מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
עדותו המצמררת של ניצול.
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2007
לפתע נעמדה מולי משאית
ירד מימנה איש במדי SS פניו זועפות וזועמות בצורה מחרידה מעקם פניו ומנופף בידו לעלות לקבינה האנשים שם דוממים כמו גלמים לפתע פרצה ילדה בבכי מר כאילו אין מחר אולי חשה את הגורל שאלתי "לאן נוסעים"? אף איש לא פצה פיו הנסיעה המתישה מגיעה לסיומה שאלתי את השכנה שבמקרה היתה היכן הורי? ענתה,"בטח הם יבואו" התא נפתח וקול זעם שנשמע כמו רעם צאו! צאו! צאו כבר חזירים יהודים!(יודן שפייגן) יצאתי שרגלי השילה את נעל והקצין הורה לי להמשיך שאני עם נעל אחת למחרת העבידו אותי בפרך שגופי מסתגף כוחי הולך ואוזל וכל מי שנופל מיד נורה שמוחו נשפך אני נאלץ להמשיך לעבוד לנסות להאמין שאני בחלום בלהות נשלחתי למסור מעטפה למקום שתמיד היה יוצא מימנו עשן תמיד חשבתי שיש שם מאפיה הפקדתי מעטפה בשער עמדתי מרחוק לפתע דלתות הצריף נפתחות העשן התפוגג במהרה ועיני רואות גופות נשמתי נעצרה גופי רעד בכיתי למראה הזוועה הבנתי שעמי נרצח ואין חמלה כולנו בדרך להמתה כעבור שנתים פנה אלי הקצין ואמר "אנו נאלצים להמית חולים" "צריכים שם מפנים" נזכרתי במראה הנורא ולא רציתי לחזור לשם אבל ידעתי שאין דרך חזרה התחלתי לפנות את הגופות חשתי שהנפש והנשמה נאכלות עוד רגע אני פורץ בדמעות אך מוכרחים לשתוק ולעבוד נגשתי לאסוף את הגופות לפתע אני רואה את אימי ואחיותי הקטנות שגופותיהן שחוטות מרוטשות ופצועות פכרתי את אצבעותי בחוזקה עד שכמעט נשברו עמדתי בקיפאון ללא יכולת תנועה ידעתי שאני הולך לעולמי הקצין ירה לעברי פגע באיש שלידי שהוא חשב שפגע בי לפתע היריה המצמררת עוררה את גופי וחזרתי לעבודתי האיש שלידי שטף דמו שהוא עדיין מודע לעצמו ניגש הקצין וירה שלוש פעמים בראשו בעת פינוי הגופות הגעתי לבור גדול והמראה נורא מכל גופות של ילדים פעוטים של אימהות פזורים לכל עבר האדמה מלאה בדם ורפש ריח המוות המצחין שגם לאחר שישים שנה עדיין מהדהד בראשי צעקתי אלוהים! למה? למה נולדתי? איך אוכל לחיות עם מועקה שכזו? איך? למה השארת אותי? למה אני צריך לשאת את הטרגדיה הזו ? |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
אמוץ כמו שאמרתי בבלוג אומר גם פה.
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
מירני המלאך • 13 באוק׳ 2007
יש לך קישרון נדיר.תשתמש בו .
לא לכל אחת יש כתיבה נהדרת כמו אצלחה. אשמח לקראו עוד מה שאתה כותב. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
Re: אמוץ כמו שאמרתי בבלוג אומר גם פה.
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2007
מירני שייכת למלכה כתב/ה: יש לך קישרון נדיר.תשתמש בו .
לא לכל אחת יש כתיבה נהדרת כמו אצלחה. אשמח לקראו עוד מה שאתה כותב. תודה רבה! |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
אמוץ מתוק.
לפני 17 שנים •
13 באוק׳ 2007
מירני המלאך • 13 באוק׳ 2007
אין על מה נשמה.
|
|