בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוויה אחושרמוטה

זיעויה​(אחר){נימפאה}
לפני 17 שנים • 9 באוק׳ 2007

חוויה אחושרמוטה

את הטריגר לפני שנים הכניסה כוח מוח, ילדת האפרוח באתר הדאנג'ן אללה ירחמו.

להלן ההתחלה, למתחילים:

חלוקת תפקידים:

רונן - כוח מח
ליטל - זיעויה

שאר הדמויות פנויות לאימוץ.

http://www.thecage.co.il/magazine,2260.html

http://www.thecage.co.il/magazine,2260.html

לעילגים ניתן לחפש במגאזין "חוויה אחושרמוטה
אז
זיעויה​(אחר){נימפאה}
לפני 17 שנים • 9 באוק׳ 2007

חוויה אחושרמוטה II

אני ידעתי. אני תמיד ידעתי שרו-נן מנצל את ההתפנות שלי פעם בחודש בגלל הדימומים כדי לפתוח עלי ריב. מה אני אשמה? התחלתי לקחתי את כל הכדורים האלה שעושים למנוע תינוקים לא רצויים כי הדוקטור אמר לי שזה יחליש לי את הווסת וגם יפסיק לי את המצברוח קרבי. גם נימאס לי היה כל פעם שרונן גומר לי על הבטן במקום של הפירסינג כי קשה לי לנגב אחורי זה עם מגבנונים לחים ולהוציא את זה מהפופיק. אז מאז שהוא הלך עם מושון ופגש את היערה (צפונית זונה) הבת כלבה שפגש בפאב שיש בו סלקציה למי שנכנס הוא כבר לא אותו רו-נן.
הוא חזר באותו לילה כמו שאומרים "עלה נדיף ברוח" והעיר אותי מיידית למרות שהוא שומע שאני יושנת.
שאלתי אותו מה קרה והוא סיפר לי שהיה באיזה מועדון ג'י די ביס ממ, ושהאנשים שם מרביצים מכות אחת לשניה. שאלתי אותו אם עוד פעם היה מסטול והלך לקזינו של מוריס בזמן שהמשטרה עשתה להם כיפה אדומה אבל הוא נשבע באימא שלו שחיה תנוח עליה השלום שלא.
קמתי, מה אני יכולה לעשות, למרות שעדיין הייתי במצברוח קרבי של הסוף חודש, אבל רו-נן הבטיח לי אירוסין אז אני אתן הכול בשבילו, נשמה שלי. אפילו פעם אחת נתתי למושון חבר שלו ללקלק לי את האצבעות של הרגליים כי רו-נן אמר לי שזה תמיד היה פנטזיה של מושון והוא קודח לו בראש כל הזמן כמה הרגליים שלי יפות, ומהאכפת לרו-נן לתת לו ללקלק לי את האצבעות. זה לא שהוא מזיין אותי אלוהים ישמור. אז הסכמתי. אבל רק ליד רו-נן, כי אני פוחדת שהוא ידרדר פתאום ויתחיל לרצות את כל היד.
איך שאני עושה לכפרה קפה אני מסתכלת על הפרצוף שלו ורואה כתם בצורה חמסה על הלחי שלו מהבהבת אדום צהוב כמו רמזורים של מע"צ בשלוש בבוקר אצלנו בשכונה.
הוא אמר לי שבמועדון הזה שלקחה אותו יערת החורש איזו מישהי נתנה לו סטירה ואמרה לו שהוא לא מתנהג יפה. מרוב ההלם הוא אמר לי שהוא ברח מישמה כל עוד נפש רוחו בנפשו והוא אפילו לא זוכר איפו מושון שהיה אמור להגיע גם כן.
אני איך ששמעתי את זה שמרימים יד על רו-נן הכפרה שלי עתיד הארוסים שלי התחלתי בונה תוכנית נקמה.אני לא יתן כזה דבר. וזה שאני בונה ציפורניים מקצוענית לא מוריד ממני אפילו שקל מול הסלקציה. אז התחלתי דבר ראשון בהתחלה, איפה שיש קשרים ראשיים. אחת הלקוחות שלי היא מכירה את המקום הזה ונתנה לי את השם של האתר הזה איפה שמכירים אנשים סוטים שאוהבים מכות די שאני יוכל לאתר את השרמוטה שהורידה לרו-נן שלי בעיטה בנכסים. זה כדי שאנחנו ניפגש פנים לפנים, למה אף אחת לא מנהלת את רו-נן שלי חוצממני. ועכשיו שהוא שבור אני צריכה להרים לו את המורל ככה שירגיש גבר כשהוא בא לתת לי. ואפילו אני אמחל על כל הפעמים שהוא זיין צפונבוניות כי זה ידוע שזו מצווה גדולה. אצלהם בצפון הם יענו עושים אהבה, אבל אנחנו מזדיינים אשכרא, ובכלל המצעים שלי תמיד לבנים עם עמילן ככה שיותר קל לנקות. לא כמו הזונות עם שמזיעות על הסאטן ויש להם כתמים של שפיך שלא יורד.
אז עכשיו אני יש לי שם חיבה באתר הזה ואני מתחילה לנסות לימצוא מי זו שאני הולכת לעשות לה פנסים יפים על הגוף עם הציפורניים המחוזקות שלי אקריליק עם היהלומים בקצה בשביל לעשות לה חורים בנשמה.
בשלב השני אני יעשה איתה יחסים ככה שהיא לא תרגיש כשאני יעוף עליה.
אף אחד לא עושה מרו-נן שלי סמרטוט, זה תפקיד של האישה שלו, שזה אני.
ליטל.