אמו. היא ממשיכה לצעוד ואני אחריה,מנשק כל פיסת אדמה עליה דרכה,סוגד לעקבותיה... "על הרגליים באטלר,עמוד!" נעמד מולה,היא מתקרבת ולפתע ידיה מושלכות לעבר צווארי,חונקת בחוזקה,דוחפת אותי למיטה,יד אחת קשורה לקצה המיטה,ומיד גם השניה,תוך שניות רגליי אזוקות לצידי המיטה...מה היא מתכננת? מרגיש אותה כל כך קרובה אליי אבל לא ממש יודע איפה היא- ולפתע נשיכה בפנים ועוד אחת ומיד אחריה ציפורניה יורדות בחוזקה על בטני,משאירות אחריהן שבילי זיכרון של תאווה חייתית... מגיעה לאיבר מיני ואז נעצרת."משהו חסר כאן!!!" בזריזות מופלאה מסירה את האטבים מפטמותי!כאב חד עובר בגופי,זעקת כאב נשמעת מפי האטום בתחתותינה הספוגות בנקטר הנאתה... אוחזת באיבר מיני,מניחה עליו את שתי האטבים,האחד בקצהו העליון והאחר בתחתון,כאילו חסמה הר געש שאש תשוקתו כמעט ופרצה. היא מתיישבת על מעליי,פלחי ישבנה נפרשים על פניי,כובד גופה האלוהי מצר נשימתי... "אני רוצה את הלשון שלך עמוק בתוכי!" דוחף את לשוני בתנועות מעגליות,שואב את טעמה,בולע,מלקק,חודר,ולה זה לא מספיק "יותר עמוק!"שולחת את רגליה לעבר האטבים,בועטת,מושכת,הזין שלי כמעט ומתפוצץ,מהנאה,מכאב,משיכרון חושים... "נראה לי שהוא מספיק עבה עכשיו כדי למלא את כולי..." לא מאמין למשמע אוזניי בטח אני מדמיין... היא מסירה את האטבים,עוצרת,בוחנת לרגע! גופה נמצא כעת מעליי,הולך ומתקרב כאילו הופך למקשה אחת,שפתיה מתקרבות לצווארי,נושקות,נושכות,הולכות ועולות,מתקרבות לרגע בו יתייחדו,יצמדו,ידבקו יחד עם שלי... הבזק של אור מסב את תשומת ליבי,קוטע את תחושת הרטיבות הבוערת שיצאה מבין רגליה וכמעט וטרפה את איבר מיני... פוקח את עיניי,מביט סביב,מחפש,אך לשווא,כל מה שהיה ברגע אחד נגמר,נחרב... |
|